QUOTE(Blogytė @ 2011 12 05, 18:25)
Buvau pas Jankūną, apžiūrėjo mano tą gumbelį, apčiupinėjo ir sakė, kad gali pašalinti. Jokio gelio leisti nesiūlė. Sakė op bus paprasta, vidinis pjūvis, maximum 30 min. ir jei noriu galiu susitarti dėl laiko, nes daugiau nei aš, nei jis trūkumų nematom, o tokį defektą galima pašalinti. Klausiau ar neataugs vėl, sakė, kad tikrai neturėtų, nebus mėlynių, tamponų, bet vistiek reiks narkozės. Vat jei nereiktų narkozės tą pačią dieną sakyčiau, kad šalintų...kažkaip bijau narkozės...bet jau esu apsisprendus šalinti, tik reikia laiką išsirinkti. Na man labai trugdo tas gumbelis
Gal kam šalino kažką panašaus į mano gumbelį? Įdomu kaip po to viskas atrodo, ar tikrai neatauga?
gal gali parodyti savo gumbeli paste?
Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2011 12 05, 18:51)
O man vel problema

kur nueme kuprele, daba vienoj pusej atsirado toks kaip iskilimas, bet ne kaulo, o tos kremzles, kur jungiasi su kaulu:( atsirado gal pries 5 dienas, ir daba is vienos puses vel kaip kuprele matosi..

po operacijos praejo pusantro men

gal kam sitaip buvo?
nepergyvenkit, man paciai buvo po op kuprele likusi, tai irgi galvojau kad taip ir liks, bet dabar riestut riestutelis :DDD
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2011 12 05, 17:16)
As dziaugiuosi, kad nesigavo kaip rode foto, buciau panasi i mopsa :DDD cia kaip seimininkas i savo auginti panasus