QUOTE(voriukai @ 2011 08 09, 16:09)
Na ir as uzsukau paziuret kas naujo musu fronte. Prisivoliojau klinikose- dar baisiau nei buvo

Taigi turiu gryzti prie vaistuku, gydytojai padare isvada kad man recidyvine forma ir jei noriu dar siekt tiek judet teks badytis. Jetau vaziuoja viskas zemyn tokiu tempu.
Pradejau tvarkyt savo smegeneles truputi- maziau dirbt, daugiau ilsetis, manksta labai svarbu (as taip tingiu) nu bet kojas bent judinu lovoje. Dar ka valgyt reiketu paziuret , bet siuo metu taip nuvare klinikose krauja , kad net miltelius baltymu vartot reikia.
Atkentejau pulsacijas, plazmoforeze- rezultato 0.
Dar uzsimine apie kazkoki skysti leidziama i vena kas tris menesi
us ligai stabdyt ( nu brangus kaip ir visad). Gal kas bandet. Verta i tai kist lesas?
Nebezinau ko griebtis jau, kokiais samanais , sarlatanais , ar daktarais tiket.
Hmmm... Ne kokios naujienos

Beje, as trumpai pasidalinsiu savo naujienomis. Gal kiek prides optimizmo. PVZ. as jau daugiau kaip metai gyvenu pagal griezta rezima - Maistas, sportas, kasdienine manksta ir t.t. Kas liecia maista, jis tikrai nera skurdus (Nors zmona sako, kad numirtu po savaites

) ir tikiu, kad tai prisideda prie mano neblogos savijautos. Kalbant, apie sporta ir mankstas, tai ir man kartais buna tokios dienos kai net pagalvoti apie tai nesinori, bet is nusistatytam rezimui dar niekad nenusizengiau. Ir ka..., ogi praejusia ir sia savaite pasidariau tyrimus - Krauja pilnut pilnuteli, Magneta, Kardiograma su kruviu, sirdies ir vidaus organu echoskopija. Mano gydytojas sako, kad viskas tiesiog idealu, o kas man dziugiausia - atsakyma del Mano magneto is Kauno profesores gavau - jokio, ne menkiausio pakitimo per paskutinius metus
Taigi mano pastangos nenuejo veltui ir tikiuosi as ta Liga taip pakaustysiu , kad ji dings nuo manes kaip velnias nuo kryziaus
Atleiskit, kam situacija ne tokia gera. Tiesog siandien nenusedziu vietoje ir norejau pasidalinti tuo su Jumis

Laikykites, nepasiduokit ir labai mylekit save - niekas kitas uz jus to nepadarys. Jei kam idomu, rasykit, pasidalinisiu visa patirtimi - gal ir Jus kazka gero sau pritaikysit bei tai jums pades. Iki