Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

QUOTE(arbataa @ 2012 02 08, 23:46)
yasminelle aš gėriau. tai čia ta pati sudėtis, jei geri kur 0,02/3mg. tos pačias tabletes gamina dvi skirtingos firmos=)

Aha, tas. Ačiū už paprotinimą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytės.
Dalinuosi info - Etindros perku internetu vaistine.lt pigiau- 28.70 lt Atsiimu pati Norfos vaistinėje. Realiai - pakeliui namo, juolab Norfoje apsiperku biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir jungiuosi prie jūsų. Kol kas geriu tik pirmą pakuotę ir tikiuosi neatsiras šalutinių reiškinių. thumbup.gif Prieš tai gėriau Yarina, tai krūtinė visad jautri būdavo.
Atsakyti
O aš šiandien buvau pas gydytoją, papasakojau šalutinius poveikius, sakė netinka sudėtis. Tai pabaigsiu gerti pakuotę, tada bandysiu Harmonete arba pleistrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 13, 15:38)
O aš šiandien buvau pas gydytoją, papasakojau šalutinius poveikius, sakė netinka sudėtis. Tai pabaigsiu gerti pakuotę, tada bandysiu Harmonete arba pleistrą  g.gif

O kokie šalutiniai poveikiai? g.gif Aš kažkaip manau, kad man tabletės yra per stiprios. Išrašė 00,3/3mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavomazvaike: 13 vasario 2012 - 18:29
QUOTE(tavomazvaike @ 2012 02 13, 19:29)
O kokie šalutiniai poveikiai?  g.gif  Aš kažkaip manau, kad man tabletės yra per stiprios. Išrašė 00,3/3mg

Mano tos silpnesnės buvo. Ne itin reguliarus ciklas, tepliojimai, ilgos mm, o labiausia erzina nuolatinis krūtinės skausmas, pirmus mėnesius kažkaip nieko nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 02 09, 23:51)
Sveikos, supermamytės.
Dalinuosi info - Etindros perku internetu vaistine.lt pigiau- 28.70 lt Atsiimu pati Norfos vaistinėje. Realiai - pakeliui namo, juolab Norfoje apsiperku biggrin.gif

O as ir savo patirtim pasidalinsiu/ Euro vaistineje su kortele 32Lt su ct, o Camelijos 29Lt su ct. Labai buvau nustebusi, kad tokia paklaida, maniau imanomas tik centuku skirtumas, o vat sau kad nori... mirksiukas.gif Jei apziuresite dar kur pigiau, pasidalinkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 02 14, 12:39)
O as ir savo patirtim pasidalinsiu/ Euro vaistineje su kortele 32Lt su ct, o Camelijos 29Lt su ct. Labai buvau nustebusi, kad tokia paklaida, maniau imanomas tik centuku skirtumas, o vat sau kad nori...  mirksiukas.gif Jei apziuresite dar kur pigiau, pasidalinkit  drinks_cheers.gif

O Gintarinėj apie 35-36 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As vartoju Etindros viena savaite. Pirmasias dvi dienas labai viduriavau, viena nakti prabudau, nes truputi pykino. Nerimavau, kaip cia toliau bus. Bet po keliu dienu sie simptomai susilpnejo. Tikiuos, kad visai praeis smile.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli smile.gif na va as jau nutraukiau ju naudojima,ir panasu kad viskas tvarkosi.ir seip patare nieko nenaudot (kaip viena sesute sake kam vyrui suteikt toki malonuma ir savo sveikata gadint) biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau ar sutapimas ar šalutinis poveikis, bet pradėjo man širdį durt. Kuo toliau tuo stipriau ir dažniau. Užsirašiau pas gydytoją, žiūrėsiu ką sakyt, o tai jau labai neramu pasidarė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykeliu mamyte @ 2012 02 26, 20:53)
sveikos dar karteli smile.gif  na va as jau nutraukiau ju naudojima,ir panasu kad viskas tvarkosi.ir seip patare nieko nenaudot (kaip viena sesute sake kam vyrui suteikt toki malonuma ir savo sveikata gadint) biggrin.gif

O tai tik vyrui malonumas? biggrin.gif
Aš nebegeriu jau šitų kt, perėjau prie pleistro, bent krūtinės jautrumas susitvarkė, kaip bus su ciklu, žiūrėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 27 vasario 2012 - 09:18