Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Čekiško stiklo auskariukai su sidabriniais kabliukais, intarpu su akutėmis. wub.gif

user posted image

daugiau - http://agapi-papuosalai.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agapiii: 06 spalio 2011 - 10:49
Sauluutte, pirmas komplketukas su apyranke labai grazus. Man spalvos labai patinka ir toks stilius. Antrieji irgi fainai, spalvos fantastiskos, tai vasarai ar prie kokio pasipuosimo bus labai labai grazu. Tretieji auskarai su kutais originalus, man patina taip suverti karoliukai virsuje, atrodo tikrai nerealiai. Tik jau turetu buti ziauriai ilgi, ar ne ?

Agapii, grazus tavo auskareliai. Nesupyk, bet nuotraukele reiktu pagrazinti bent jau siek tiek.

Menuli, pas tave originalu ir meniska, idomu. Man grazu i tokius darbus paziureti, bet pati nenesiociau, nebet kazka "paprastesnio" sugebeciau prisiderinti prie savo aprangos.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 10 06, 12:14)

Menuli, pas tave originalu ir meniska, idomu. Man grazu i tokius darbus paziureti, bet pati nenesiociau, nebet kazka "paprastesnio" sugebeciau prisiderinti prie savo aprangos.

aciu. jie tokie ir yra - reikia labai paprastos, bet stilingos aprangos, ir issiskyrimas is minios garantuotas smile.gif siaip turiu visokiu, galite facebooke mano paziureti, jis parase. nors daugelio jau neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 spalio 2011 - 11:29
QUOTE(hobite @ 2011 10 06, 13:14)
Sauluutte, pirmas komplketukas su apyranke labai grazus. Man spalvos labai patinka ir toks stilius. Antrieji irgi fainai, spalvos fantastiskos, tai vasarai ar prie kokio pasipuosimo bus labai labai grazu. Tretieji auskarai su kutais originalus, man patina taip suverti karoliukai virsuje, atrodo tikrai nerealiai. Tik jau turetu buti ziauriai ilgi, ar ne ?

Agapii, grazus tavo auskareliai. Nesupyk, bet nuotraukele reiktu pagrazinti bent jau siek tiek. 

su nuotrauku darymu vis dar kovoju. tikiuosi, kad ateityje pavyks pateikti viska taip, kaip atrodo realybeje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agapiii: 06 spalio 2011 - 13:12
Dar vienas variantas. smile.gif

user posted image

Prie jų - širdelių apyrankė smile.gif
user posted image
Atsakyti
širdeliniai auskariukai labai mieli smile.gif

mano....
user posted image
Atsakyti
Labukas. Seniai beisrodžiau. Auskarai iš komplekto "Manoji Afrika"
user posted image user posted image

Atsakyti
O čia mano rudeninukai su gilių kepuraitėm biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Giagute 4u.gif
Sauluute - tokie teisingi teisingi biggrin.gif

Rudens vaikas, si karta viskas pagal varduka lotuliukas.gif

PASIVAIKŠČIOJIMAS MIŠKE

Ice resin, žalvaris,
user posted image

RAUSVOS GODOS
Ice resin

user posted image

POSŪKIS
Swarosvkis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2011 10 08, 10:42)
Labukas. Seniai beisrodžiau. Auskarai iš komplekto "Manoji Afrika"

Smagūs ir įdomūs tokie biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kūrybinis įkvėpimas - mieli auskariukai, kuriuos nešioju nuotaikai pasikelti. smile.gif Kaip serbentų ( o gal vynuogių) kekė. smile.gif
Sudėtis - millefiori karoliukai, stikliniai juodi ir bespalviai karoliukai, grandinėlė, sidarbiniai kabliukai. tongue.gif

user posted image
Atsakyti