QUOTE(aihaola @ 2011 05 10, 20:35)
kad man atrodo jog balta oda kaip tik lengviau islaikyti lygia. Saule ir ypac soliariumas kenkia odai, ji greiciau sensta, dziusta.
Man balta oda asocijuojasi su melynu krauju, subtilumu. Pripazinkim lietuves (moters) oda yra gana sviesi ir taip lengvai, greitai nepatamses. Tad galima drasiai ir i gamta ir su bajdarem ir t.t. - svarbu krema nuo saules sutepti ir skrybeles nepamirsti. O ta ruda, ruda oda tai labai jau nenaturalu. Be to asocijuojasi su fyfomis (katros vartosi soliariume ar appludimyje vardan parudavimo) ar moterim, kuri dirba plenere, zemes ukio sektoryje. Jus teisi - nevertinam tai ko turim.
Papildyta:
o man patinka plikiai

tik be pilvuko
as esu ziauriai baltos ziauriai alergiskos odos. sutinku, kad soliariumas paskatina rauksleles atsirasti greiciau, bet kaip visada, is dvieju blogiu renkames maziausia - ar vaiksciuoti rauksletai, bet lygia oda ar baidyti zmones slapia ekzema ant veido po kiekvieno lietaus ar kokio eilinio E621 suvalgius..
balta oda ir yra melyno kraujo pozymis, nes tada idegusia oda turedavo kaimieciai, dirbantys laukuose. o vat 'melynkraujiems' dirbti nereikedavo ir jie slepdavosi po azuriniais skeciais
ta ruda-ruda oda pas fyfas yra ju kvakt. panasiai kaip anoreksija sergancioms, jos atrodo ziauriai storos.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.