Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

O man vel problema unsure.gif kur nueme kuprele, daba vienoj pusej atsirado toks kaip iskilimas, bet ne kaulo, o tos kremzles, kur jungiasi su kaulu:( atsirado gal pries 5 dienas, ir daba is vienos puses vel kaip kuprele matosi.. verysad.gif po operacijos praejo pusantro men verysad.gif gal kam sitaip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 12 05, 18:25)
Buvau pas Jankūną, apžiūrėjo mano tą gumbelį, apčiupinėjo ir sakė, kad gali pašalinti. Jokio gelio leisti nesiūlė. Sakė op bus paprasta, vidinis pjūvis, maximum 30 min. ir jei noriu galiu susitarti dėl laiko, nes daugiau nei aš, nei jis trūkumų nematom, o tokį defektą galima pašalinti. Klausiau ar neataugs vėl, sakė, kad tikrai neturėtų, nebus mėlynių, tamponų, bet vistiek reiks narkozės. Vat jei nereiktų narkozės tą pačią dieną sakyčiau, kad šalintų...kažkaip bijau narkozės...bet jau esu apsisprendus šalinti, tik reikia laiką išsirinkti. Na man labai trugdo tas gumbelis  doh.gif
Gal kam šalino kažką panašaus į mano gumbelį? Įdomu kaip po to viskas atrodo, ar tikrai neatauga?

gal gali parodyti savo gumbeli paste? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2011 12 05, 18:51)
O man vel problema unsure.gif kur nueme kuprele, daba vienoj pusej atsirado toks kaip iskilimas, bet ne kaulo, o tos kremzles, kur jungiasi su kaulu:( atsirado gal pries 5 dienas, ir daba is vienos puses vel kaip kuprele matosi.. verysad.gif po operacijos praejo pusantro men verysad.gif gal kam sitaip buvo?

nepergyvenkit, man paciai buvo po op kuprele likusi, tai irgi galvojau kad taip ir liks, bet dabar riestut riestutelis :DDD
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2011 12 05, 17:16)
Turbut nei vienai nesigavo taip,kaip buvo rodyta virtuliame variante.Bet jei tikrai tuo tikite ir norite,belieka palinketi tik sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As dziaugiuosi, kad nesigavo kaip rode foto, buciau panasi i mopsa :DDD cia kaip seimininkas i savo auginti panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2011 12 05, 23:30)

Papildyta:
nepergyvenkit, man paciai buvo po op kuprele likusi, tai irgi galvojau kad taip ir liks, bet dabar riestut riestutelis :DDD

Del riestumo kazkaip nesitiki ax.gif Bet aciu uz optimizma! 4u.gif
Papildyta:
As dziaugiuosi, kad nesigavo kaip rode foto, buciau panasi i mopsa :DDD cia kaip seimininkas i savo auginti panasus  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2011 12 05, 23:30)

Papildyta:
Papildyta:
As dziaugiuosi, kad nesigavo kaip rode foto, buciau panasi i mopsa :DDD cia kaip seimininkas i savo auginti panasus  biggrin.gif

Del riestumo kazkaip nesitiki ax.gif Bet aciu uz optimizma! 4u.gif
Atsakyti
Viena aisku, kad tikrai negali zinoti kaip gausis, belieka tiketi chirugu, jei jau pasiryzai, nes kitaip, nuo minciu, tikrai stoga nunes... blink.gif Stengiuosi, nebegalvot neigiamai ir laukiu operacijos.
As ikeliau i bendra pasta savo nuotraukas, gal pas kuria nors kazkas panasaus buvo? Ar galetumete pakomentuoti? smile.gif ( As Ruta, tamsiais plaukais). Prisijungti ten negaliu, as kaip supratau, ten kazkokio slaptazodio reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ruta12345 @ 2011 12 06, 14:57)
Viena aisku, kad tikrai negali zinoti kaip gausis, belieka tiketi chirugu, jei jau pasiryzai, nes kitaip, nuo minciu, tikrai stoga nunes... blink.gif Stengiuosi, nebegalvot neigiamai ir laukiu operacijos.
As ikeliau i bendra pasta savo nuotraukas, gal pas kuria nors kazkas panasaus buvo? Ar galetumete pakomentuoti? smile.gif ( As Ruta, tamsiais plaukais). Prisijungti ten negaliu, as kaip supratau, ten kazkokio slaptazodio reikia.

Ruta, esi grazi mergina.Manau pasalinus kuprele, busi dar dailesne smile.gif zodziu, as pritariu tavo sprendimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 12 06, 15:05)
Ruta, esi grazi mergina.Manau pasalinus kuprele, busi dar dailesne  smile.gif zodziu, as pritariu tavo sprendimui  smile.gif

Dekui 4u.gif dziaugiuosi, kad yra kas pritaria mano sprendimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta12345 @ 2011 12 06, 15:12)
Dekui  4u.gif  dziaugiuosi, kad yra kas pritaria mano sprendimui smile.gif

Nera uz ka, zinau, kaip kartais reikia padrasinancio zodzio. smile.gif

As ka tik imeciau savo foto.Nemazai merginu siule dar pagalvoti, nes pasakiau, kad daktaras mane atkalbinejo nuo op.Prasau bendram meile pasiziureti i mano nosi, kuri greitu metu keis savo dydi biggrin.gif .Laukiu komentaru, manau jie pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 12 06, 15:20)
Nera uz ka, zinau, kaip kartais reikia padrasinancio zodzio. smile.gif
As ka tik imeciau savo foto.Nemazai merginu siule dar pagalvoti, nes pasakiau, kad daktaras mane atkalbinejo nuo op.Prasau bendram meile pasiziureti i mano nosi, kuri greitu metu keis savo dydi  biggrin.gif .Laukiu komentaru, manau jie pasikeis  biggrin.gif

Tikrai labai grazi moteris 4u.gif Nieko baisaus, kaip ir nematau, taciau pritariu, po OP turetu buti isvis labai graziai smile.gif
Atsakyti
Ruta, dabar as dekavoju uz palaikyma biggrin.gif .

taip, baisaus nieko, bet nosies grazia toli grazu nepavadinsim.Beje, kaip man gydytojas aiskino, graziausios ir taisyklingiausios nosys turi tureti 90-110 laipsniu kampa .pas mane nosis ilga , tad kampas koks 60 doh.gif .ir isvis mano nosis keista, is sitos puses, kur foto, pati baisiausia ji atrodo, matosi ir minimalus kalnelis.is kitos puses ji kiek dailesne g.gif .Zodziu, man liko 9 dieneles gyvent su sita nosim.valio!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 12 06, 15:33)
Ruta, dabar as dekavoju uz palaikyma  biggrin.gif .

taip, baisaus nieko, bet nosies grazia toli grazu nepavadinsim.Beje, kaip man gydytojas aiskino, graziausios ir taisyklingiausios nosys turi tureti 90-110 laipsniu kampa .pas mane nosis ilga , tad kampas koks 60  doh.gif .ir isvis mano nosis keista, is sitos puses, kur foto, pati baisiausia  ji atrodo, matosi ir minimalus kalnelis.is kitos puses ji kiek dailesne  g.gif .Zodziu, man liko 9 dieneles gyvent su sita nosim.valio!!!!! biggrin.gif

Vaje, as ir kaip laukiu, noriu, kad viskas kuo greiciau pasibaigtu mirksiukas.gif
Taip, man ir kazka kalbejo apie tuos kampus, tai sake, milimetra pakils po OP galiukas ir bus idealiai biggrin.gif
As kazkaip pameciau, o pas kuri tu chirurga? smile.gif
Atsakyti
as pas ta pati, pas Kaikari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 12 06, 15:52)
as pas ta pati, pas Kaikari  smile.gif

Oi kaip lauksim ziniu smile.gif
Viskas bus puikiai, as tikrai tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti