Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 21, 14:38)
Ten ta foto 'Filip" buvo? Tikriausiai sportas g.gif

pvz. pažiūrėk pas Jeleną B. koks mėlynas g.gif

Saulyte8, ir pas mane tie norai nesibaigia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 liepos 2011 - 14:14
Žiūrėjau, taip, ten mėlynos spalvos daugiau, bet tinklelis ryškiai matomas. Maniau, kad apskritai tik mėlyna spalva, be jokio tinklo.
Kaip maniškis pražys ,dar negreit sužinosiu, dar nė vieno pumpuro neužmezgęs unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti kokiomis trąšas naudojate streptokarpams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa5 @ 2011 07 21, 18:52)
Laba diena, norėčiau paklausti kokiomis trąšas naudojate streptokarpams? g.gif

Daug apie trąšas yra kalbėta, reikia perversti temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa5 @ 2011 07 21, 17:52)
norėčiau paklausti kokiomis trąšas naudojate streptokarpams? g.gif

Šioje temoje neseniai vykusi diskusija parodė, kad strepsų augintojos naudoja skirtingas trąšas, kiekviena turbūt atsirenka tinkamiausias. Tręšia ir žydinčių gėlių trąšomis, ir universaliomis dekoratyvinių augalų, ir pomidorų trąšomis.... Yra nemaža pasirinkimo įvairovė rolleyes.gif
Atsakyti

Saulyte8, ir pas mane tie norai nesibaigia unsure.gif
[/quote]
Ai,o ka man sakyti,kad Jūs mano pagrindinė tiekėja. Tik per 'pamišėles' thumbup.gif drinks_cheers.gif lietuvaites ir aš turiu šiu grožių. Kuo daugiau JUMS pamišimo,tuo daugiau išplis ši liga Lietuvėlėj 4u.gif
Atsakyti
Pasirodė RENIA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 21, 22:35)
Pasirodė RENIA

Mmmmm kaip gražu, nes su geltona wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 21, 21:35)
Pasirodė RENIA

wub.gif , kai pasižiūriu pas P.Kleščynskį su daug žiedų-išvis dūšioj saldu surrender.gif

Grįžtu prie Filip'o. Žiedas dar paaugo, gan didelis ir labai išdidžiai iškėlęs jį laiko -nuostabus wub.gif
Va,Sabinos žiedai gražūs, bet turbūt per savo tą didelį garbanotumą jų nepakelia, kabo kaip varpeliai g.gif

Radau trąšų NPK 15-21-25, manau visai gerai strepsams g.gif Jos tirpios, 1šaukštelis 2l. Taigi galvoju į tą šaukštelį tikrai nepateks tokia sudėtis g.gif Va, kur radau problemą biggrin.gif Reikia daryt 10l ...
Kaži galima visą maišiuką ištirpint mažesneme kiekyje ir laikyt, praskiest tik laistant mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 liepos 2011 - 08:04
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 22, 08:42)
wub.gif , kai pasižiūriu pas P.Kleščynskį su daug žiedų-išvis dūšioj saldu surrender.gif

Kaži galima visą maišiuką ištirpint mažesneme kiekyje ir laikyt, praskiest tik laistant mastau.gif

Taip, RENIA'os spalvos pastelinės, saldžios, tokios konditerinės, lyg zefyrus valgytum biggrin.gif

Iš tirpių trąšų pagamintą tirpalą, kad būtų veiksmingas, reikia greitai sunaudoti. Bet nesupratau problemos - kam tą 10 litų daryti? g.gif Dozavimas nurodytas, tai galima pasigaminti ir 0,5, ir 1 ar 2 litrus
RUFFLES 'N' PINK
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 22 liepos 2011 - 09:18
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 22, 09:49)
Iš tirpių trąšų pagamintą tirpalą, kad būtų veiksmingas, reikia greitai sunaudoti. Bet nesupratau problemos - kam tą 10 litų daryti? g.gif  Dozavimas nurodytas, tai galima pasigaminti ir 0,5, ir 1 ar 2 litrus

Bandžiau parašyti kame problema: tiesiog jos susideda iš smulkesnių/stambesnių žirmiukų, kita dalis smulkesnė, dar smulkesnė, matosi keletas mėlynų, rausvų kažkokių microelementų. Taigi, aš ir suabejojau, kad į tą šaukštelį tikrai nepateks ta sudėtis 15-21-25, vieno ar kito bus daugiau. Pvz. skystas trąšas suplakam, o čia g.gif

RUFFLES 'N' PINK- tokia išskirtinė spalva wub.gif
Atsakyti
O kokios trąšos? Laba diena.
Atsakyti