Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2011 05 26, 00:59)
Buomelis naujas su pakuote, bent jau taip raso pardavejas. na jis uzsispaudzia is abieju sonu ir tiek. Kaip suprantu, mazesniems modeliams (quest, volo ir pan.) yra komplekte kazkokios gumeles papildomos, kad ant remo nesivazinetu. Detaliau galesiu nufotkint kai pareis ir buomelis ir ant ko ji kabint  biggrin.gif

Poziuris, jo vezima jau nusipirkau (melyna kaip ir planavau), pas draugus yra, dabar ieskau kas i LT parveztu  mirksiukas.gif

Tai sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
labai lauksim nuotraukų buomelio 4u.gif
Atsakyti
netycia radau parduodama maclaren koju uzklota, manajam MX3 jis per mazas, na bet XT tai tikrai tiktu. pagalvojau gal ka nors sudomins (as su pardaveju nieko bendro neturiu)
http://public.fotki....ojuciuuzkl.html

gal kas nors nebenaudojat maclareno vokelio, nupirkciau, gerai butu pilkos spalvos
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 05 26, 22:34)
netycia radau parduodama maclaren koju uzklota, manajam MX3 jis per mazas, na bet XT tai tikrai tiktu. pagalvojau gal ka nors sudomins (as su pardaveju nieko bendro neturiu)
http://public.fotki....ojuciuuzkl.html

gal kas nors nebenaudojat maclareno vokelio, nupirkciau, gerai butu pilkos spalvos

Maciau tik ebay maclareno voka. Pati pries pusmeti intensyviai ieskojau, bet nieko neradau, tai nusipirkau womar kailini voka zydros spalvos i px irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsisakiau is ebay MX3 clap.gif clap.gif clap.gif laukiu nesulaukiu naujos karietos smile.gif dekui, poziuriui, kad uzrode 4u.gif t
Atsakyti
As vakar gavau savo MX3, niekaip negaliu atsidziaugti vezimuku smile.gif Per trumpa laika turejau tris maclaren modelius - XT, XLR ir MX3. Rinkausi, rinkausi, kol issirinkau ko man reikia. Zinoma, MX3 ne skietukas, bet vaikui tikrai patogiausias variantas thumbup.gif
As lenkiska womar vilnoni vokeli turiu, bet galvoju isigyti plonesni rudeniui, pavasariui maclaren vokeli. Gal pavyks rasti.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 05 27, 09:59)
As vakar gavau savo MX3, niekaip negaliu atsidziaugti vezimuku  smile.gif Per trumpa laika turejau tris maclaren modelius - XT, XLR ir MX3. Rinkausi, rinkausi, kol issirinkau ko man reikia. Zinoma, MX3 ne skietukas, bet vaikui tikrai patogiausias variantas  thumbup.gif
As lenkiska womar vilnoni vokeli turiu, bet galvoju isigyti plonesni rudeniui, pavasariui maclaren vokeli. Gal pavyks rasti.

Kiek laiko jusu vaikui? As vis galvoju, kad maniskiui jau metai, kazin kiek jis dar sedes tame vezime g.gif as ne per velai sugalvojau. Sketuka as turiu paprasta hauck trumpoms kelionems, o siaip ten kur gyvenu man sportinukas geriausiai tinka ir masina didele, tai jokiu bedu, del didesnio vezimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 05 27, 08:12)
Sveikos, uzsisakiau is ebay MX3  clap.gif  clap.gif  clap.gif laukiu nesulaukiu naujos karietos  smile.gif  dekui, poziuriui, kad uzrode  4u.gif  t

Matai, as intensyviai dirbu, kad maclarenu gerbeju ratas plestus, nes tema vis merdinti biggrin.gif
QUOTE(vilmajun @ 2011 05 27, 08:59)
As vakar gavau savo MX3, niekaip negaliu atsidziaugti vezimuku  smile.gif Per trumpa laika turejau tris maclaren modelius - XT, XLR ir MX3. Rinkausi, rinkausi, kol issirinkau ko man reikia. Zinoma, MX3 ne skietukas, bet vaikui tikrai patogiausias variantas  thumbup.gif

As irgi sakau, kad MX3 patogiausias. Bet biski nesuprantu, kodel tas XLR taip giriamas. Nu kas, kad sketuko principu lanlkstomas, bet jau jo ilgis sulankscius, kad i bagazine tik istrizai telpa. blink.gif Ikelt man ji lengviau, nei MX3, bet vietos uzima tai dar daugiau doh.gif
Atsakyti
Poziuris, atrodo nusivylei sketuku?
Nu ir giria juos turbut del to, kad jie kaip sketukai labai geri. Palyginti su kitais sketukais gera mortizacija, naudojamas nuo gimimo, nes tiesiasi puikiai ir sedyne erdvi. O jau su dideliu ratu sportiniais aisku, kad nei vienas sketukas negali lygintis mirksiukas.gif
Del to ir sakiau, kad reik pirkti biski mazesni sketuka, kad ir XT ar quest ir pasilikt didziarati, cia idealiausias variantas, kam leidzia galimybes.

P.s. Bet tema tai tiksliai atsigavus, tiek nauju vairuotoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 27 gegužės 2011 - 11:36
QUOTE(gitulia @ 2011 05 27, 12:35)
Poziuris, atrodo nusivylei sketuku?
Nu ir giria juos turbut del to, kad jie kaip sketukai labai geri. Palyginti su kitais sketukais gera mortizacija, naudojamas nuo gimimo, nes tiesiasi puikiai ir sedyne erdvi. O jau su dideliu ratu sportiniais aisku, kad nei vienas sketukas negali lygintis  mirksiukas.gif
Del to ir sakiau, kad reik pirkti biski mazesni sketuka, kad ir XT ar quest ir pasilikt didziarati, cia idealiausias variantas, kam leidzia galimybes.

P.s. Bet tema tai tiksliai atsigavus, tiek nauju vairuotoju  biggrin.gif

Ne to, kad nusivyliau, bet tiek buvo giriamas tas XLR, kad matyt per daug is jo tikejaus, kaip is sketuko biggrin.gif As tai, kaip as, bet jauciuos vaika nuskriaudus, nors gal nera jam nepatogu tame XLR.
Galvoju, kad XT irgi ne ka maziau vietos bagazinej turetu uzimt. Kiek ten ji smazesnis, tik keliais cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 05 27, 11:46)
Galvoju, kad XT irgi ne ka maziau vietos bagazinej turetu uzimt. Kiek ten ji smazesnis, tik keliais cm g.gif

Zinok parasiau ir paskui pati pagalvojau, kad ar neverksiu ir as, kad man i bagazine netelpa, nes masiniukas tai mano is mazesniu lotuliukas.gif
Nu jei netilps, dzin, bagazinej Jane gyvens, o po miesta lakstysim su mazais ratukais, ka darysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 05 27, 12:48)
Zinok parasiau ir paskui pati pagalvojau, kad ar neverksiu ir as, kad man i bagazine netelpa, nes masiniukas tai mano is mazesniu  lotuliukas.gif
Nu jei netilps, dzin, bagazinej Jane gyvens, o po miesta lakstysim su mazais ratukais, ka darysi  g.gif

Pas mane bagazine ne is mazuju (skoda superb).. Su MX3 beda buvo, kad tik viena kryptim galejau det ir issipurvindavau, bet bagazines sonas likdavo laisvas, o dabar.... XLR toks ilgas, kad netelpa ji tiesiai idet, tik istrizai, tai is vis lievakas, tik tiek, kad jau nebeisipurvinu keldama ax.gif
Atsakyti