Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

O aš iš pradžių nusiunčiau vienai mergytei, paskui kai čia pradėjot rėkt, kad Taurei siųsti, tai nusiunčiau ir jai doh.gif blush-anim-cl.gif Nes pabijojau, kad belaukdama galiu išvis ant ledo likti unsure.gif O taip norėjau tos bliuskytės, ir tapkyčių, ale amžiais tik 12 dydis būdavo, o dabar būtent mano dydį išmetė bigsmile.gif wub.gif

Žodžiu sėdžiu apsipatenkinus wub.gif

Tai pagavo abi prekytes:

user posted image

Ir šliopkytes už $7,99 bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Kaip fainai smile.gif
Atsakyti
Man siandien liudesys, labai laukti sandaliukai per maaaziii verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1303117517959
Dydis 9, vidpadis ~25,5 cm, o mano 39EUR i didesne puse.
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 16, 19:38)
Man siandien liudesys, labai laukti sandaliukai per maaaziii  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1303117517959
Dydis 9, vidpadis ~25,5 cm, o mano 39EUR i didesne puse.

okoks jusu pedosilgis,kiekcm?nes as su 25cmpeda uzsisakius sandalus 8dydi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 16, 20:54)
okoks jusu pedosilgis,kiekcm?nes as su 25cmpeda  uzsisakius sandalus 8dydi  unsure.gif

Beveik 26 cm 4u.gif
Atsakyti
Gavau siuos mokasinus wub.gif Ne sau pirkau, bet labai man jie mieli wub.gif
8M dydis tiko 7-7,5 placiapedei, nors atrodo siauruciai.
Viduj trumpas avikailiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 05 16, 21:52)
Gavau siuos mokasinus  wub.gif  Ne sau pirkau, bet labai man jie mieli  wub.gif
user posted image

cia minetonkos?nerealaus patogumo batai,kaip basa thumbup.gif turiu tokius ryzusir be kailiuko,tai man patogesni uz ugg bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 16 gegužės 2011 - 22:15
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 16, 23:15)
cia minetonkos?nerealaus patogumo batai,kaip basa thumbup.gif turiu tokius ryzusir be kailiuko,tai man patogesni uz ugg bigsmile.gif

Taip, Minnetonka. Buvau ikisus koja i juos, aisku, dydis ne mano, bet tikrai kaip basa drinks_cheers.gif Minkstuciai wub.gif Tik neaisku, kaip bus ziema del siltumo g.gif Nes ugg ar bearpaw avikailis ilgesnis nei siu, nors nemanau, kad koja sals.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benita: 16 gegužės 2011 - 22:34
QUOTE(Benita @ 2011 05 16, 23:52)
labai man jie mieli  wub.gif

QUOTE(Benita @ 2011 05 17, 00:32)
Taip, Minnetonka. tikrai kaip basa  drinks_cheers.gif  Minkstuciai  wub.gif  Tik neaisku, kaip bus ziema del siltumo  g.gif  Nes ugg ar bearpaw avikailis ilgesnis nei siu, nors nemanau, kad koja sals.

As tokius ir - kaip Belle sako - ryzus smile.gif su kailiuku turiu 8M - jau taip ju norejau, kad gaudziau gaudziau ir nepagavusi 8H ar kokio 9, rizikuodama pirkau su 25 cm koja 8 dydi - tai tik tik: pirstas remiasi. Bet jau niekam neparduosiu tongue.gif - labai jau mieli ir dailuciai ant kojos wub.gif (nors zinau, kad jie man ne ziemai, o tik prie kokios -1/-5 laipsnio temperaturos cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 17 gegužės 2011 - 06:12
O mano dydžio minetonkų nebeišmeta, o kai buvo 40off nenusipirkau ax.gif
Gavau šią palaidinę, labai patiko wub.gif , bet man su 100 per maža...
Išparduotuvėj manęs klausinėja kokį Eu dydį atitinka, nu neįsivaizduoju, gal kuri turite 8 dydį ir galit pakomentuot ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 17 gegužės 2011 - 06:24
Kokio ilgio yra j.crew diržai smile.gif ?Ar atitinka ,ar padidinti-pailginti,kaip ir daug kas iš j.crew?Gal galit pasakyti S ir M ilgius 4u.gif
Atsakyti
sio dirzo L dydis 104cm.
Atsakyti