Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 05 18, 11:08)
Bet tikrai kaip keista. Jog šiandien prisijungė ir atėjo labai tikslingai - tiesiai į J.Crew biggrin.gif Man tokiais atvejais atrodo jog kažkas iš žinomų ir senų narių po nauju nicku pasislepia jog išreikšti savo "nuomonę" g.gif

drinks_cheers.gif Nes ir mano derinys, kuri as isemiau pries kelias dienas buvo siandien pakomentuotas, o ji galejo vis dar rodyt tik jei kazkas tada, kai jis dar buvo neisimtas, ji mate ir kompas ji savo atminty issaugojo ax.gif Ka padarysi, kad yra bailiu, kurios savo tikruoju nicku bijo nuomone pareikst ax.gif Vakar kaip tik pilnatis "stojo". Visa laika per pilnati paumejimai buna bigsmile.gif

P.S. ir kas keisciausia, kad tas paumejimas ir vel Dzukijoj ax.gif Ar ne tai paciai personai, kur ir deriniu temoj? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 18 gegužės 2011 - 11:33
QUOTE(linamog @ 2011 05 18, 12:20)

gal kam pravers:
golden sijonuko 4 dydžio matmenys: liemuo 37*2 cm, gal 37,5
20 cm žemyn nuo liemens 48*2 cm, visas sijonuko ilgis 55 cm.
6 dydis 3 cm platesnis
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2011 05 18, 09:57)
Sios irgi xs tiko, vaizdas kaip aptemptu treningu  biggrin.gif
user posted image

As situ laukiu, gal galetumet idet realiai foto? ax.gif O jos plonos tokios ar storesnes? As galvojau jos gal truputi puosniau nei treningas atrodys.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 05 18, 12:29)
drinks_cheers.gif Nes ir mano derinys, kuri as isemiau pries kelias dienas buvo siandien pakomentuotas, o ji galejo vis dar rodyt tik jei kazkas tada, kai jis dar buvo neisimtas, ji mate ir kompas ji savo atminty issaugojo ax.gif Ka padarysi, kad yra bailiu, kurios savo tikruoju nicku bijo nuomone pareikst ax.gif Vakar kaip tik pilnatis "stojo". Visa laika per pilnati paumejimai buna bigsmile.gif

P.S. ir kas keisciausia, kad tas paumejimas ir vel Dzukijoj ax.gif Ar ne tai paciai personai, kur ir deriniu temoj? lotuliukas.gif

Apie ka jus cia?
As is Dzukijos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kokia spalva graziau vasara? Prabalsuokit ka 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 05 18, 12:29)

Tai paciai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 05 18, 13:54)
Mergaites, kokia spalva graziau vasara? Prabalsuokit ka  4u.gif

Abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 05 18, 12:54)
Mergaites, kokia spalva graziau vasara? Prabalsuokit ka  4u.gif

As uz geltonus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 05 18, 12:55)

drinks_cheers.gif Nors persiplesk neissirinkciau ax.gif Tektu moneta mest arba abejus pirkt smile.gif
Atsakyti
As tai laukiu is j.crew cardigano ir boyfriend stiliaus megztuko, vienos maikutes ilgom rankovem, vienos trumpom ir minetonku. Va bus mano pirmieji pirkiniai is j.crew, tai labai idomu ar tiks ir patiks, ar nenuvils kokybe ir kitkas. Galesiu pasidalint poto kai gausiu smile.gif

As uz antruosius sortus, man spalva ta labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mella: 18 gegužės 2011 - 12:02
Viktorija69 as balsuoju uz geltonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 18, 11:19)

QUOTE(linamog @ 2011 05 18, 11:20)

aciu
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 18, 11:30)
gal kam pravers:
golden sijonuko 4 dydžio matmenys: liemuo 37*2 cm, gal 37,5
20 cm žemyn nuo liemens 48*2 cm, visas sijonuko ilgis 55 cm.
6 dydis 3 cm platesnis

ir uz tai aciu ax.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 05 18, 11:58)
As uz geltonus mirksiukas.gif

as ir drinks_cheers.gif
Atsakyti