QUOTE(Gretuteka @ 2011 08 27, 17:47)
Labukas
Kas del draudimo, tai kai dirbau Swedbanke mane su isskirtiniu leidimu buvo apdraude, bet ten kaupiamasis draudimas - gali tik kaupti pinigus, ivykio atveju man apsauga negalios. Tai sio draudimo ir atsisakiau pries kelis metus.
Lietuvos draudimas IS serganciu tikrai nedraudzia

Pati sioj bendrovej dirbu (dabar zinoma ne, nes dekrete

), asmeniskai pazistu zmogu kas priema sprendimus butent del draudimo nuo nelaimingu atsitikimu, manes taipogi nedraudzia, nesvarbu, kad neturiu jokiu ligonines irasu jau 6 metus ir esu sios bendroves darbuotoja. Tiesiog mes esame padidintos rizikos kategorija. Kiek teko kalbetis ir su gydytojais ekspertais, tai labai daug faktoriu yra susiejama su daugeliu draudiminiu ivykiu. Taip jau yra, nieko nepadarysi.. Kelioniu kompleksinis draudimas kitas reikalas, galbut ir leistu draustis. Taciau kelionems ne Lietuvoje naudojuos kredite kortele su draudimu, kuris galioja visiems seimos nariams.
Lygiai tas pats galioja sergantiems kitomis ligomis: pvz. vezys, epilepsija, nervu ligos ir pan.
Labas. Kad jau teko dirbti Draudime, gal galetumet pasakyti kaip yra su gyvybes draudimu, mirtimi nuo nelaimingo, Kritinem ligom? Galima draustis, Galios draudimas, neduok dieve, tokiai, nelaimei nutikus.
Tiesiog galvoju apie seima, neduok dieve, jei kas man ... Tad butu idomu suzinoti konkreciau kaip ten butu... Labai aciu uz info