QUOTE(michele @ 2011 05 09, 14:46)
Curve Crimper , bet viena karta bandziau daryti ne taip lengva kaip atrodo daug praktikos reikia kad lygiai padarytum ir dengimo mases nesugadintum
jo, su jom tikrai reikia mokėti dirbti

aš tai galvoju gal per ploną masę darau, nes man, jau kiek kartų esu bandžiusi, visad masė suplyšdavo
Man dabar toks klausimukas iškilo kaip reikia padaryti, kad torto kraštai būtų statūs tarsi koks kampainis

man tai tie kraščiukai visad tokie suapvalėję gaunasi. Atrodo su sviestiniu kremu padarai statmenai, bet kai užsideda dengimo masė, tai tie kraščiukai pasidaro apvalūs
QUOTE(aize @ 2011 05 09, 14:51)
Ir nereikia naujokėms kitos temos manyčiau, kai viskas vienoj vietoj, labai gerai matosi klaidos, lengviau išsiaiškinti ką ne taip darau
Aš kadangi kritikos nemėgstu, tai labai nesiviešinu

O jei kritikos reikia, yra kas ir pakritikuoja, man to užtenka
Tiesiog reikia mokėti ir "kalbėti" (t.y. tinkamai išreikšti pastabas) ir "klausyti" (tinkamai priimti tas pastabas)

pykčių visad ir visur būdavo ir bus

nuo to niekur nepabėgsim

o kur kvepia nesąžiningumu, tai visad būna "neskanu"

bet čia jau kiekvieno asmeninis sąžinės reikalas
tikrai nereikia naujos atskiros temos, nes bus balaganas
Tiesiog naujoms mergaitėms reiktų truputį atidžiau pasistudijuoti pirmą papuošimų temą

neuždavinėti tų pačių klausimų kas keli puslapiai

žinau, kad kartais naujam žmogui galva susisuka nuo tos informacijos gausos, nes ir pati naujokė buvau ir pačiai būdavo, kad kuo daugiau giliniesi, tuo daugiau nieko nesupranti

bet su laiku ateina ir tos reikiamos žinios, ir ta informacijos gausa nebegazdina

tiesiog reikia būti truputį tolerantiškesnėms senbuvių atžvilgiu

kai kurios šiam forumui yra labai daug atidavusios ir informacijos ir laiko ri patarimų ir viso kito