Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 05 24, 09:19)
Mano nuotraukėlė kūdroje tarp geriausių blush2.gif

Sveikinu 4u.gif

Na ka mano lagaminas jau sukrautas, rytoj parskrendu i LT smile.gif Bet meeto ziuriu neorganizuojat sia savaite, na gal dar sugalvosit blush2.gif Labai butu faina susipazint, pabendraut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 24, 10:49)
ziuriu musu zaidimuku antrus ratus, siek tiek pastrigo 2 grupe ax.gif Dosa sunglasses2.gif

Jo, zinau, sia savaite butinai padarysiu pratesima ax.gif

Atsakyti
nu va, skanuoju savo pirmąją juostą su veidrodiniu, nu ir ką aš žinau- šudukas... spalvos kažkokios lievos ir nekokybiškos kažkokios nuotraukos , aštrumo žiauriai trūksta doh.gif arba skanuot nemoku, arba juosta lieva, arba aš pati lieva biggrin.gif ir siūliukų kiek daug visokių doh.gif kaip juos pašalint? klonuot su photo shopu? ir dar prie viso to gėrio, prie kiekvienos nuotraukos data yra blink.gif blink.gif neįsivaizduoju kaip šitą nesamonę išjung iš fotiko doh.gif žodžiu, prie juostos ko gero reiks daugiau prie PS sedėt nei prie skaitmenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 19:05)
nu va, skanuoju savo pirmąją juostą su veidrodiniu, nu ir ką aš žinau- šudukas... spalvos kažkokios lievos ir nekokybiškos kažkokios nuotraukos , aštrumo žiauriai trūksta doh.gif  arba skanuot nemoku, arba juosta lieva, arba aš pati lieva biggrin.gif ir siūliukų kiek daug visokių  doh.gif  kaip juos pašalint? klonuot su photo shopu? ir dar prie viso to gėrio, prie kiekvienos nuotraukos data yra  blink.gif  blink.gif  neįsivaizduoju kaip šitą nesamonę išjung iš fotiko  doh.gif  žodžiu, prie juostos ko gero reiks daugiau prie PS sedėt nei prie skaitmenos  biggrin.gif

Neesu susidūrusi su skenavimu juostų, tai negaliu nei paguost, nei ką patart mirksiukas.gif
Atsakyti
Svajonė mūsų vistiek rodyk cekavos gi mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 19:05)
nu va, skanuoju savo pirmąją juostą su veidrodiniu, nu ir ką aš žinau- šudukas... spalvos kažkokios lievos ir nekokybiškos kažkokios nuotraukos , aštrumo žiauriai trūksta doh.gif  arba skanuot nemoku, arba juosta lieva, arba aš pati lieva biggrin.gif ir siūliukų kiek daug visokių  doh.gif  kaip juos pašalint? klonuot su photo shopu? ir dar prie viso to gėrio, prie kiekvienos nuotraukos data yra  blink.gif  blink.gif  neįsivaizduoju kaip šitą nesamonę išjung iš fotiko  doh.gif  žodžiu, prie juostos ko gero reiks daugiau prie PS sedėt nei prie skaitmenos  biggrin.gif

dėl datos tai prajuokinai lotuliukas.gif prieš nn metų foto su data buvo coooooooool
Siūliukai tai matyt šiukšlytės kokios. Skenerį aš pravalau su medžiagėle, akiniams valyti. Bet vistiek neišvengiu visokio š... jei netingi paskui su ps aptvarkai. Man tai šiukšlytės ant foto nepatinka, bet kai žiauriai nemoku dirbti su ps, tai kad nepritepliot kartais palieku.
Įdėk ką nors parodyti, nesvarbu, kad su datom ir viskuo kitu. Bus aiškiau kokia ten pas tave situacija
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 24, 16:42)
aha, as tik taip judancius fotkinu. Ir galiu pasakyt tada nuotrauku nefokuse sumazejo iki minimumo thumbup.gif

Erse, Paprasta, bet tik judancius fotkinat su AF-C ar visad sita isijungusios?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 24, 20:57)

Yvette, man tavo avataras nerealus wub.gif wub.gif Čia tavo nuotrauka?
Atsakyti
nu va, galit cekavytis smile.gif http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

labai daug tokių grublėtų nuotraukų, taškai tokie, net nežinau aip pasakyt, na nėra detalumo.. įdomu ar skanavimo problema, ar juostos...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 22:06)
nu va, galit cekavytis smile.gif  http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

labai daug tokių grublėtų nuotraukų, taškai tokie, net nežinau aip pasakyt, na nėra detalumo.. įdomu ar skanavimo problema, ar juostos...

šiukšlytės ir dulkytės ten pas tave. jei nori švarių foto tuomet kantrybės reik su ps.

Dalyja, smagu, kad patinka. Avataro foto mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 gegužės 2011 - 21:16
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 22:06)
nu va, galit cekavytis smile.gif  http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

Čia ta juostelė kur pirkai iš Akashos?
Šiaip visai gražių kadrų gavosi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 24, 21:33)
Čia ta juostelė kur pirkai iš Akashos?
Šiaip visai gražių kadrų gavosi smile.gif mirksiukas.gif

nea, čia ne ta, čia kodak kažkokia smile.gif iš Akashos kur turiu, jau fotkinu, dar neišfotkinau smile.gif
Atsakyti