Laba, skaitau nuolat šią temą, šiuosyk ir pati atnešiu šiandienos pietus:
Vištienos sparneliai medaus/garstyčių marinate su 40 česnako skiltelių.... (iš karto taisausi - česnako mažiau, nes namuose neapsižiūrėjau

)
Sparneliai (turėjau 10vnt),
2 šaukštai medaus, šaukštas garstyčių,
kadagio uogų žiupsnis (maltų),
pipirai,
malta paprika,
druska,
česnakas 40skiltelių (sudėjau turėtas dvi galvas, t.y. apie 15vnt).
Sparnelius supjaustom, marinatui skirtus produktus išmaišom, pilam ant sparnelių, apgniaužom, jei turim laiko, paliekam marinuotis, jei ne - įprašydinam į keptuvę va šitaip ir sudedam česnaką.

Pridengiam dangčiu, palaukiam, kol keptuvė ims čirkšti, tada ugnį sumažinam iki minimumo ir pamirštam pusvalandžiui. Tada sparnelius jaukiai suguldom kitu šoneliu

Dar maždaug už pusvalanduko kentėt nebeišeina - salsvas, aštrokas kvapas traukte traukia virtuvėn, išjungiam puodus velniop, dedamės ir ragaujam

kiek saldoki, maloniai aštrūs, česnakiukai sukepa, karamelizuojasi -

labai siūlau visgi surast tas 40 skiltelių, nes jos tikrai vertos grieko