Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(burbanti @ 2011 05 11, 13:21)
Nu dar graziau ,kada tikri vyrai bijojo moteru ,kokios jos bebutu?  biggrin.gif
Papildyta:

Bet tu paziurek kaip greitai zmonos suranda kazka negero ir negrazaus moteryje ,kuria susidomi jos vyras?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 13:00)
Nusisnekejai visai.

Dekui, man tai skamba kaip komplimentas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 13:23)
Kas yra tikri vyrai?

Na feminizmas juos greit isnaikins, jau dabar nebezinot kokie yra TIKRI VYRAI, baisu, kai tokie klausimai kyla.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 13:03)
Na feminizmas juos greit isnaikins, jau dabar nebezinot kokie yra TIKRI VYRAI, baisu, kai tokie klausimai kyla.

Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 13:31)
Chamai ir idiotai irgi nebijo. Bet ar tai tikru vyru pozymis?

Va jergau doh.gif Prie ko cia chamai ir idiotai, va koks supratimas apie vyrus, sakau baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 13:05)
Va jergau doh.gif Prie ko cia chamai ir idiotai, va koks supratimas apie vyrus, sakau baisu doh.gif

Teskite, teskite...

Bo kad ir kitiem akivaizdu butu.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 11, 13:33)
O jus vyruose matote tik krastutinumus?
Geri vyrai yra geris ..kiekviena gero vyro nori ..netgi tos ,kurios  ju nekencia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 11:18)
Vyrai graziu moteru bijo, o jei dar ji protinga, visai svieto pabaiga.

O bijo todel, kad savimi nepasitiki. Ji per daug grazi i mane neziures. Grazia zmona tureti papildomi nervai, visada yra tikimybe, kad atsiras konkurentas.

Todel, neretai graziom asistuoja vyrai turintys pinigus, nes mano, kad tai yra ju galia. Pinigai ir yra galia, nes suteikia galimybe pirkti valdzia.
Papildyta:
Dauguma musu neturi savo nuomones, kas yra grazu, mes esame itakoti is salies.

Anksciau, Balbieriskiu Onute buvo grazi ir visai buvo nesvarbu, kad Prancuzijoje Lilia miestelio grazuoles Clodet liemuo plonesnis nei jos.

as tik pasakiau mano pazystamu vyru nuomone (zodis bijo cia gal per kietas) ir tai ne svieto pabaiga

graziom asistuoja turtingi, jie gali pirkti valdzia, tai ka, ir moteri gali pirkti? protinga moteris neparsiduoda

nuomone kas yra grazu mes turim visi, skirtinga bet turim

o jau paskutine mintis tai netelpa i jokius remus, nesitikejau
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 13:08)
as tik pasakiau mano pazystamu vyru nuomone (zodis bijo cia gal per kietas) ir tai ne svieto pabaiga

graziom asistuoja turtingi, jie gali pirkti valdzia, tai ka, ir moteri gali pirkti? protinga moteris neparsiduoda

Paskutne mintis ir parodo, kad mes itakojami is salies. Me jau nebetikime tuo ka musu akys rodo, o tais kas sako/diktuoja mums is Prancuzijos, MIlano ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 11, 01:54)

Taip negražiai natūrali atrodot?  blink.gif

Naturaliai maelsva (zydra) visa vasara po skeciu. biggrin.gif
P.S. Del tikru vyru, tai ko gero visi kopose, bobu pliaze. Tirsta, ir atrodo kaip tikri. Galima supainiot nebent su pauksciais - tik sitie slama panasiai, bet nepaskrenda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 14:07)
Teskite, teskite...

Bo kad ir kitiem akivaizdu butu.

Trukdau tau filosofuot, ir eilini karta malt s.....
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 14:08)

Moonte pasinaudoja kiekvienu pasakytu zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 13:11)
Trukdau tau filosofuot, ir eilini karta malt s.....

Kas kam, kas kam...
Atsakyti