QUOTE(kristinuv @ 2011 07 07, 08:38)
Dar noreciau pasiteirauti labiau patyrusiu mamyciu. mano vyresniam vaikui, dabar jam 4metai, buvo diagnozuotas astminis bronchitas gal pries pora metu. sirgdavo ir sirgdavo, i menesi po karta, tai tikrai. Nuvedziau pas homeopate, apziurejo foliniu metodu, paskyre zirniukus, vaikas virs 6 menesiu nuo gruodzio menesio iki liepos pradzios neturejo jokiu spazmu, jei sirgdavo, nepereidavo i astma nei karto.
ir stai jau girdziu ta baisuji kvepavima.
Homeopate buvo minejus, kad jos zirniukus reikia pagerti blokais kelis kart i metus, mes sugerem tik viena karta apie 1,5 menesio. tai galvoju ar cia tie zirniukai padejo, kad tiek ilgai nebuvo priepuoliu, ar tiesiog sutapimas.
galvoju vel pas ja nueiti pasitarti.
gal kuri turite savo nuomone?
aciu
Nepaguosiu, nes mums zirniai is viso kol kas jokio poveikio nerodo, nors nuo kovo israsyti. Kokius jus naudojote? Ir dar Tartaphedreel yra tokie lasiukai - mums jie atvirksciai blogina padeti, bent jau man taip atrodo.
QUOTE(plato @ 2011 07 09, 09:36)
Jungiuosi ir aš į jūsų pokalbius, pripažino ir mums šią ligą, vartojam Flixotide, man tai baisu,kad tokius vaistus tenka vartoti, bet būklės kritiškumas buvo baisiau aišku.

Noriiu paklausti kaip dėl šalutinio poveikio šių vaistų? Ar pasireiškia kokie?

Ir dar iš natūralių imuniteto striprinimo būdų ar naudojat kas Fohow kompanijos papildus?
Ir mums baisu...nezinau ar salutinis, bet musu panai zandai nuo hormonu raitosi