Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

Vakar pažastinukus išskabiau ir vyšninius trim stiebais palikau augti pagal ex, labai laiku pamoka buvo įdėta biggrin.gif 4u.gif
Man toks klausimas, ar žemaūgiams skabot pažastis? kmicic, betalux? vakar apskabiau, bet jaučiu be reikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 05 24, 08:33)
Vakar pažastinukus išskabiau ir vyšninius trim stiebais palikau augti pagal ex, labai laiku pamoka buvo įdėta biggrin.gif  4u.gif
Man toks klausimas, ar žemaūgiams skabot pažastis? kmicic, betalux? vakar apskabiau, bet jaučiu be reikalo g.gif

g.gif va ir aš nelabai suprantu , kiek skabyt žemaūgius...jei visas atžalas palikti , bus labai jau tanku g.gif pas mane irgi betalux ir keletas jawor...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 gegužės 2011 - 07:37
Balkoniniai ar vazoniniai, tai visai neskabomi... O žemaūgių, tai galima irgi neskabyt, bet tada krūmas nemažas užauga, o galima kažkiek pagal poreikį paskabyt... Bet jeigu išskabysit švariai kaip aukštaūgius, tai bus labai prastas derlius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 24, 08:39)
Balkoniniai ar vazoniniai, tai visai neskabomi... O žemaūgių, tai galima irgi neskabyt, bet tada krūmas nemažas užauga, o galima kažkiek pagal poreikį paskabyt... Bet jeigu išskabysit švariai kaip aukštaūgius, tai bus labai prastas derlius ax.gif

4u.gif tai kolkas neskabysiu...nes jie dabar maždaug 40 cm aukščio ir viršuje žiedynai...tai jau didesni turėtų neaugti. O kiti žiedynai susiformuos ant šoninių ataugų...turbūt taip supratau... 4u.gif
Labai dėkui už komentarą 4u.gif Prašviesėjo jau man dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 gegužės 2011 - 07:44
QUOTE(kovo @ 2011 05 23, 22:22)
Vyrui parodžiau jūsų pomidorų pririšimo techniką, tai noriu kad ir man panašiai padarytų, tik jis sakė paklausti iš kokio metalo yra susukta ir kokio storumo vamzdeliai. Gal atsakysite jei nesunku 4u.gif

Yra susukta iš žaibolaidžių vielos, gal 5-7 mm storumo ax.gif
Yra Thomas Philips parduotuvėj pagamintų pirkti - galit pasižiūrėti, bus lengviau vyriškiui padaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 05 24, 06:01)
Iš antros nuotraukos matau, kad apačioje nors ir labai gražus lapas, bet jau maišosi. Pomidorai riebūs, stiprūs ir lapingi, tai po vieną lapą (ar du - pagal aplinkybes), kuris liečiasi su mulču ar tiesiog guli ant jo, nukirpk. Nepakenks. Viršūnė daugiau energijos gaus, apačioje vėdinsis geriau.

Ačiū, bus padaryta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2011 05 24, 07:38)
4u.gif  thumbup.gif Labai gražus šiltnamis su pomidorais, Asese..prabangus biggrin.gif  thumbup.gif

ačiū už pagyrimus, na ne prabangus jis, paprastas ir tiek smile.gif
Atsakyti
[quote=Asese,2011 05 24, 08:52]
hm įdomu kiek ta viela kainuoja g.gif jei ne labai brangi reiktų ir man pabandyti rolleyes.gif bet klausimas kaip apsukt juo pomidorą auginamą 2 stiebais g.gif
Atsakyti
[quote=Palina:),2011 05 24, 09:58]
[quote=Asese,2011 05 24, 08:52]
hm įdomu kiek ta viela kainuoja g.gif jei ne labai brangi reiktų ir man pabandyti rolleyes.gif bet klausimas kaip apsukt juo pomidorą auginamą 2 stiebais g.gif
[/quote]
Aš nebepamenu, nes pernai darė vyras ir pirko jis 4u.gif Kiek girdėjau šiemet ir metalai visi pabrangę g.gif

Dviejų stiebų neapsuksi niekaip, tik vieną. Antrą -trečią stiebą aš pririšau tokia gumuota vielute prie to metalinio strypo. Galima ir virvute kokia 4u.gif

Va gal bus aiškiau, tik nuotrauka pernykštė, nes dar šiemet nėr ko rišti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti

Va gal bus aiškiau, tik nuotrauka pernykštė, nes dar šiemet nėr ko rišti rolleyes.gif
Ačiū aišku,o dabar einu valeriankės ikalt po tokios foto karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 05 24, 10:17)
Va gal bus aiškiau, tik nuotrauka pernykštė, nes dar šiemet nėr ko rišti  rolleyes.gif
Ačiū aišku,o dabar einu valeriankės ikalt po tokios foto  karsta.gif

lotuliukas.gif Skanus man tie vynuoginai....Ar ju seklas galima patiems issiimti...As gaudavau pasetus,paaugintus....
Atsakyti
žiūrint, kokius gaudavot.. jei tai nehibridiniai, renkat sėklas ir auginat toliau jei tik noro yra.
Atsakyti
Asese ,o kokia veislė tų 3-jų pomidorų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 05 24, 12:02)
Asese ,o kokia veislė  tų 3-jų  pomidorų g.gif

Dabar jau galiu ir apgauti g.gif , bet bandau prisiminti ax.gif
Čia visus pernai iš Greisi gavau thumbup.gif Tie dideli - Virginia Sweet, tie apvalūs - Sweet Million, o maži pailgi - Grape 4u.gif
Atsakyti