Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(pepilota @ 2011 06 28, 15:48)
Tai reiskia man visai realu gauti daugiau nei puse sumoketu pinigu kai pardavinesiu deveta g.gif  Aisku jei pavyks gera bukle islaikyt rolleyes.gif

Jei pardavinesi LT, tai tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 28, 19:31)
Jei pardavinesi LT, tai tikrai taip smile.gif

Tai super smile.gif Tikiuosi taip ir bus bigsmile.gif Rytoj vezimas atvaziuoja. Oi kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 06 28, 18:51)
Tai super  smile.gif  Tikiuosi taip ir bus bigsmile.gif  Rytoj vezimas atvaziuoja. Oi kaip laukiu bigsmile.gif

Kokia spalva?
Atsakyti
Juoda http://www.kiddicare...duct_suggestion

Kazkaip raudona per ryski pasirode, melynos mergaiteio nenorejau, o pilka tokia irgi nelabai, tai juoda beliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 06 28, 20:26)
Juoda http://www.kiddicare...duct_suggestion

Kazkaip raudona per ryski pasirode, melynos mergaiteio nenorejau, o pilka tokia irgi nelabai, tai juoda beliko smile.gif

As juodos spalvos gerbeja, bet XLR norejau rudo su zydru, o gavau juoda su shampaniniu, tai irgi gerai, nes jis man buvo antras pagal grazuma biggrin.gif
Atsakyti
O mes isigijome Triumph blush2.gif alia irgi esam labai patenkinti biggrin.gif
Kas tiesa tai tiesa - viena ranka galima ji valdyti, tokio lengvumo nesitikejau islipus is maxi cosi mura. Kadangi as vazineju nemazai viesuoju transportu, tai man jis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tai musu XT siandien parvaziavo thumbup.gif Laukiam tecio, kad visi kartu ispakuotume. O rytoj jau isbandysim! Negaliu sulaukt!!!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 06 29, 18:43)
Sveikos 4u.gif

tai musu XT siandien parvaziavo thumbup.gif  Laukiam tecio, kad visi kartu ispakuotume. O rytoj jau isbandysim! Negaliu sulaukt!!!

Ak, kaip smagu tie nauji pirkiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 29, 19:54)
Ak, kaip smagu tie nauji pirkiniai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pastumdziau namie. Labai lengvai valdomas atrodo. Paziuresiu rytoj lauke.

Kol kas negaliu priprast prie minties, kad nematysiu savo pupos verysad.gif Ipratus veidu i save veziotis, pasnekinti, matyti ka veikia ir t.t. O cia net langelio nera verysad.gif Matysim........ Gal ji dar per maza persest i sketuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 06 29, 23:42)
Pastumdziau namie. Labai lengvai valdomas atrodo. Paziuresiu rytoj lauke.

Kol kas negaliu priprast prie minties, kad nematysiu savo pupos verysad.gif  Ipratus veidu i save veziotis, pasnekinti, matyti ka veikia ir t.t. O cia net langelio nera verysad.gif  Matysim........ Gal ji dar per maza persest i sketuka g.gif

viskas bus gerai wink.gif
man su pirmu vaiku irgi buvo gaila,kad nematau jo...bet pripratau, uztat vaikui fainiau ziureti i kelia ir viska matyti wink.gif

del spalvos,as tai vaikui is vis vengiu juodos spalvos,ypac vezimu...nezinau nepirkciau,nes ant juodo ir purvas labiau matosi,ir siaip ne vaikiska spalva...ir kaista labai...bet cia zinoma skonio reikalas
Atsakyti
Je je je ir mano vežimaitis šiandien parkeliauja, o vyresnioji gavo puikų rezultatą iš lietuvių valstybinio egzamino. Dviguba šventė blush2.gif
Atsakyti