aš neturiu objektyvios nuomonės, nes darželį šitą esu įsimylėjusi. rimtai

sūnus pradėjo lankyti, kai sukako pusantrų metukų, nekalbėjo, yra ne iš lietuviškai kalbančios šeimos, ir tai buvo pirmasis jo darželis. dabar jam yra du metai, du mėnesiai.
Per visą tą laiką buvo tik vienas kartas ryte, kai jis verkė pasilikdamas. Adaptacija - truko savaitę su tėčiu. Nebuvo jam drąsu labai, bet po truputį įsidrasino. Pirmiausiai jis buvo labiau stebėtojas. Užimtumas - hm... o žaidimai tai čia kokie žaidimai, turima omeny? Nes jie ten žaidžia visą laiką. tik tas žaidimas yra kitoks. negi vaikui nesmagu penktadienį teptu sumuštinius? jam čia yra kažkas tooookio. bet kartu tai ir mokymosi procesas. arba - žalių kiaušinių tyrinėjimas. negi tai nėra žaidimas? žaidimai gi nėra tik duodi vaikui žaislą ir jis pats savimi užsiima. po septynių mėnesių darželio lankymo, sūnus supranta visiškai viską lietuviškai ir pradėjo kalbėti dviem kalbom. laukas - jie ėjo kasdien. jei buvo labai šalta, ėjo 15 min, bet ėjo. kai lyja - turi botus, lietaus rūbus ir taškosi balose. ką vaikai dievina. Miestas - išeina į miestą kartą į savaitę, mokosi pereiti per gatvę, mokosi skirti sviešas, namus, medžius. Vakar ėjom su sūnum stadiono ratuku ir iš tolo pamatė mašiną, kuri važiavo keliu. Jis iškart pasitraukė ant vėjos, nes važiuoja automobilis. Čia tikrai ne aš išmokiau šito.
Miegas - man čia labai svarbus dalykas buvo. Kartais jis miega tris valandas, kartais pusvalandį. Ir niekas, niekas neversdavo jo miegoti ilgiau. Atsikėlei - gali eiti į kitą erdvę žaisti. Svarbu, kad netrukdytų kitiems vaikams miegoti.
Maistas - ryškiai kažkur kažkas ne taip, kaip jo grupėje

Auklėtojos - taip, jos yra jaunos. nu bet tikrai ne 19niolikos. Visos yra baigusios bakalaurą bent jau arba, pedagogikos, psichologijos, ikimokyklinio ugdymo. Ir mokymasis ten yra tęstinis procesas - auklėtojos turi daug seminarų. Tap pat seminarai įvairomis temomis yra rengiami tėvams. Labai gaila, kad nei karto neteko dalyvauti iki šiol dėl užimtumo - bet video medžiaga iš seminaro vėliau būna paviešinta. Yra kiek didesnė jų kaita, nei aš norėčiau. Bet vaikui problemų didesnių su tuo nekilo. Grupėje yra iki 15 vaikų su 2-3 auklėtojom.
Patyčios ir pertekusių pinigais tėvų vaikai

Pinigai - kaina yra labai labai nemaža. Bet aš noriu, kad sūnus lankytų būtent šį darželį.
yra dar daugiau dalykų, galėčiau pasakot ir pasakot