Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Tai nieks man pasto duomenuku neatsius ? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, po pasto uzluzimo taip ir negavau naujo splatzodzio. Gal galit pasidalinti kas nors??? Ideciau dar karta savo nosi jusu teismui.... blush2.gif
Atsakyti
man irgi reiketu slapttazodzio jei pakeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 10 27, 11:24)

Desert, normaliai, biski apsikasus darbais, o kas liecia nosiuka, galetu buti ir geriau, bet negaliu skustis per daug, nes tikrai geriau nei anksciau esu patenkinta koki 70-80%, Kaip tu?

Na aš panašiai, žinok, nesigailiu kad dariausi, bet nugarėlę galėjo aukštesnę palikti. Yra ką galima būtų pakoreguoti, pvz galiuką, bet nežinau ar norėsiu vel tą praėiti, tuo labiau kad garantijos nėra kad padarys gražiau o nesugadins smile.gif
Bet visumoj aš patenkinta, jaučiuosi daug geriau, labiau pasitikinti savimi, jau tiek negalvoju apie tą nosį smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,

mano nosiai jau greit bus 8 men. Estetiskai ji vis dar "traukiasi", t.y. mazeja ir minksteja galiukas, nes prie jo buvo daugiausia padirbeta, nes nosies galas buvo platus, be formos, o ir ilgas.

bet funkciniu poziuriu, tai neturejau jokiu nemaloniu pojuciu nuo pat pirmos savaites po op. Nieko neskaudejo, netirpo, niekas nebego.

visa vasara nieko nosiai nedariau, isskyrus, kad beveik nenesiojau akiniu nuo saules ir dabar tik kas 4 ar 5 diena prasiplaunu su Sterimaru.

rezultatu as labai patenkinta, nes nosis atrodo kaip mano. Is nei vieno pazystamo nesulaukiau komentaru ar klausimu ka dariau nosiai...to ir prasiau daktares, kad man padarytu "mano" nosi tik siek tiek grakstesne ir mazesne.
Atsakyti
QUOTE(lakshmina @ 2011 10 29, 17:43)
Labas visoms,

mano nosiai jau greit bus 8 men. Estetiskai ji vis dar "traukiasi", t.y. mazeja ir minksteja galiukas, nes prie jo buvo daugiausia padirbeta, nes nosies galas buvo platus, be formos, o ir ilgas.

bet funkciniu poziuriu, tai neturejau jokiu nemaloniu pojuciu nuo pat pirmos savaites po op. Nieko neskaudejo, netirpo, niekas nebego.

visa vasara nieko nosiai nedariau, isskyrus, kad beveik nenesiojau akiniu nuo saules ir dabar tik kas 4 ar 5 diena prasiplaunu su Sterimaru.

rezultatu as labai patenkinta, nes nosis atrodo kaip mano. Is nei vieno pazystamo nesulaukiau komentaru ar klausimu ka dariau nosiai...to ir prasiau daktares, kad man padarytu "mano" nosi tik siek tiek grakstesne ir mazesne.

Sveika,
o kur dareisi nosiuka, nes jauciu ir man gal tik galiuko korekcijos pakaktu g.gif
Nes nosis ir plati ir ilga doh.gif
Saunu, kad viskas pasiseke ir esi patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kas darėtės gal KLAIPĖDOJ????? labai reikia patarimo...nežinau kurį daktarą pasirinkti..... 4u.gif
Atsakyti
Radau pamokele, kaip pasimazinti savo nosyte, gal kam idomu bus wink.gif ir galesit pasidarbave gyd. parodyti ko norit 4u.gif

Pamokele smile.gif
Atsakyti
merginos, o jus nezinojote, jog netgi operuojantis privaciai, galima nosies pertvaros operacija darytis per Ligoniu kasas?
As pati uzsirasiau konsultacijai del nosies operacijos.Pas mane kreiva pertvara bei pati nosis ilga ir kreivoka.Tikiuosi kad pertvara apmokes ligoniu kasos, o estetine korekcija apsimokesiu pati.bent jau mano toks planas.Darytis operacija ruosiuosi grozio chirurgijos klinikoje Kaune.
Ar yra turinciu patirties, kai pertvara apmoka Ligoniu kasos, nors operacija daryta privacioje klinikoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 11 04, 17:17)
merginos, o jus nezinojote, jog netgi operuojantis privaciai, galima nosies pertvaros operacija darytis per Ligoniu kasas?
As pati uzsirasiau konsultacijai del nosies operacijos.Pas mane kreiva pertvara bei pati nosis ilga ir kreivoka.Tikiuosi kad pertvara apmokes ligoniu kasos, o estetine korekcija apsimokesiu pati.bent jau mano toks planas.Darytis operacija ruosiuosi grozio chirurgijos klinikoje Kaune.
Ar yra turinciu patirties, kai pertvara apmoka Ligoniu kasos, nors operacija daryta privacioje klinikoje? smile.gif

del to tai, manau, esi teisi. esu girdejus ne karta, jog apmoka
Atsakyti
tai negi nei viena nesidaret Klaipedoje??????
Atsakyti
Nusiunciau savo foto i bendra meila.Laukiu slaptazodzio.Dekui smile.gif
Atsakyti