Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

Kaip gražiai suknelė atrodo savitai, super, kojas irgi giriu labai smile.gif

Siges, aš tai vis ir nesuprasdavau, ką ten matuoji, ir kam tokius dydžius perki laugh.gif dabar aišku biggrin.gif
Atsakyti
Savita, l.grazi suknele, viskas ciki ir ilgis pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2011 05 13, 18:32)
Siges, aš tai vis ir nesuprasdavau, ką ten matuoji, ir kam tokius dydžius perki  laugh.gif  dabar aišku  biggrin.gif

Nu man nesuvokiama, kai AS galiu i 0 dydi isispraust blink.gif Ale pasiemiau siandien 0 dydzio 3" chino sortus ir isispraudziau unsure.gif Bet vis tiek toliau lauksiu siandien uzsakytu 2 dydzio sortu, nes sakau gal anie bus geriau g.gif 0 dydis tinka, per uzpakali neisireze tikrai, tik per tuos kaulus soninius kazkaip jauciasi g.gif Sakau gal 2 dydis zemiau ant klubu laikytusi, tai butu patogiau g.gif

Zodziu sulauksiu 2 dydzio ir kazkuriuos reikes paskui parduoti, nes spalvos vienodos, tai abieju neiseis pasilikt biggrin.gif

Tiesa, nusipirkau metra, nu tikrai 90 cm rodo unsure.gif Bet taip ant greicio pasimatavau, tai rytoj normaliai issimatuosiu smile.gif
Atsakyti
NAUJA IŠPARDUOTUVĖ mirksiukas.gif - http://www.supermama...howtopic=735381
Atsakyti
Gal kuri jau gavot sios marskinius, idomu kaip jie realiai g.gif
user posted image
Atsakyti
Panos, ar būtų šansų su (iš kažkur atsiradusiais) 90 cm per klubus įsitalpinti į 25 dydį šitų velvetkių? g.gif Turiu 27 dydį, tai jos aišku didelės, bet nelabai susigaudau, ar reiktų 26, ar net ir į 25 įtilpčiau? unsure.gif

Mėgstu labiau aptemptas kelnes 4u.gif Bet kažin ar 25 užsisegčiau apskritai unsure.gif Gal kuri turite būtent tokį dydį? 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 14, 19:24)
Panos, ar būtų šansų su (iš kažkur atsiradusiais) 90 cm per klubus įsitalpinti į 25 dydį šitų velvetkių? g.gif Turiu 27 dydį, tai jos aišku didelės, bet nelabai susigaudau, ar reiktų 26, ar net ir į 25 įtilpčiau? unsure.gif

Mėgstu labiau aptemptas kelnes 4u.gif Bet kažin ar 25 užsisegčiau apskritai unsure.gif Gal kuri turite būtent tokį dydį? 4u.gif

25 dydis turetu buti kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 14 gegužės 2011 - 18:28
QUOTE(sokate @ 2011 05 14, 19:28)
25 dydis turetu buti kaip tik  4u.gif

pritariu, pas pacia dabar 90 cm per klubus, tai 25 dydis siu velvetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 05 14, 19:28)
25 dydis turetu buti kaip tik  4u.gif

QUOTE(anj @ 2011 05 14, 19:32)
pritariu, pas pacia dabar 90 cm per klubus, tai 25  dydis siu velvetu thumbup.gif

Nu čia tai būtų stebuklas konkrečiai doh.gif lotuliukas.gif Esmė ta, kad aš nesu šiaip kūdena iš prigimties, pas mane stambūs kaulai ir t.t., todėl tas 90 cm toks apgaulingas unsure.gif

0 dydis šortukų per pačius klubus, užpakalį, kojas ir t.t. įdealiai, bet nepatinka ties užsegimu sad.gif Norisi didesnių, bet ne dėl lašinių biggrin.gif O dėl pačių dubens (?) kaulų unsure.gif

Gal galite mergaitės, kurios turite 25 dydį, pamatuoti PAS SAVE kiek centimetrų toje vietoje, kurioje užsisega velvetukai 4u.gif

Tada žinočiau, ar užsisegsiu ar ne, nes kad subinė tilps, nereiškia, kad susisegs man ten ties tais kaaaulais doh.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 14, 19:45)
...
Gal galite mergaitės, kurios turite 25 dydį, pamatuoti PAS SAVE kiek centimetrų toje vietoje, kurioje užsisega velvetukai  4u.gif

...

ties saga apie 77 cm. 4u.gif
Atsakyti

26 dydis nebus aptempti, o neaptempti sakai tau nepatinka smile.gif
Galeciau uznest pasimatuot tau 25, jei noresi sakyk, rytoj eiciau beveik pakeliui mirksiukas.gif tik pas mane petite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 14 gegužės 2011 - 20:10
Nu čia tai būtų stebuklas konkrečiai  doh.gif  lotuliukas.gif Esmė ta, kad aš nesu šiaip kūdena iš prigimties, pas mane stambūs kaulai ir t.t., todėl tas 90 cm toks apgaulingas unsure.gif

nu baikit tikrai doh.gif nu jei jum dar 90 cm mazai, tai nzn tada lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti