Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 11-oji tema

Sveikos ,ar galima pas jum ?, sian isikviete darzelio logopede mane ir uzvede kalba ..kad pas Pauliu mano mazaji yra kalbos neisivystymas verysad.gif ,aisku veliau kalbet pradejo bet kalba , zodziu sius mus i ta PPt...matysim kas ten unsure.gif unsure.gif

Visad jauciau kad kazkas ne taip bet man nekliuvo susigyvenus buvau ir atrode norma o dabar mane biski ismuse is veziu cray.gif
Atsakyti
Svaja 4u.gif pojuti,s kad ismusta is veziu bus dar kuri laika. Svarbu, kad atkreipe demesi ir pasake, kad reikia pagalbos, ta pagalba manau ir teiks darzelis, tai puiku 4u.gif blogiau, kai as irgi maniau, kad norma, kad gal hiperiukas doh.gif nes visi klijavo etiketes, kas netingejo, o kad kalbos problemos pasake psichiatre bigsmile.gif tada ir kreipemes, bet jau buvo kiek paveluota, nes vaikui jau virs 4 metu buvo.
Svarbu, kad butu suteikta pagalba, taip reikes dirbti ir namie, bet juk viskas del vaiko geroves ir patikek del tavo irgi 4u.gif
Kontaktai PPT yra pirmoje sios temos zinuteje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 19 rugsėjo 2011 - 09:29
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 19, 10:28)
Svaja 4u.gif pojuti,s kad ismusta is veziu bus dar kuri laika. Svarbu, kad atkreipe demesi ir pasake, kad reikia pagalbos, ta pagalba manau ir teiks darzelis, tai puiku 4u.gif blogiau, kai as irgi maniau, kad norma, kad gal hiperiukas doh.gif nes visi klijavo etiketes, kas netingejo, o kad kalbos problemos pasake psichiatre bigsmile.gif tada ir kreipemes, bet jau buvo kiek paveluota, nes vaikui jau virs 4 metu buvo.
Svarbu, kad butu suteikta pagalba, taip reikes dirbti ir namie, bet juk viskas del vaiko geroves ir patikek del tavo irgi 4u.gif
Kontaktai PPT yra pirmoje sios temos zinuteje 4u.gif

Dekoju 4u.gif

kol kas cray.gif cray.gif nes ko gero pati del to kalta ,juk laukiau kad bus gerai..O man atrode gerai unsure.gif unsure.gif

maniskis taip pat judruolis , atrodo kalbet kalba , gal nerisliai viska ,supsrast supranta gal ne viska bet kompa labiau nei as:) tikiuos kad tik kalba cia mums koja kisa bet didesniu bedeliu buti lyg ir neturetu g.gif o as kaip mama mmatyt vis apie blogiausius dalykus mastau doh.gif Na turetu praeiti ..viskas bus ok ...iki mokylos pora metuku turim tad manau nemazai pasieksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 19 rugsėjo 2011 - 09:47
o man darzely pasake "uzsiimk pati" doh.gif teks privaciai ieskoti, gal gas turit rekomendaciju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 09 19, 12:14)
o man darzely pasake "uzsiimk pati"  doh.gif teks privaciai ieskoti, gal gas turit rekomendaciju? ax.gif

blink.gif blink.gif dar geriau doh.gif kur cia tokia protinga pasiule?
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2011 09 19, 12:19)
blink.gif  blink.gif  dar geriau  doh.gif  kur cia tokia  protinga pasiule?

tai pilna tokiu sad.gif atseit mano vaikas per mazas dar, kad taip juo rupintis, reikia palaukti, kol bus didesnis, kaip jusu, o tada jau visi griebsis uz galvu, kur mes anksciau buvom ir siuntines i visas istaigas kuo skubiau lotuliukas.gif tokia realybe didmiesciuose, kitur sako kitaip.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 09 19, 12:28)
tai pilna tokiu sad.gif atseit mano vaikas per mazas dar, kad taip juo rupintis, reikia palaukti, kol bus didesnis, kaip jusu, o tada jau visi griebsis uz galvu, kur mes anksciau buvom ir siuntines i visas istaigas kuo skubiau lotuliukas.gif tokia realybe didmiesciuose, kitur sako kitaip.. unsure.gif

Ta i va butent,kad 3 metu kreipiaus kad logopedo reiktu sake , na ka jus ..iki 4 metu drasiai ..tai va drasiai, 4m prabilo taciau dabar bedos unsure.gif unsure.gif aisku esu ta kur del kiekvieno sudvejojimo puola pas medikus , nera tikslo ,o cia gal paziopsota taciau mana viskas pataisoma 4u.gif Ir jauciu po tos analizes bus skirtingos nuomuones , ir bus pasimetimass bet sprendimus greitai darau tad baisu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 09 19, 12:14)
o man darzely pasake "uzsiimk pati"  doh.gif teks privaciai ieskoti, gal gas turit rekomendaciju? ax.gif

ar matei kada nors kaip vyksta logopedes darbas su tokio amziaus vaiku, kaip tavo gimusio 2008? ne?
tai ten nieko sudetingo nera mirksiukas.gif kiekviena mama savo vaikui gali buti logopede mirksiukas.gif
tik reikia pastebeti kuri laika, kaip dirba logopede ir paskui viska ta pati atlikti namie...
mes lankomes pas logopede, bet logopede nuolat man primena, kad reikia bendradarbiauti 4u.gif kad tas laikas, kuri ji dirba su mano mergaite yra tik lasas juroje, ji man kartoja, kad jei noriu vaika greiciau ismokinti, turiu su vaiku dirbti ir pati 4u.gif
tad nematau nieko blogo, jei jums logopede liepe paciai uzsiimti su vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
nepergyvenk, kai parasysi anketoj, kad pagalbos negaunate, tai PPT gausi nemokamu 10 uzsiemimu. mano bernui gruodi bus 3, tai is pradziu sake PPT, kad per mazi esam kai paskambinau, o kai nuvaziau, tai pagyre, kad rupinuosi ir matau, kad yra negerai wink.gif siaip PPT kur kas protingesnes nei darzely moterys buna paprastai.. nors as kol kas su darzeliu nesiskundziu, tik is meiles susergam.. gal dar is streso mano ir vaiko...
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 19, 12:37)
, ji man kartoja, kad jei noriu vaika greiciau ismokinti, turiu su vaiku dirbti ir pati  4u.gif
tad nematau nieko blogo, jei jums logopede liepe paciai uzsiimti su vaiku  mirksiukas.gif

tai cia graziai pasakyta , tad viskas aiksku kad ir namie tevai turi padirbeti ta linkme 4u.gif mes su antruoju dirbdavom smile.gif

Jugaga- gal tai tau norejo pasakyti logopede? tik isejo kitaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(bjolla @ 2011 09 19, 12:39)
wink.gif siaip PPT kur kas protingesnes nei darzely moterys buna paprastai..

musiske logopede pati is ppt blink.gif pasirodo doh.gif
Atsakyti
svaja Kaune labai daug yra logopedu irpagalbu, kazkaip daugiau, nei Vilniuje g.gif Lopselio gatveje, poliklinikoje jums priklausys 20 nemokamu valandu per metus, nors tokiam amziuje darbas vyksta, normaliai 4u.gif tik jo reikia daug ir namie ir su logopedu. PPT siaip jau neteikia tokiu paslaugu g.gif bent jau Vilniuje.
Jei siulys logopedini darzeli ir turit galimybe papulti-eikit. Eikit pas logopede i darzeli ir klauskit, kaip dirbti, ka daryti, kokios bedos. Siaip kalba apima labai dideli spektra gyvenimo-socializacija, santykiai, saviraiska, veliau skaitymas ir rasymas. Komep supranta geriau, delto, kad vaizdinis, o ne kalbinis "komunikavimas", kai truksta verbalikos, sustipreja regimasissuvokimas, ir kuno kalba labai aktyvi. jei kiti vaikai turejo normalia raudam negakli itarti, kad va sitas tures kitokia doh.gif kai pirmas turi tokia raida, tada i kitus vaikus ziuri itariai ir stebi doh.gif
Atsakyti
Niu liudna yra,kai Medikai pasako palaukit dar biski,mums Lt irgi taip sake, O cia iskarto susigribo ir vaikas nuo nepilnu 3 metu lanko pas logopede ir darbas logopedes eina per zaidimus...Aisku tas darbas lasas juroje,namuose beabejo reikia su vaiku uzsiimti..Tik man pvz yra labai svarbu,kai man duoda patarimus.. profesionali pagalba irgi yra super..ir aplamai as pastebejau,kad su svetimais jis zymiai imliau dirba,pvz pas logopeda anksciua budavome kartu,dabar palieku ji viena,labiau susikaupe,nedaro nesamoniu jokiu ir klauso kas yra jam sakoma..as ryskiai matau,kaip mano vaikas daro pazanga..dabar darzelyje dar gavo papildoma pedagogine pagalba..
Atsakyti