Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(.code. @ 2011 11 24, 20:22)

Dar karteli pasikartosiu-noreciau taip atrodyti-nei vadinamu fanaru, nei uztinimo...kad man taip....gal ka vartojai , tipo arnikos zirnelius ir pan, kad ner melyniu?O nosies galiukas liestas buvo ar tik kuprele?
man pries kokius 5 metus dare op-taise danti, ir truputi prie danties gomuri skaptavo, nes ten taip reikejo.Tai buvau uztinus ir su didesnemis melynemis....

Dabar nusipirkau toki geli, kuris tipo viska lab gydo, traumas, sumusimus ir pan, tai tepsiuos juo po op, ziuresiu, ar pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 11 24, 20:29)
Dar karteli pasikartosiu-noreciau taip atrodyti-nei vadinamu fanaru, nei uztinimo...kad man taip....gal ka vartojai , tipo arnikos zirnelius ir pan, kad ner melyniu?O nosies galiukas liestas buvo ar tik kuprele?
man pries kokius 5 metus dare op-taise danti, ir truputi prie danties gomuri skaptavo, nes ten taip reikejo.Tai buvau uztinus ir su didesnemis melynemis....

Dabar nusipirkau toki geli, kuris tipo viska lab gydo, traumas, sumusimus ir pan, tai tepsiuos juo po op, ziuresiu, ar pades smile.gif

nieko nevartojau, nieko neturejau) mergynos minejo, kad reikia daug vandens gerti, bet as ir tai nedariau, kazkaip netroskino mane, bet apetitas didelis buvo) as geriau tik, tai ka atnesdavo: kompoto ar arbatos. Kai pabudau po narkozes tik ta diena atsigeriau papildomai puses puoduko vandens, nes galvojau jei sake mergynos kad nepamelinuotum, bet po to tingejau) man melynes tik kita diena islindo) bet ir tai dziauguosi, kad nezimios rolleyes.gif
Ir dar buvo patarimas, kad neguleti, nes irgi itakoja tai, tai kai tik pabudau pasakiau iskart, kad lova padaryti taip jog as sedeciau, na ir taip miegojau sededama ant lovos 3d., uzpakalis skaudejo, bet gal tai man padejo nepamelinuoti g.gif
Atsakyti
reiskiasi reik pora dideliu buteliu mineralinio nusivezti ir sedint miegoti smile.gif .Aciu uz patarimus-darysiu viska, kad panasi i zmogu buciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 11 24, 08:57)

po op kai kas geriau, kai kas blogiau... bet isleidus tiek pinigu ir praejus kanciu kelius net nesinori naudoti zodzio "geriau", norisi naudoti "grazu, tobula..."

kuo toliau tuo labiau galvoju, kad jei atsukciau laika atgal ar buciau zinojusi galutini rezultata, del jo nebuciau lindusi i sia bala....  schmoll.gif

Sutinku, norisi kad butu tobula, bet as vistiek nesigailiu kad dariausi korekcija, gailiuosi kad tiek laiko delsiau, buvau pasiryzusi pries daug metu, galejau 20-22 pasidaryti. Bet dabar buciau labaiu akcentavusi kad paliktu aukstesne nugarele.
Tau, Dolce Vita, nera ko gailetis, esi labai grazi, zavinga, svelniu bruozu, perdaug prisigalvoji, matyt tokios mes esam, kai yra gerai, norisi dar geriau smile.gif

PS as po gipso nuemimo buvau dideliam soke, visu pirma melynes - atrodziau kaip sumusta, o antra - nosis buvo baisi, didele kaip bulve, uzresta, plati, patinusi, oj, kiek nervu kainavo man visas laukimas, kol praejo patinimai doh.gif
Atsakyti
As atsimenu, kai pirma karta pamaciau savo nosi jau viska nuemus, tai net apsiverkiau klinikoj, kazkaip nesusivaldziau, tai administratore puole ramint blush2.gif Ta nosis buvo melyna ir trigybo plocio, brr doh.gif
O dabar net nezinau ar as gailiuosi ar ne, vakarais man ji patinka, tik nervina, kad labai reaguoja i vesesni ora.

Dolcevita, jau senokai maciau tavo foto, bet gerai atsimenu smile.gif tikrai nesigailek, nors graziai atrodei ir pries op, bet po op dar grazesne ax.gif
Atsakyti
Labuka,mano nosiuke operuota pries daug metu,su pertvara viskas buvo tvarkoj,bet po operacijos,tik biski salciau ir mano nosyte bega,be nosinaites ne zingsnio verysad.gif
Atsakyti
Oj kaip neramu viduje smile.gif ryt jau tokiu laiku busiu po op ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutė_M @ 2011 11 28, 14:38)
Oj kaip neramu viduje smile.gif ryt jau tokiu laiku busiu po op  ax.gif

Sekmes didziausios !!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 11 25, 22:29)
Labuka,mano nosiuke operuota  pries daug metu,su pertvara viskas buvo tvarkoj,bet po operacijos,tik biski salciau ir mano nosyte bega,be nosinaites ne zingsnio verysad.gif

Mano nosyte operuota dar visai nesenai, bet tas nosies begimas netgi per toki trumpa laika jau spejo mane uzknisti doh.gif Man net pvz valgant sriuba labai begti pradeda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutė_M @ 2011 11 28, 13:38)
Oj kaip neramu viduje smile.gif ryt jau tokiu laiku busiu po op  ax.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Noreciau jusu paklausti dar vieno is mano visu nesibaigianciu klausimu biggrin.gif kame cia reikalas, kad mano akim ziurint is profilio nosis dideja:( po operacijos praejo menesis su keliom dienom,taciau pries pora savaiciu nosis graziau atrode:( man nueme kuprele, taciau db vis labiau ryskeja kad jos nueme per mazai:( ar buvo kamnors taip kad begant laikui nosis dideja:( nes kaip suprantu ji turesi mazeti, nueidinejant tinimui:(
Atsakyti
Etcetra, labai mazai laiko praejo po op, nera ko pergyventi, nevienodai atslugsta patinimai ir tiek. Mano nosis po menesio buvo baisi ir kreiva doh.gif net po pusmecio galiukas dar buvo patines, viskas susitvarke su laiku, kantrybes 4u.gif
Atsakyti