QUOTE(rusma @ 2011 07 17, 12:57)
Gal kas nors galėtų papasakoti, kaip auginate KOHLERIA? Ką mėgsta, ko nemėgsta, lepumas palyginus su kitais giminaičiais?
gal kas turite baltažiedę strepso veislę, kurios spalva žydėjimo metu nekinta? Mano turimos gerklės paruduoja, kaip išpurvinti atrodo
...
gal kas turite baltažiedę strepso veislę, kurios spalva žydėjimo metu nekinta? Mano turimos gerklės paruduoja, kaip išpurvinti atrodo

Auginu keletą kolerijų. Jos tikrai nelepios. Sodinu į tokį patį žemės mišinį kaip sanpaulijas.
Auginu(-au) keletą baltažiedžių, nebuvo, kad kakleliai paruduotų, tik kai žiedai sensta, pradeda ruduoti pakraščiai.
QUOTE(aldam @ 2011 07 17, 17:00)
Man su savo senom veislem tik sleptis.
Aldam, kažkada iš jūsų gavau vieną man gražiausių veislių - 'Double Scoop'

Aldam, kol kas iki dviejų žydėjimų esu auginusi tik dvi DS selekcijos veisles. Žydėjimo potencialas, sakyčiau geras, bet žiedų gausa dar, matyt, priklauso ir nuo augalų puoselėjimo. Jenikejevai dažnai dalyvauja parodose, žino, kaip pasiekti, kad augalas atrodytų puikiai, o ir šiaip, regis, gerai išmano, kaip ir kuo patręšti, kiek, kokios šviesos reikia ir pan. Ko gero, dažnas augintojas turi savo gudrybių. Aš nesu turėjusi gausiau žydinčio strepso už 'Night Beacon', žydėdavo net ir augintojos gana apleistas.
Dzūke, taip, 'Sabina' turi daug žavesio