Geronimo
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 08, 21:51)
Aišku, beveik visi matytos DS veislės gali būti svajonė!

Labai sunku kai turejai nemazai isskirti viena, bet prisiminiai kurios labai norejau Spin Art (D.Thompson)

'Spin Art' atrodo įspūdingai, bet manęs veislės su fantasy po daugelio nusivylimų, kai pražysta ne pagal aprašymą, nebevilioja
ausrazs klause apie svajoniu strepsi, o as noriu paklausti kito klausimo
Dimetri kaskada buvo toks klausimas :
Jeigu jums tektu isvykti i sali kurioje galima auginti tik viena streptokarpa, koki pasiimtumete (tai nebutinai is siuo metu turimu)

Dimetri kaskada buvo toks klausimas :
Jeigu jums tektu isvykti i sali kurioje galima auginti tik viena streptokarpa, koki pasiimtumete (tai nebutinai is siuo metu turimu)
Na, nežinau, labai sunkus klausimas. Gal dar neturėjau tokio, kuris vienas galėtų atstoti visus kitus. O tu?
Dėl savajonių net nežimau, nesu taip gerai susipažinus su jais. Norėtųsi ir to ir ano
Iš to 'visų norėjimo' dabar turėsiu 5 veisles panašiais raudonais žiedais ir ką pasilikt
Iš tų 5 veislių, kurias turiu beveik du metus, jeigu reikėtų rinktis vieną, pasilikčiau Vesenyje Griozy

Iš to 'visų norėjimo' dabar turėsiu 5 veisles panašiais raudonais žiedais ir ką pasilikt

Iš tų 5 veislių, kurias turiu beveik du metus, jeigu reikėtų rinktis vieną, pasilikčiau Vesenyje Griozy

QUOTE(ausrazs @ 2011 05 09, 08:30)
O tu?
As nevaziuociau i tokia sali gyvent

O jei rimtai, tai irgi labai sunku apsispresti, gal visgi mano meile Aly's Mollie Howell (Pavelo dovana)
Skarpionuke, žinai, pagalvojau, man kažkokie mistiški atrodo tamsūs, aksominiai, beveik juodi. Paslaptis visada vilioja, kad galbūt pasiimčiau ką nors iš juoduliukų - 'Bristol's Blackbird', 'DS-Čiornaja Magija' ar ką nors panašaus

Labutis mergaitės
Matau gražiai sterpsius auginat. Maniškiai pernai neišliakė... kaip ir daugelis mano gėlių naujų pokyčių
O dabar bandau įsitaisyti nors keletą sterpsiukų kad puoštų mano likusią gensejinių kolekcija.
Žinot rašau nes labai įdomų klausima nagrinėjat.KOkia veislė pati pati mylimiausia. Mna gal mylimiausios tos kurios pas mane kažkada labai gražiai augo. Bet šiuo metu norėjau išsirinkt pora augaliuku iš Dzūkėlės siūlomų... tai žinot niekaip negalėjau apsisprest.
košmara skažkoks. Norėtūsi kažko ,ką mačiau tik kataloge, o išsirinkt viena tiesiog be šansų. Nors nepasakyčiau kad esu iš tų kurios nori visko.Pas mena tas etapas prieš 4 metus praėjo.

Matau gražiai sterpsius auginat. Maniškiai pernai neišliakė... kaip ir daugelis mano gėlių naujų pokyčių

Žinot rašau nes labai įdomų klausima nagrinėjat.KOkia veislė pati pati mylimiausia. Mna gal mylimiausios tos kurios pas mane kažkada labai gražiai augo. Bet šiuo metu norėjau išsirinkt pora augaliuku iš Dzūkėlės siūlomų... tai žinot niekaip negalėjau apsisprest.

šiandien peržiūrėjau savo turimus strepsius

mano žiedukai.
Fernwood's Cherries Jubilee
(Stradley)

maroznyje uzory

QUOTE(apsinge @ 2011 05 09, 12:05)
Oi tai bus daug vaizdu

Apsinge, gražūs žiedeliai
Smagu, mūsų temos fotogalerija vis didesnė ir įvairesnė