QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 08, 19:17)
Greitukas MB broliui .vaziavom i sveius,tai ta pacia proga ir su praejusiu gimtad.pasveikinom

''varskinis gavumelis'' 1260gr. balta viršaus dalis-minordijos masyte,o visa kita-šarlote. beja,puosti sarlote patiko,bet valgyti ja,ne.kita karta jei darysiu be mases,tai tik su slapia beze
atsiprasau uz neryskias foto

laikas nauja aparata isigyti ,matyt
tortas būtų tikrai labai puikus,bet užrašas tikrai nelabai dailus. nežinau ką patarti, nes ranka pati su bezu nerašinėju. tai čia tik pastebėjimas
šuniukas labai gražutis.
iš viso, baikit tas nesąmones. su man rodos čia normalu, jei papuošimų tema tai ir yra papuošimų tema, o ne tema kaip kepti biskvitus. ir visi gali pasakyti savo nuomonę, kas atrodo su tortu negerai. ir gana tų pykčių. čia galim visos komentuoti ir pyktis.. bet nesuprantu ko, jei kas ką pasakė, tai nereiškia kad reikia iš karto verkti ir bijoti kitų kritikos. naujokės tą turi suprasti, kad jom gal tortas pirmas ir antras atrodo nerealus ir gražus, bet mūsų akim, tai visai kitaip atrodo. tad jos turi priimti viską ir pagyrimus ir kritiką, o ne rašinėti kažkam asmenines žinutes. man ir pirmi tortai, man atrodė gražūs... dabar pažiūriu, tai nu nesąmoningi jie...i ratrodydavo labai skaudu, kai kas nors pakomentuodavo kas blogai, nes man atrodė ten viskas gerai. tai vat, visos turim tobulėti, su gerom ir blogom emocijom, spirtis ir norėti padaryti kuo tobuliau tortą. tad nereikia komentarų. aš nieko nekomentuoju, ir pasakau savo nuomonę neadresuodama kažkam.tiesiog čia net baisu užeiti, keli tortai ir vien rietenos visokios.
tai vat atostogaujantiems gerų atostogų
ir daugiau supratimo ir geronoriškumo, kritika tikrai padeda tobulėti, žinau tą iš savęs