Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

QUOTE(Bailiukee @ 2015 05 06, 14:43)
Sveikutes smile.gif  nuo kitos savaites pradedu eiti ir as masazuotis su roll shaper'iu  smile.gif  eisiu kur man arciausia,ir kur siaip einu kitu proceduru atlikti  smile.gif  kolektyvas fainas ten. Jei ka domina tai vadinasi grozio salonas Elvita.Ten 10 kartu abonementas po 60 min kainuoja 58eu.manau kaina neper didziausia.juolab kai man cia arti ir drasiau eiti  4u.gif  Po kontraceptiku pavirtau i nezinau ka.nepilnus puse metu juos geriau.pradejau pustis.db aisku meciau. Po gimdymo pilvas geriau atrode...ziuresiuos kartu mytyba nebadausiu.bet ir nekimsiu naktim.
Sakykit o koki krema teptis geriau ten einant? Kokius jus tepates?kur pirkot?  4u.gif



Prieš roll shaper patarčiau kokiį kaitinantį kremą įsitepti. Po jo šaldantį kremuką. Labai geras rezultatas būna!
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas žino aplink Garliavą kur galima šiais aparatais pasimasažuoti?
Atsakyti
Na, as jau po penkiu kursu. is viso pirkau 20. jausmas it po gero sporto - isejusi visa slapia bunu. Del apimciu tai ne nzn - nesimatavau tiesa pasakius, bet kazko stebuklingo nejauciu.. uztat odos stangruma jau dabar jauciu. ir siaip, energijos pliupsnis, malonus viso kuno maudimas (nors siaip nekenciu sporto).
melyniu galima turet jei nesaugai keliu ir alkuniu.

Atsakyti
Ar daug vandens isgeriate pries masaza? Nes as nemegstu ir negaliu daug isgerti vandens, tai galvoju jei tiek daug reiktu isgerti, tai man be aparatu dingtu celiulitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(karueta @ 2015 03 28, 19:37)
Sveikos,


Taip pat, gal kas galit paaiškinti, koks skirtumas tarp šių aparatų ACTIV ROLL PROFESSIONAL  ir ROLL SHAPER? Kuris efektyvesnis ?

Dėkui smile.gif


Ir man būtų įdomu sužinoti. Tik pradėjau domėtis, renkuosi kur galėčiau lankyti.
Atsakyti
Salone Kaune, Eiguliuose, Žukausko g , iki penktadienio labai geros akcijos pažiūrėkite čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiorna: 14 spalio 2015 - 07:16
QUOTE(letuciukas @ 2015 10 13, 09:38)
Ar daug vandens isgeriate pries masaza? Nes as nemegstu ir negaliu daug isgerti vandens, tai galvoju jei tiek daug reiktu isgerti, tai man be aparatu dingtu celiulitas  g.gif

vacation4.gif Vandens butina isgerti iki proceduros 0,5l ir proceduros metu 0,5l kitaip jus turesite detoksikacija verysad.gif ir net gali pablogeti.
Papildyta:
QUOTE(viva-figura club @ 2015 10 15, 20:21)
vacation4.gif Vandens butina isgerti iki proceduros 0,5l ir proceduros metu 0,5l kitaip jus turesite detoksikacija  verysad.gif ir net gali pablogeti.

Pagrindinė aparato funkcija – giluminis organizmo valymas. Del to ir reikia ko daugiau gerti vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, paklausiau bendradarbes patarimo ir studiją Vaižganto gatvėj Kaune, pirkau su akcija 10 kartu. labai graži aplinka, aptarnavimas irgi malonus, paaiškino viską, parodė ir vandens davė smile.gif . Porą kartų jau buvau, visai patiko. Noriu kuo greičiau tuos 10 kartų išnaudot ir pažiūrėti rezultatą. Labai gerai , kad po masažų galima po ąžuolyną pasivaikščiot (kaip ir rekomenduojama).
Galima būtų ąžuolyne ir ant tų treniruokliu dar pasimankštint, nu bet čia jau ne man tinginei smile.gif smile.gif smile.gif .
Atsakyti
Sveikos mergaites,

paziurekite cia: https://www.facebook...gura18/?fref=ts

kazkas klause kuo skiriasi Roll aparatai, yra tik vienas skirtumas vienuose aparatuose yra bambukas, kituose kauciukas, su kauciuku skausmingos proceduros, pati isbandziau.
O principas visu yra panasus.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal yra dirbančių šiose salonuose arba savininkių?
Atsakyti
Sveikos, gal zinot ar i siuos masazus galima eit maitinanciai mamai?
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2016 01 07, 15:00)
Sveikos, gal zinot ar i siuos masazus galima eit maitinanciai mamai?

Nemanau. Juk po masažo paleidžiami cirkuliuot po limfotaką ir kraujotaką toksinai. Užnuodys pieną jie g.gif
Atsakyti