Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(Myllia @ 2011 07 25, 21:49)
kai ikelsiu , pamatysit, stambi is priekio labai. is sono viskas thumbup.gif
kai atsius prisijungimus, butinai idesiu.

Myllia, perziurejau nuotraukas, bet kuriuo atveju tavo nosyte 100 proc grazesne nei pries tai buvo. Is priekio siekt iek matosi kad platesne, bet ne tiek kad verta pergyventi ir galvoti apie pakartotine korekcija. 4u.gif man tikrai grazi nosyte.

Ar pas SV buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koarlete: 26 liepos 2011 - 20:03
QUOTE(Koarlete @ 2011 07 26, 21:03)
Myllia, perziurejau nuotraukas, bet kuriuo atveju tavo nosyte 100 proc grazesne nei pries tai buvo. Is priekio siekt iek matosi kad platesne, bet ne tiek kad verta pergyventi ir galvoti apie pakartotine korekcija.  4u.gif  man tikrai grazi nosyte.

Ar pas SV buvai?

Na taip , grazesne. Matai, mano nosis buvo traumuota, todel norejo padaryt vienaip, o isejo ne visai taip. Jis pats sako, kad siauresne turetu but ir reikia ciut soniukus paslifuot. Tai sakiau jei prisiruosiu kada,pasidarysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 07 25, 22:21)
na va po metu ir islenda ziuriu dabar visiem trukumai... . et..,

Man ne po metu islindo, o tokia buvo iskart po operacijos. Dar stambesne turbut buvo, bet pakrito. Pas mane ten viskas sudetingiau . Buvo nosis traumuota, pries tai dvi op pas loristus ir tik po to plastine. Be to, buvo nunykusi kremzle. As manau, kad nei vienas kitas chirurgas butu geriau nepadares smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kuri zino kaip optiskai sumazinti nosyte? pas mane is priekio problema ta, kad is sonu kur tik prasideda nosis tokia tamsi odos spalva ir man automatiskai platina nosi... nezinau gal ka patarsit kaip uzmaskuot? is sono irgi neesu patenkinta bet cia jau nieko nepadarysi.. nera tokia jau ziauriai baisi aciu dievui smile.gif
Atsakyti
Tokia tyla forume. Tikriausiai visos atostogauja?

O gal kuri turi kokių žinių kaip kam sekasi prieš ar po operacijų? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tyla...

O as norejau paklausti, kazkas forome minejo kad reikia gerti Arnikos homeopatinius zirnelius, kad po OP butu maziau melyniu bei tinimu.. Gal atsimenat kas ten per zirneliai, ir as tikrai padeda? O jums daktaras nesiule krauja tirstinanius preparaus pagerti pries OP?

Koarlete, kada tavo diena? Ar jau tikrai pas Vikraisti?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 08 03, 11:20)
Tyla...

O as norejau paklausti, kazkas forome minejo kad reikia gerti Arnikos homeopatinius zirnelius, kad po OP butu maziau melyniu bei tinimu.. Gal atsimenat kas ten per zirneliai, ir as tikrai padeda? O jums daktaras nesiule krauja tirstinanius preparaus pagerti pries OP?

Nezinau kaip del arnikos zirneliu, tik galiu pasakyti, kad traumelío pirkti tikrai neapsimoka. Cia jau ne viena sake. As ir tabletes ir krema naudojau ir vis tiek 3 savaites sutinus ir melyna vaiksciojau.
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2011 08 03, 11:55)
Nezinau kaip del arnikos zirneliu, tik galiu pasakyti, kad traumelío pirkti tikrai neapsimoka. Cia jau ne viena sake. As ir tabletes ir krema naudojau ir vis tiek 3 savaites sutinus ir melyna vaiksciojau.

Man irgi niekas negelbėjo, nors ir tepliojau, ir gėriau doh.gif. Greičiausiai viskas priklauso nuo mūsų organizmo ir nieko daugiau. Man visada labai lengvai atsiranda mėlynės ir labai ilgai nedingsta, tai ir čia taip lygiai buvo verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 08 03, 11:20)
Tyla...

29 d. Na jau tikrai pas SV smile.gif Ir bijau ir noriu.
Arniku tinktura gelbeja nuo sutinimu sumusimu.
Visgi reiks klinikoj klustelti kokios ju rekomendacijos.
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2011 08 03, 11:55)

Ta pati galiu pasakyt, jokios naudos, ir as ir tabletes ir krema naudojau, o 3 savaites su melynem buvau
Atsakyti
jau kelis kartus rasiau apie pagalbines priemones nuo melyniu ir tinimu - vienintelis gelbejantis dalykas - tinkamas ilgalaikis saldymas sumustu vietu, galit pirkti zirniukus, tepaliukus ir t.t. bet jei organizamas linkes i melynes - jie nepagelbes, tik palengvins pinigine tongue.gif

po op netingekit, prasykit sesuciu kad keistu ledukus ir dekit dekit dekit... namuose jau minejau kas gelbejo: paprasta kopusto lapa pamusi su plaktuku mesai dauzyti, kad suminkstetu ir isskirtu sulciu, dedi i saldymo kamera, kad atsaltu (ne i leda!) ir toki lapa uzsidedi ant sumustu vietu. Man padejo, bent jau nepakenke biggrin.gif

Lengvo gijimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 08 04, 08:12)
jau kelis kartus rasiau apie pagalbines priemones nuo melyniu ir tinimu - vienintelis gelbejantis dalykas - tinkamas ilgalaikis saldymas sumustu vietu, galit pirkti zirniukus, tepaliukus ir t.t. bet jei organizamas linkes i melynes  - jie nepagelbes, tik palengvins pinigine  tongue.gif

po op netingekit, prasykit sesuciu kad keistu ledukus ir dekit dekit dekit... namuose jau minejau kas gelbejo: paprasta kopusto lapa pamusi su plaktuku mesai dauzyti, kad suminkstetu ir isskirtu sulciu, dedi i saldymo kamera, kad atsaltu (ne i leda!) ir toki lapa uzsidedi ant sumustu vietu. Man padejo, bent jau nepakenke  biggrin.gif 

Lengvo gijimo!  4u.gif

Aha aha, tuojaus pat i atmintine. Laukiu ir bijau, bijau ir laukiu smile.gif
SV klinikos administratore atrase, kad reikes juros vandens, o antibiotikai ir visa kita bus krepselyje, kuris kastuos ~30 lt. Aisku galima bus pirkti tik tai ko tikrai neturi.

Gal Arnikų tinktūra visai tiktų? Jinai lyg irgi nuo sumušimų.
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2011 08 04, 12:08)
Aha aha, tuojaus pat i atmintine. Laukiu ir bijau, bijau ir laukiu smile.gif
SV klinikos administratore atrase, kad reikes juros vandens, o antibiotikai ir visa kita bus krepselyje, kuris kastuos ~30 lt. Aisku galima bus pirkti tik tai ko tikrai neturi.

Gal Arnikų tinktūra visai tiktų? Jinai lyg irgi nuo sumušimų.

juros vandens klinikoje tikrai nereikes... tiesiog turekit ji namuose, kai jau grisit, kad nereiktu lakstyti "monstrines" isvaizdos po vaistines biggrin.gif
nosis bus parista tvarsciu ir uztamponuota, o tamponus itrauks tik kitos dienos apie 11.00 val, o apie 12.00 jau isvaziuosite i namus smile.gif gal tamponu nededa kai pertvaros netvarko, sito nezinau.... bet jei tvarkys - neprireiks nieko. vazelina lupoms teptis taip pat duoda, tik is patirties galiu pasakyti, kad tas maximinis vazelinas buvo visiskas shu...s palyginti su namuose turimu, pirktu ir Erdesos (kur parduoda "Agipto zeme" ). is Erdesos kainuoja gal kokius 16 Lt, bet jis labiau drekina ir ilgiau islieka ant lupu nedziovindamas ju mirksiukas.gif Su paprastu tik riebalu aptraukdavo, o drekinimo jokio, todel luposi lupos, islikdavo sausumo pojutis.
pavalgyti taip pat duos, pasiulys kelis variantus... man ta pacia diena po op net minties nebuvo apie maista, taip chrienovai jauciausi... blink.gif kita ryta bandziau valgyti pasiulyta grudeta varske ir gerti arbata.
nebent vandens galit nusivezti geriamo 4u.gif

jums didelis pliusas, kad darotes vasara.... diena ilgesne, kazkaip kitoks laiko pojutis ir maziau turetu prailgti smile.gif as dariausi sausio men., tai praktiskai kol pasibaige op - sutemo, tai ir gyvenau tamsoj iki kito ryto... ziauriai prailgo laikas... teliko negalejau ziureti, skaityti taip pat ne, kadangi reikejo laikyti leda ant skruostikauliu ir kaktos.

siulau pasiimti ausinuka su megstama muzika, gal tas kiek praskaidrins nuotaika.
bet cia viskas tuo, blogiausiuoju, atveju. O gal jus jausites labai gerai, ko ir linkiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti