Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

ausrazs,
na, tas įtartinas, išblyškęs centrų augimas, tiksliau ne augimas, o sustojimas augt.
Aišku, galimas dalykas, jog aš kliedžiu dėl tos erkutės, gal geriau reikėjo persodint...gal su šaknim ir žeme problema g.gif unsure.gif
Matyt atėjo laikas praktines klaidas daryt ir iš to mokytis cool.gif

Dabar žiedų biggrin.gif
Neseniai rodytas Orchid Lace, bet jis vėl norėjo pasirodyt rolleyes.gif
user posted image

Netvargingoji - Double Scoop
user posted image

Ir visus žiedų dydžiu pralenkęs Winter wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 birželio 2011 - 19:12
Dzūke, labai gražu wub.gif Aš šviesėjančius centru gydau durpinėmis tabletėmis, gana dažnai padeda. Bet jeigu šaknys gerai išsivysčiusios, o iš centro vis tiek šviesėja, gali priežastis būti ir kita g.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif , džiaugiuosi, kad pvz. Double Scoop augalas jau du metus pas mane išgyveno.

Dėl persodinimo abejojau ir bijojau, pavasarį persodintos, o šaknų buvo gana daug, norint kažką pakeisti būtų reikėję tą gniužulą draskyt, išplaut ar dar kaip...

Atsakyti
dzūkė Labai grazu thumbup.gif
Nu nemanau, kad sviesejantys centrai erkutes padarinys g.gif Dabar atveso, tai pabandyciau persodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gera atlėgus karščiui ir nulijus lietui - ne tik man, bet ir strepsams smile.gif
AMETISTOVYJE ROSSYPI
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 06 11, 11:07)
Kaip gera atlėgus karščiui ir nulijus lietui - ne tik man, bet ir strepsams smile.gif
AMETISTOVYJE ROSSYPI

drinks_cheers.gif
wub.gif
Atsakyti
Kai nėra saulės ir drėgnas oras, vieną strepsą, atsigaunantį, išnešiau "pasižmonėti" į balkoną smile.gif
Atsakyti
mano pora itartinu mazyliu kelias naktis leido balkone, siandien irgi ten "sedi" biggrin.gif
Atsakyti
Skarpionuke, matysim, eksperimentų metas - tikuosi neliksiu be strepsų unsure.gif

QUOTE(ausrazs @ 2011 06 11, 11:07)
AMETISTOVYJE ROSSYPI

Gražus wub.gif
Rudenį sodinau fragmentą - nepavyko schmoll.gif verysad.gif

Vakar skleidėsi Dawid T, bet ir šiandien žiedas toks pasikraipęs, jau gal gražiau neišsiskleis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 11 birželio 2011 - 12:04
QUOTE(dzūkė @ 2011 06 11, 12:44)
Skarpionuke, matysim, eksperimentų metas - tikuosi neliksiu be strepsų unsure.gif

Tikrai neliksi, jei kas padesim susigrazinti biggrin.gif
Gal pas kuria yra Persian Carpet (D.Thompson) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 11 birželio 2011 - 12:14
Ir vėl koks geras rytas - nekarštas, bet ir nelietingas smile.gif
Dzūke, David T. įdomus thumbup.gif
Pasirodo, išliko SMOOCHED, labai gyvybingas - apgailėtini, o pumpurų krūva. Gal atsigaus.
user posted image
OSENNYJ BLIUZ
user posted image
SEREN
user posted image
MIDNIGHT SATIN, primena BURGUNDIJĄ
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 12 birželio 2011 - 09:21
ausrazs mega_shok.gif kaip diena, taip naujiena ziedu thumbup.gif kiek dar turi pasislepus (neprazydusiu) biggrin.gif
Atsakyti