Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 18:04)
Mano drauges pazistamos issituokusios, na ir vis kai kurios tebeieskancios tos antrosios puses, o randa tos, na sugeba koki nebloga vyrioka prigriebt, kurios yra siaip is naturos grazios, O kitos, kad ir koki turetu vidini zavesi, liko vienos, va susedam visos ir pakalbam daznai apie tai, kad nelabai vyrai mato ta vidini zavesi, daugiau akys i uzpakali krypsta, i grazia moteri, ir cia nieko mes nepakeisim....

o dabar pagalvokit-jei būtumėt vyras, ar imtumėt tas ,,su vidiniu žavesiu" į žmonas? aš kartą taip pamąsčiau ir padariau labai netikėtas išvadas.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 10, 19:11)
o dabar pagalvokit-jei būtumėt vyras, ar imtumėt tas ,,su vidiniu žavesiu" į žmonas? aš kartą taip pamąsčiau ir padariau labai netikėtas išvadas.

Apie draugus apkalbet negalima biggrin.gif Nesu vyras, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 18:21)
Apie draugus apkalbet negalima biggrin.gif Nesu vyras, nezinau.

ane? g.gif ir niekada draugų neapkalbinėjat? o tiesą jiems sakote į akis? ax.gif
aš tai tom savo žavingosioms pažįstamoms tiesiai šviesiai pasakiau, kad būčiau vyras-į žmonas jų neimčiau tongue.gif

Atsakyti
Vienu zodziu. kazkaip netiketai priejau vienos isvados. Grozio kultas visada buvo, yra ir visada bus. Skirsis objektai ir pacio kaip grozio isivaizdavimas. Bet tas kultas, ypac moterisko grozio kultas isliks amzinai. Tai kad... Visa kita tik skonio reikalas, kas yra labai individualu. tad, is esmes diskusija kaip ir... nebeturi prasmes.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 10, 19:25)
ane? g.gif   ir niekada draugų neapkalbinėjat? o tiesą jiems  sakote į akis? ax.gif
aš tai tom savo žavingosioms pažįstamoms  tiesiai šviesiai pasakiau, kad būčiau vyras-į žmonas jų neimčiau tongue.gif

Mane, kitos skaito hihihi.gif Kuriu neimtumet, tu su vidiniu zavesiu g.gif
Na va apie tai ir rasiau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute 2011: 10 gegužės 2011 - 18:03
Bet ir vyrisko kuno kultas yra ..visi tie Apolonai ir kt .. Bet vyrai garsiai rekia apie moteriskus etalonus tam ,kad maziau girdetusi moteriskas balsas apie vyriskus grozio standartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 10, 20:06)
Bet ir vyrisko kuno kultas yra ..visi tie Apolonai ir kt .. Bet vyrai garsiai rekia apie moteriskus etalonus tam ,kad  maziau girdetusi moteriskas balsas apie vyriskus grozio standartus  biggrin.gif

Vyrai irgi pergyvena, manasis labai pergyvena del plikes lotuliukas.gif Mano dukra kai studijavo, dirbo kirpeja, tai sako visi vyrai taip jaudinasi del plikiu, ne tas zodis, kol sako apkirpdavau tai tokias kancias iskentedavo lotuliukas.gif.
Atsakyti
na, Burbanti, i'm sorry, bet moterys labiau abejingos 'apolonams' nei patys 'apolonai' sau. jie patys sau kulta sukure. koki metana/steroidus/anabolikus susivaro. ir paklausk bet kokios moters ar jai tinka sitoks saves zalojimas. Bet kokia siuo atveju sutiks su 'alaus pilvuku' vietoj 'apolono'.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 10, 20:11)
na, Burbanti, i'm sorry, bet moterys labiau abejingos 'apolonams' nei patys 'apolonai' sau. jie patys sau kulta sukure. koki metana/steroidus/anabolikus susivaro. ir paklausk bet kokios moters ar jai tinka sitoks saves zalojimas. Bet kokia siuo atveju sutiks su 'alaus pilvuku' vietoj 'apolono'.

Ooo, čia tai pritariu. Narcizismu man tai kvepia. Aš gražus, nes aš stiprus, o stiprus, nes mano tricepsai papūsti, o papūsti nuo miltukų, bet esmė, kad aš va, koks!

Manęs nežavi. O draugei patinka, ji nemėgsta sliekų, cituoju, ir pilvotų. O smarkiai raumeningi visai į temą.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 10, 14:04)
Japones, kinietes svajoja apie balta oda, nes pacios geltonos.
Mulates, juodaodes dazosi plaukus sviesia spalva, tiesinasi plaukus, nes yra juodos garbanes.
Europietes eina i soliariumus, nes jos visada baltos. Tiesiaplaukes plaukus sukasi. Garbanes plaukus tiesinasi.
Nu kas sioje vietoje gali buti neaiskaus? p.s. oda po soriariumo reikalauja maziau prieziuros. pabandyk balta glezna oda islaikyti lygia ir porcelianine. jokio laiko neuzteks, nekalbant apie prausimasi pienu du kartus per diena.

kad man atrodo jog balta oda kaip tik lengviau islaikyti lygia. Saule ir ypac soliariumas kenkia odai, ji greiciau sensta, dziusta.

Man balta oda asocijuojasi su melynu krauju, subtilumu. Pripazinkim lietuves (moters) oda yra gana sviesi ir taip lengvai, greitai nepatamses. Tad galima drasiai ir i gamta ir su bajdarem ir t.t. - svarbu krema nuo saules sutepti ir skrybeles nepamirsti. O ta ruda, ruda oda tai labai jau nenaturalu. Be to asocijuojasi su fyfomis (katros vartosi soliariume ar appludimyje vardan parudavimo) ar moterim, kuri dirba plenere, zemes ukio sektoryje. Jus teisi - nevertinam tai ko turim.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 19:11)
Vyrai irgi pergyvena, manasis labai pergyvena del plikes lotuliukas.gif Mano dukra kai studijavo, dirbo kirpeja, tai sako visi vyrai taip jaudinasi del plikiu, ne tas zodis, kol sako apkirpdavau tai tokias kancias iskentedavo lotuliukas.gif.

o man patinka plikiai 4u.gif tik be pilvuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 05 10, 21:35)
kad man atrodo jog balta oda kaip tik lengviau islaikyti lygia. Saule ir ypac soliariumas kenkia odai, ji greiciau sensta, dziusta.

Man balta oda asocijuojasi su melynu krauju, subtilumu. Pripazinkim lietuves (moters) oda yra gana sviesi ir taip lengvai, greitai nepatamses. Tad galima drasiai ir i gamta ir su bajdarem ir t.t. - svarbu krema nuo saules sutepti ir skrybeles nepamirsti. O ta ruda, ruda oda tai labai jau nenaturalu. Be to asocijuojasi su fyfomis (katros vartosi soliariume ar appludimyje vardan parudavimo) ar moterim, kuri dirba plenere, zemes ukio sektoryje.  Jus teisi - nevertinam tai ko turim.
Papildyta:
o man patinka plikiai  4u.gif  tik be pilvuko  lotuliukas.gif

Ka tik per televizija kalbejo, kad kremai nuo saules, kaip tik skatina susirgt odos veziu, va taip.
Plikiai ir man nieko, bet vyrui sakau, kad tai didelis trukumas, zinoma tycia lotuliukas.gif O pilvoti ne nepatinka schmoll.gif :
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 05 10, 20:35)

Man balta oda asocijuojasi su melynu krauju, subtilumu. Pripazinkim lietuves (moters) oda yra gana sviesi ir taip lengvai, greitai nepatamses. Tad galima drasiai ir i gamta ir su bajdarem ir t.t. - svarbu krema nuo saules sutepti ir skrybeles nepamirsti. O ta ruda, ruda oda tai labai jau nenaturalu. Be to asocijuojasi su fyfomis (katros vartosi soliariume ar appludimyje vardan parudavimo) ar moterim, kuri dirba plenere, zemes ukio sektoryje.  Jus teisi - nevertinam tai ko turim.
Papildyta:
o man patinka plikiai  4u.gif  tik be pilvuko  lotuliukas.gif

as esu ziauriai baltos ziauriai alergiskos odos. sutinku, kad soliariumas paskatina rauksleles atsirasti greiciau, bet kaip visada, is dvieju blogiu renkames maziausia - ar vaiksciuoti rauksletai, bet lygia oda ar baidyti zmones slapia ekzema ant veido po kiekvieno lietaus ar kokio eilinio E621 suvalgius..

balta oda ir yra melyno kraujo pozymis, nes tada idegusia oda turedavo kaimieciai, dirbantys laukuose. o vat 'melynkraujiems' dirbti nereikedavo ir jie slepdavosi po azuriniais skeciais rolleyes.gif

ta ruda-ruda oda pas fyfas yra ju kvakt. panasiai kaip anoreksija sergancioms, jos atrodo ziauriai storos.
Atsakyti