Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginių ir nėrinių karalystė Nr.2

O jau skėtis.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 05 24, 05:32)
O jau skėtis.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif blush2.gif
Nuotaka, leidusi pasidalinti foto mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia grazi nuotaka wub.gif ... Cia megztas ar nertas tas grozis, neina iziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 05 30, 14:03)
Kokia grazi nuotaka  wub.gif ... Cia megztas ar nertas tas grozis, neina iziureti  g.gif

Ačiū 4u.gif
Suknytės apačia nerta šakute, o viršus-megztas, bolero taip pat mezgiau virbalais ax.gif
Greit parodysiu dar kelis darbelius smile.gif
Atsakyti
Labai graziai papuosta nuotaka wub.gif
Atsakyti
Ingridagal-ačiū, kad užsuki ir ačiū už nuomonę.
Nauja vestuvinė suknytė 4u.gif juosta buvo nunerta nuotakai pageidaujant. Labai laukiu jaunųjų foto, kad galėčiau parodyti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho, kaip idomiai su ta juosta, matyt prie vyro kostiumo derinta spalva. esu macius internetini sios (ar labai panasios) suknutes modeli, man jis labai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 06 09, 09:37)
Oho, kaip idomiai su ta juosta, matyt prie vyro kostiumo derinta spalva. esu macius internetini sios (ar labai panasios) suknutes modeli, man jis labai grazus  wub.gif  wub.gif

Taip, tikrai nuotaka juostą derino prie vyro ir prie būsimos pasuknelės.
Labai laukiu vestuvių nuotraukų.
O suknelės originalas yra rusų mezgėjos Lelu. Aš tik kiek kitokį viršų nunėriau ax.gif
Atsakyti
Dar viena vestuvinė sukknelė, iškeliavusi pas nuotaką. Labai laukiu galutinių suknelės foto, kai jau bus su pasuknele ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 06 13, 09:04)
Dar viena vestuvinė sukknelė, iškeliavusi pas nuotaką. Labai laukiu galutinių suknelės foto, kai jau bus su pasuknele ax.gif

Airiski neriniai wub.gif wub.gif ..... Koks didelis tai darbas. Labai grazu.... man tai labai patinka tokie dalykiukai, bet pabandzius viena karta - antra karta nebesiriztu daryti, labai jau man sunku kazkaip unsure.gif .... pagarba tokios kantrybes ir kruopstumo zmogui mirksiukas.gif
Atsakyti
Villyte-širdį glosto Jūsų žodžiai. Iš tiesų airiški nėriniai užima nemažai laiko, bet man labai patinka ax.gif
o čia dar viena nauja vestuvinė suknelė, gėlytes nuotaka arba pasiliks, arba nusiims.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuostabios vestuvines sukneles wub.gif wub.gif wub.gif Ir kiekviena vis kitokia,labai idomu laukti,kokia bus sekanti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti