Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginių ir nėrinių karalystė Nr.2

QUOTE(bastinga @ 2012 03 01, 21:23)

Nelabai išmatau, kaip ten padaryta, bet vistiek labai gražiai.
Atsakyti
Ir aš noriu būt jaunoji lotuliukas.gif Kai tokios gražios suknelės, kas nenorėtų thumbup.gif
Atsakyti
Pastaroji suknelė megzta virbalais (viršus), o apačia nerta šakute 4u.gif gaila, foto neaiškus vaizdas.

Čia dar viena naujiena, mocherinė suknelė, apačioje-7metrai plotis. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Suknelės nerealios wub.gif
Atsakyti
Ohoho, kokios suknelės bigsmile.gif Pagarba .
Atsakyti
Ačiū!!!

Dar viena naujiena blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai graži naujiena thumbup.gif O pamačius naujas vestuvines sukneles, norisi vėl ir vėl tekėti ax.gif
Atsakyti
Naujiena ax.gif suknelė 4-5m mergaitei.
user posted image
Atsakyti
Suknytės "išklotinė"
user posted image
Atsakyti
Vestuvinės suknelės viršus siūtai suknelei ax.gif Nuotaka žadėjo pasidalinti galutiniu suknytės vaizdu rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=bastinga,2012 03 19, 10:25]
Vestuvinės suknelės viršus siūtai suknelei ax.gif Nuotaka žadėjo pasidalinti galutiniu suknytės vaizdu rolleyes.gif

Nu žinokit , maniau kad nesu visiška višta ir megzti šiek tiek moku, tiesa sau, savo šeimai, tiek kiek laiko turiu, bet žiūrint į tokius kūrinius, vis dažniau pradedu manyti, kad ne tik višta, bet visa žąsis esu, nes visai nesusigaudau, kaip tokius stebuklus reikia pagaminti . g.gif g.gif Tikrai labai gražu, tobula, kruopštu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 20 kovo 2012 - 20:06
Lorkute-tikrai taip savęs nenuvertinkit. Aš gal tris dienas bandžiau įvairiausius elementus, kol pavyko padaryti kažką panašaus į tai, ko nuotaka norėjo. Viską reikėjo kurti pačiai, internete tokių raštų nėra ax.gif

Šios dienos naujiena ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti