QUOTE(Liulka @ 2012 02 11, 13:33)
Man asmeniskai patinka sio darzelio steigeja, bet nesutiksiu su ta mintim, kad ji ne ta kas kuria versla

Jus rasote, kad uz tai, kad sergantys vaikai darzelio nelankytu, bet ten jus pasirasysit ties tuo, kad 38 temp - ne temperatura ir panasiai. Beje i darba su tokia tmp. niekad neiciau, nes negaleciau kokybiskai dirbti ir greiciausiai ne kaip jausciausi. Toliau, jei sirgsit, pinigus jum uz praleistas dienas grazins TIK uz maista, vasaros atostogom (ir atrodo dar Kaledinei savaitei) turit prisiderinti PRIE darzelio, tai kazkaip man labai netgi verslu kvepia
Dėl verslo aš norėjau pasakyti, kad ne aš, turėdama finansinį išsilavinimą, steigiu darželį... O žmogus, turintis atitinkamą išsilavinimą, patirtį ir sakyčiau, mylintis, tai, ką daro.
Formą jau pasirašiau. Taip, tokia tvarka. Tačiau galiu pasirašyti ir sergančio vaiko nevesti į darželį. Taškas.
Ir dėl pinigų žinau, patikėkit. Bet atleiskit, man mano vaiko sveikata yra svarbiau.
Dėl salmoneliozės ir kitų brudų - džiaukitės, kad sąlygos nebuvo palankios

Skamba taip, kad lyg mes jas būtumėm tam sukūrę

Tiesiog vaikas auga, vis labiau pažįsta pasaulį. Jam ir to riekia, ir ano. Ir į burną įsikišti reikia, tai, ko nereikėtų. Deja, taip ir nežinau, iš kur visas tas brudas. Džiaugiuosi, kad nepasikartojo (hm, gal salygos tapo nepalankios,

) Po šių ligų aš paniškai pradėjau bijoti vaiko sirgimo (ne juokas, kai pusė metų serga). Tačiau kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad tai neišvengiama... Antraip, kaip kažkuri sakėt, laikyt vaiką namuose, steriliai, be socializacijos.