Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

Kaip supratau...BA plakato si sekmadieni nebus verysad.gif
user posted image
Raso: plakato nebus, bet greit bus pirmas traileris. Iki to "greit" liko 14 dienu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 22 gegužės 2011 - 08:27
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 21, 23:37)
Kai paskutinįkartą buvo kalbėta, ką darytumėt pamatę Robkę, tai kažkaip dauguma ramiai sureaguotų...Nepakaltinamom sunkiai vadint būtų galima cool.gif

O ką tu darytum Robkę pamačius bigsmile.gif Speigtum, klyktum ar iš paskos lėktum, kad pateisint nepakaltinamos vardą biggrin.gif

lotuliukas.gif as tai sustingciau, jauciu visus aktorius pamacius ax.gif virpuliukai po kuna lakstytu lotuliukas.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 22, 01:31)
Na tai tada aš dažnai nepakaltinama biggrin.gif nors nei Robkę sutinku, nei nėščia biggrin.gif Nuolat puodus reik šveist ir atmirkyt....

lotuliukas.gif nieko ner baisiau man uz indu plovima, galiu grindis i diena 100k plaut, tik ne indus.

QUOTE(Nika89 @ 2011 05 22, 02:23)
As katik paziurejau "Message in the bottle".. senas filmas, bet nebuvau macius..

geras filmas, labai drinks_cheers.gif dar ana savaite parsisiuntus buvau,, kur nunesa sapnai,, tai irgi patiko.

Laba dienele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 22, 08:15)
Labas rytas 4u.gif

Kas nori i serganciuju sarasa... prisistatome ir kad kurianciai tema butu lengviau, parasome:
Nikas, vardas, miestas, amzius, stadija ir Team ( jei toks yra)[/size][/color]

*aij* Indre, Kaunas, 29m, del stadijos tai nezinau per viduriuka biggrin.gif

bet kaip man patinka skaityt, kaip jus knygas aptarinejat blush2.gif nors, dar neskaicius, bet vis tiek idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Daivut oro_buckis.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 22, 07:45)

Blem koks fainas tas Robke smile.gif Dievinu jo kalbejimo manieras, balso tembra ir angliska akcenta uchh wub.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 22, 08:14)
Kaip supratau...BA plakato si sekmadieni nebus  verysad.gif
user posted image
Raso: plakato nebus, bet greit bus pirmas  traileris. Iki to "greit" liko 14 dienu.

O bigsmile.gif Man tai traileris daug idomiau negu plakatas, ziauriai smalsu ax.gif ir dienu ne taip jau ir daug, pvz palyginus kiek liko iki BA biggrin.gif
Atsakyti
Labas vėlyvas rytelis bigsmile.gif biggrin.gif

Kas naują temą kurs?
Atsakyti
laguna, Kauno priemestis, 31m. neprognozuojama, Jasper - Jacson Rathbone
Atsakyti
laba, as galiu sukurt, jei nera norinciu 4u.gif
Atsakyti
kokios mes negeros, Robkes gimtadieni tai atsventem , o nikki pamirsom doh.gif
NAUJA TEMA PALEIDZIU PO POROS MIN. KAS NESPEJO ISIRASYTI IRASYSIM KITOJ TEMOJ mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pribaigiam šitą temą bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Fan art
user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti