Ką reiškia tvirtinti 100 proc.? 100 proc. gyvenime turbūt niekada nebūna. Supraskit mane teisingai. Aš apibendrintai kalbu, kad didžiausia visų darželių bėda, tai menki pinigai skiriami maistui, kas sąlygoja nepatikimų tiekėjų pasirinkimą (pirmavo ir gal tebepirmauja (jei po ES dar tokios liko, nesidomiu..) vien IĮ). Ir gana atlaidžiai žiūrima į virtuvės darbuotojus. Yra geresnių, yra prastesnių vaikų darželių ir tiek. Pačios suprantate, kad niekas čia išsamios analizės nepateiks, visu pirma, tai neatitinka darbo etikos kodekso, o dar yra ir kitų suvaržymų.
Įmesiu nuorodą, kad nereiktų ilgai ir nuobodžiai cituoti..Tai tik maža dalelė, bet pakaks susidaryti įspūdžiui, jog darželiams dar yra kur tobulėti.
Aš pati esu mama. Pati turiu beveik dvimetę ir kai manęs klausia į kokį darželį eina/eis mano dukra, aš neturiu ką pasakyti. Aš jos nenoriu išvis leisti į darželį, nes namai visada liks namais ir visada bus labiau pasirūpinta gyvenimo kokybe.
Bet suprantu, kad ne visi gali sau tai leisti, galbūt ir mano žingsniuos į kokį darželį, kai aš išsirinksiu
O dabar žadėta nuoroda:
Apie vaikų darželiusGal aš čia griežtai pasisakiau, neįvertinkit to kaip mano pykčio. Jokiu būdu, tiesiog man šiandien prasideda labai sunki diena ir labai daug skubių darbų turiu padaryti. Kokių, greit sužinosite iš žiniasklaidos. Man rodos, jie jau ausis pastatę tik ir laukia. Bet aš kaip visada nesidemonstruosiu
Linkiu ne tuščiai pergyventi, o tiesiog turėti drąsos domėtis savo vaikiuko maitinimu darželyje ir nenuolaidžiauti, jei kas ne taip