Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2011 05 20, 00:03)
Zodziu pirkiniu likai patenkinta?  biggrin.gif  O kaip tas rankenu aukstis - nekliudo, tinka, nepavargsta rankos? Su mx3 itariu zemiau rankena nuleidus vazinedavai?  g.gif
O tas ju lipimas laiptais, tai man labai patiko ir gana lengvai uzlipom i antra auksta, tiesiog uzskridom ,palyginus kaip jane tempiu i virsu ant galiniu ratu, arba kai reikia nest vezima kartu su vaiku.

Nu, zinok, auksciu likau nustebinta. Po "prisimatavimu" parduotuvej atrode, kad rankenos aukstokos, bet, kai siandien realiai pastumdziau, tai visai padoriai tos rankenos. Rankos net nebuvo sulenktos 90 laipsniu kampu ties alkunem, tai tikrai nera per aukstas schmoll.gif O dar turint omeny, kad maclarenu nereikia stumt isiremus, vaziuoja vos prilietus, tai visai liuksiskai thumbup.gif Zemesnio net ir nenoreciau, o MB turbut aukstinsis rankenas g.gif MX3 "vairuodavau" ant tos vidurines rankenu padeties(visai zemai nulenkus jau budavo nepatogu), tai netgi toks jausmas, kad MX3 net ir aukstesnis uz ta XLR mastau.gif Savaitgali pabandysiu sulygint abu ir gal net pafotkinsiu. ax.gif
p.s. Siandien buvom gamtoj, tai dar vazinejom su Mx'u, o ne XLR. Matyt kazkokia nostalgija. blush2.gif Buciau is po zipio XLR nusipirkus, tai ir problemu nebutu, o dabar interesu konfliktas vyksta, kuris geresnis doh.gif lotuliukas.gif
Del lipimo laiptais, kas vezima nesiojas laiptais i namus, tam tas lipimas = issigelbejimas. As, kai vezima visa laika bagaznike palieku, tai man tas lipimas laiptais nu i nafik, atsiprasant lotuliukas.gif Kad ir koks jis nuostabus, bet vistiek masinoj "gyvens" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 20 gegužės 2011 - 02:10
Sveikos, ieskom triracio ptogaus vezimo vaikui, uzsikabliavau uz Maclareno MX3 ax.gif , kaip tik viena is jusu ji parduoda smile.gif visi mane gazdina kad triratis (tokio nesam tureje) - nestabilu, dickis maziu isverst gali, saligatviu uzvaziuot nepatogu ir t.t. - bet as jo tiek noriu kad dickiui neduociau maziaus veziot biggrin.gif , saligatviais stengsiuos nevaziuot lotuliukas.gif
Rinkaus tarp Chicco S3, BBC hight treko ir Maclareno MX3. Tkiuos sprendimas manes nenuvils.
Sakykit lengvai jo ratai nusiima jei kartais tektu nuimt?, jauciu i liftus tuos senuosius is ilgio netelpa g.gif (bet man tas neaktulau).
Atsakyti
Na, musu patirtis sako, kad triratis vezimukas nepatogus dviem atvejais:
1. vaziuojant per smeli priekinis ratas daug labiau klimpsta negu keturracio
2. vaziuojant keliuku, smarkiau pakrypusiu i kuria nors puse, vezimeli reikia laikyti abiem rankom, nes turi polinki virsti i sona.

Visais kitais atvejais jokiu nepatogumu nekyla. Be to, triratis paprastai maziau sveria uz keturrati (buna kartais tu paciu modeliu su 3 ir 4 ratais smile.gif ), uzima maziau vietos bagazineje ir lengviau manevruoja smile.gif
Atsakyti
Mums kažkaip irgi savaime gavosi praktikuoti lipimą laiptais maclarenu (mums į trečią aukštą) nu rimtai super lipa thumbup.gif taip ir norisi lipti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 05 20, 08:35)
Na, musu patirtis sako, kad triratis vezimukas nepatogus dviem atvejais:
1. vaziuojant per smeli priekinis ratas daug labiau klimpsta negu keturracio
2. vaziuojant keliuku, smarkiau pakrypusiu i kuria nors puse, vezimeli reikia laikyti abiem rankom, nes turi polinki virsti i sona.

Visais kitais atvejais jokiu nepatogumu nekyla. Be to, triratis paprastai maziau sveria uz keturrati (buna kartais tu paciu modeliu su 3 ir 4 ratais smile.gif ), uzima maziau vietos bagazineje ir lengviau manevruoja smile.gif

Nu pas pus PPGT3, fantastinis vezimas, i joki kita nemainyciau, nei jis krypsta, nei ka, o anais metais prie juros per smeli kaip tankas vaziavo, ir stumem tikrai priekiu, ne kaip kiti isireze temdavo tuos vezimus biggrin.gif

Del svirimo i sona visiska nesamone, tvirtas stabilus vezimas, niekada nesviro blink.gif , nebent tas vezimas neaisku kokios kilmes doh.gif cool.gif

Sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2011 05 20, 11:04)
Nu pas pus PPGT3, fantastinis vezimas, i joki kita nemainyciau, nei jis krypsta, nei ka, o anais metais prie juros per smeli kaip tankas vaziavo, ir stumem tikrai priekiu, ne kaip kiti isireze temdavo tuos vezimus  biggrin.gif

Del svirimo i sona visiska nesamone, tvirtas stabilus vezimas, niekada nesviro  blink.gif , nebent tas vezimas neaisku kokios kilmes  doh.gif  cool.gif
Sveiki  4u.gif

Galim lazintis ia ko tik norit kad vaziuojant stipriai pasvirusiu keliu jusu "labai aiskios kilmes" triratis vezimelis nores virsti ant sono. Elementari fizika padarys savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 05 20, 10:09)
Galim lazintis ia ko tik norit kad vaziuojant stipriai pasvirusiu keliu jusu "labai aiskios kilmes" triratis vezimelis nores virsti ant sono. Elementari fizika padarys savo smile.gif

Nejuokinkit, vezimas tarnauja jau 1 m. 10 men. vaikas ir ilipes straksi jame, vazinejam ir misku, ir prie juros, niekada nera buve net uzuominos apie pasvirima i sona vaziuojant keliu smile.gif
Atsakyti
as kaip suprantu jus cia apie stabiluma g.gif vakar ciupinejau, ''bandziau paverst i sona'' jane slalom, nu man niekaip nepavyko, nezinau kaip ten reiktu verst arba vest kad normaliam keli apverst vezima g.gif tai tas nestabilumas man nepasistvirtino 3- raciam vezimui, nu nebent kai reiktu uzvaziuot ant saligatvio ir pakelus galinius ratus uzvaziuot priekiniu, gal tada tektu rankena tvirciau isikibt .... manau maclarenas mx3 toks pats stabilus.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 05 20, 10:21)
as kaip suprantu jus cia apie stabiluma  g.gif  vakar ciupinejau, ''bandziau paverst i sona'' jane slalom, nu man niekaip nepavyko, nezinau kaip ten reiktu verst arba vest kad normaliam keli apverst vezima  g.gif  tai tas nestabilumas man nepasistvirtino 3- raciam vezimui, nu nebent kai reiktu uzvaziuot ant saligatvio ir pakelus galinius ratus uzvaziuot priekiniu, gal tada tektu rankena tvirciau isikibt .... manau maclarenas mx3 toks pats stabilus.

drinks_cheers.gif zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 05 20, 07:58)
Sveikos, ieskom triracio ptogaus vezimo vaikui, uzsikabliavau uz Maclareno MX3  ax.gif , kaip tik viena is jusu ji parduoda  smile.gif  visi mane gazdina kad triratis (tokio nesam tureje) - nestabilu, dickis maziu isverst gali, saligatviu uzvaziuot nepatogu ir t.t. - bet as jo tiek noriu kad dickiui neduociau maziaus veziot  biggrin.gif , saligatviais stengsiuos nevaziuot  lotuliukas.gif 
Rinkaus tarp Chicco S3, BBC hight treko ir Maclareno MX3. Tkiuos sprendimas manes nenuvils.
Sakykit lengvai jo ratai nusiima jei kartais tektu nuimt?, jauciu i liftus tuos senuosius is ilgio netelpa  g.gif (bet man tas neaktulau).

Kadangi triraciame vaika veziojau nuo 3men, o turejau ir keturrati ir siaip nemazai vezimu isbandziau, tai galiu pasisakyti biggrin.gif Pradzioj mano svajone buvo ABC design 3tec(dar vaiko neturejau, o jau apie ji svajojau), bet uzteko parduotuvej ji "paciupinet" ir MB pasake, kad sito ne uz ka nepirks. Jis visiskai nestabilus. Vos kilstelejus vezima uz rankenos jis krenta i sona(ir dar daug minusu jis turi, bet tema ne apie tai). Tai yra del tol kad vezimas aukstas, o atstumas tarp priekinio ir galiniu ratu nedidelis, galiniai ratai irgi arti vienas kito. Pas Maclarena visai kitaip. Geras atstumas tarp ratu(tiek priekinio ir galinio, tiek paciu galiniu ratu atstumas) padaro vezima stabilu. Vienintelis kartas, kada jis virsta, tai, kaip ir pati pastebejai, tai jei pakelus galinius ratus bandytum vaziuot ant priekinio rato. Nors ir tai imanoma, jei priekinis ratas uzfiksuotas, kad nesisukinetu, o vezima uz rankenos laikai abiem rankom. Kas del spoko minetos fizikos, tai nu neikim i krastutinumus, nematem savo mieste tokiu keliu, kur vezimas tiek pasvirstu jog virstu biggrin.gif Juk jei vaziuojam, tai vaziuojam keliu, o ne pakeles atslaitais.
Del to, kad vaikas gali vezima apverst, tai visko gali buti, bet greiciau apverstu atbula, nei ant sono, nes vezimas gan aukstas, ir vaikas isikabines i rankena sveria ji ant saves, tai priekinis ratas tada lengvai pakyla. Musu penkiametis pusbrolis veziojo maziu ir su keturraciu zippiu, veziojo ir su triraciu mx'u ir nei is vieno neisverte, bet be prieziuros aisku nepaliekam, nes juk vaikams nera nieko neimanomo. Jie tai palakstyt su vezimu sugalvoja, tai dar ka doh.gif
Del ratu nuemimo, tai jie lyg lengvai nusiima, bet as pati niekada nenuiminejau, tai negaliu tvirtinti, kol nepabandziau. Tik pamenu, kad MB yra buves pabandes nuimt, vien del pabandymo smile.gif I lifta is ilgio turetu tilpt ir plocio, manau, ne g.gif
Pvz keturrati zippy panaudojom tik 3men ir be jokios sirdies grauzaties iskeitem i trirati MX3, o va dabar MX'a parduot, tai sirdis skauda biggrin.gif Pakeitus vezima is MB puses buvo toks pastebejimas, kad va cia tai vezimas, tvirtas, rimtas ir pan, tai ne zippis su savo plasmasem, o svoris tai tas pats doh.gif
Nu as ir vel, kaip visada, issipleciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 20 gegužės 2011 - 10:25
QUOTE(Požiūris @ 2011 05 20, 11:04)
Kadangi triraciame vaika veziojau nuo 3men, o turejau ir keturrati ir siaip nemazai vezimu isbandziau, tai galiu pasisakyti ,

Nu jeigu su vezimu raliuosi tai bet kuri galima apverst biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 05 20, 11:04)

aciu, as apsisprendziau, ir nebesimetysiu
siaip manau trukumu rasiu issigijus, vadovaujuos taisykle man vezimo be minusu -dar nesukurta.
Tikiuos nepersigalvosit del pardavimo.
Atsakyti