Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(F @ 2011 05 09, 22:42)
Aš sakiau, kad įtaka yra ne visuomenei, o tam tikrai jos daliai - tiems, kurie nemąsto savo galva, o žiūri TV.
Jeigu kas nors piktinasi, kad jiems yra daroma įtaka, tai gali tiesiog išmesti TV ir nebepriklausyti tai visuomenės grupei smile.gif Bus galvai naudingiau patiems geriau ką nors kurti. Kada paskutinį kartą žaidėt vaidmenų žaidimus? Kada paskutinį kartą rašėte apsakymą? Kada paskutinį kartą sukūrėte ką nors, nutapėte, išsprendėte, piešėt komiksą?

Panasiai kazkada snekejau. Bet veliau suvokiau, kad uzsidaryti savo kokonelyje neiseis, nes anksciau, ar veliau tave pasiveja tai. Vaikas auginamas idejinei aplinkoje, dekingoje kurybineje terpeje, nuejo i mokykla, bac, labadiena nauji metai - balta varna. Privalo staigiai adaptuotis. Arba, tarkim, mergina, kuri nors taps zmona ir t.t. atsines savo bagazeli. Nera vakuumo. Tuomet suvoki, kad privalai kazka daryti, o nekisti galva i smeli, mat mane tai neitakoja, o as kuryba geriau uzsiimsiu. Ar tai netapatu su abejingumu?

Sia nakti dariau ekslibrio eskiza, ar tai uzskaitoma?
Atsakyti
kaip galvojat.
Jei vis tik yra dievas.
Ar jis stengiasi buti grazus?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 05 09, 21:42)
Aš sakiau, kad įtaka yra ne visuomenei, o tam tikrai jos daliai - tiems, kurie nemąsto savo galva, o žiūri TV.
Jeigu kas nors piktinasi, kad jiems yra daroma įtaka, tai gali tiesiog išmesti TV ir nebepriklausyti tai visuomenės grupei smile.gif Bus galvai naudingiau patiems geriau ką nors kurti. Kada paskutinį kartą žaidėt vaidmenų žaidimus? Kada paskutinį kartą rašėte apsakymą? Kada paskutinį kartą sukūrėte ką nors, nutapėte, išsprendėte, piešėt komiksą?

blink.gif Cia nauja prievole?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 09, 21:50)
kaip galvojat.
Jei vis tik yra dievas.

Manau, kad jam px...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 09, 23:31)
drinks_cheers.gif Todėl savo dukrai diegiu kad ji pati nuostabiausia ir gražiausia. Ir kad tik ji gali spręsti ko ji nori ir ko jai reikia. Kuo moters savivertė aukštesnė, tuo jai sunkiau įpiršti olialia pupyčių vertės prekę...

drinks_cheers.gif O as kaip tik kalbu, kad uz ja yra grazesniu, nes mano mergickai dievas grozio nepagailejo, na ir eina nosim uzriesta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 09, 21:50)
kaip galvojat.
Jei vis tik yra dievas.

Ne, tik blondinas.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 09, 21:53)
drinks_cheers.gif O as kaip tik kalbu, kad uz ja yra grazesniu, nes mano mergickai dievas grozio nepagailejo, na ir eina nosim uzriesta doh.gif

O aš galvoju, kad tegu ja seka, o ne ji kažkuo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 09, 23:55)
O aš galvoju, kad tegu ja seka, o ne ji kažkuo  cool.gif

Taip nebuna, vis negana schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 09, 22:49)
Panasiai kazkada snekejau. Bet veliau suvokiau, kad uzsidaryti savo kokonelyje neiseis, nes anksciau, ar veliau tave pasiveja tai. Vaikas auginamas idejinei aplinkoje, dekingoje kurybineje terpeje, nuejo i mokykla, bac, labadiena nauji metai - balta varna. Privalo staigiai adaptuotis. Arba, tarkim, mergina, kuri nors taps zmona ir t.t. atsines savo bagazeli. Nera vakuumo. Tuomet suvoki, kad privalai kazka daryti, o nekisti galva i smeli, mat mane tai neitakoja, o as kuryba geriau uzsiimsiu. Ar tai netapatu su abejingumu?

Sia nakti dariau ekslibrio eskiza, ar tai uzskaitoma?

Aš žiūriu tik vieną laidą per TV, nežinau visų televizinių aktualijų, bet dėl to nesijaučiu kažkuo kitokia nei visuomenė ar užsidarius kokonėlyje. Turiu ir taip daug idėjų, svajonių, planų, dėl to man nepakenktų, jeigu ir pamatyčiau tas reklamas. Pasitikiu savim ir žinau, kad nieko neatsitiktų.
Aš nesu abejinga, va kad ir dabar diskutuoju forume ir siūlau laisvalaikio praleidimo alternatyvą tam nejaukiam TV žiūrėjimui - kūrybą. Jeigu nepatinka tai, kas siūloma per TV, tai nežiūrėkit. Ar negi čia pasidarė tokia prievolė, kad jos vengimas yra tolygus galvos kišimui į smėlį?
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 09, 22:01)
Taip nebuna, vis negana schmoll.gif

Ko negana?
Papildyta:
QUOTE(F @ 2011 05 09, 22:02)
Aš žiūriu tik vieną laidą per TV, nežinau visų televizinių aktualijų, bet dėl to nesijaučiu kažkuo kitokia nei visuomenė ar užsidarius kokonėlyje. Turiu ir taip daug idėjų, svajonių, planų, dėl to man nepakenktų, jeigu ir pamatyčiau tas reklamas. Pasitikiu savim ir žinau, kad nieko neatsitiktų.
Aš nesu abejinga, va kad ir dabar diskutuoju forume ir siūlau laisvalaikio praleidimo alternatyvą tam nejaukiam TV žiūrėjimui - kūrybą. Jeigu nepatinka tai, kas siūloma per TV, tai nežiūrėkit. Ar negi čia pasidarė tokia prievolė, kad jos vengimas yra tolygus galvos kišimui į smėlį?

Kas yra vaidmenu zaidimas?
Atsakyti
jei dievui pochuy kaip jis atrodo, tai kodel jis sitiekmetu toks populiarus ir tiek zmoniu ji myli...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 09, 23:50)
kaip galvojat.
Jei vis tik yra dievas.

Manau kad nesistengia, nes jam nereikia moteru.
Papildyta:
QUOTE(derka @ 2011 05 10, 00:05)
Ko negana?
Papildyta:

Kas yra vaidmenu zaidimas?

Puoselet grozi, skirt tam dideli demesi, daug laiko praleist prie veidrodzio ir t.t.
Atsakyti