Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

Geronimo
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 08, 21:51)
Aišku, beveik visi matytos DS veislės gali būti svajonė!

drinks_cheers.gif
Labai sunku kai turejai nemazai isskirti viena, bet prisiminiai kurios labai norejau Spin Art (D.Thompson) blush2.gif
Atsakyti
'Spin Art' atrodo įspūdingai, bet manęs veislės su fantasy po daugelio nusivylimų, kai pražysta ne pagal aprašymą, nebevilioja
Atsakyti
ausrazs klause apie svajoniu strepsi, o as noriu paklausti kito klausimo blush2.gif
Dimetri kaskada buvo toks klausimas :
Jeigu jums tektu isvykti i sali kurioje galima auginti tik viena streptokarpa, koki pasiimtumete (tai nebutinai is siuo metu turimu)
Atsakyti
Na, nežinau, labai sunkus klausimas. Gal dar neturėjau tokio, kuris vienas galėtų atstoti visus kitus. O tu?
Atsakyti
Dėl savajonių net nežimau, nesu taip gerai susipažinus su jais. Norėtųsi ir to ir ano doh.gif
Iš to 'visų norėjimo' dabar turėsiu 5 veisles panašiais raudonais žiedais ir ką pasilikt doh.gif

Iš tų 5 veislių, kurias turiu beveik du metus, jeigu reikėtų rinktis vieną, pasilikčiau Vesenyje Griozy blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 09, 08:30)

As nevaziuociau i tokia sali gyvent lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai irgi labai sunku apsispresti, gal visgi mano meile Aly's Mollie Howell (Pavelo dovana)
Atsakyti
Skarpionuke, žinai, pagalvojau, man kažkokie mistiški atrodo tamsūs, aksominiai, beveik juodi. Paslaptis visada vilioja, kad galbūt pasiimčiau ką nors iš juoduliukų - 'Bristol's Blackbird', 'DS-Čiornaja Magija' ar ką nors panašaus g.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės 4u.gif

Matau gražiai sterpsius auginat. Maniškiai pernai neišliakė... kaip ir daugelis mano gėlių naujų pokyčių doh.gif O dabar bandau įsitaisyti nors keletą sterpsiukų kad puoštų mano likusią gensejinių kolekcija.
Žinot rašau nes labai įdomų klausima nagrinėjat.KOkia veislė pati pati mylimiausia. Mna gal mylimiausios tos kurios pas mane kažkada labai gražiai augo. Bet šiuo metu norėjau išsirinkt pora augaliuku iš Dzūkėlės siūlomų... tai žinot niekaip negalėjau apsisprest. doh.gif doh.gif košmara skažkoks. Norėtūsi kažko ,ką mačiau tik kataloge, o išsirinkt viena tiesiog be šansų. Nors nepasakyčiau kad esu iš tų kurios nori visko.Pas mena tas etapas prieš 4 metus praėjo.

Atsakyti
4u.gif
šiandien peržiūrėjau savo turimus strepsius g.gif pasirodo 11 veislių.dar pasidairiau pas dzūkę blush2.gif su sanpaulijom bėda.kaip čia dar strepsių neužsikaupus...
mano žiedukai.
Fernwood's Cherries Jubilee
(Stradley)
user posted image
maroznyje uzory
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2011 05 09, 12:05)
4u.gif
šiandien peržiūrėjau savo turimus strepsius g.gif pasirodo 11 veislių.

Oi tai bus daug vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
Apsinge, gražūs žiedeliai wub.gif Smagu, mūsų temos fotogalerija vis didesnė ir įvairesnė mirksiukas.gif
Atsakyti