MAn grazu ir spalvyte miela;)
Dosera, tavieji auskareliai superiniai.
Aruna, labai idomus auskarai.
Aruna, labai idomus auskarai.
[quote=Auffrite,2012 01 21, 11:58]
Labai siltai apyranke atrodo.O kur jus pirkote kailio juosta,ar tiesiog pati turejote uzsilikusio kailio?
kailio juosta pirkau kaune zanavyku gatveje yra tokia parduotuve,ten visoki siuvimo priedai,tai yra tu kailiu,man atrodo metras kainuoja lygtai 12 litu,as dar sukneles juodos apacia apsiuvau su tuo kailiuku,dar galvoju gal koki ruba papuost,kai pirkau dar buvo zydros spalvos ir rudas.
Labai siltai apyranke atrodo.O kur jus pirkote kailio juosta,ar tiesiog pati turejote uzsilikusio kailio?
kailio juosta pirkau kaune zanavyku gatveje yra tokia parduotuve,ten visoki siuvimo priedai,tai yra tu kailiu,man atrodo metras kainuoja lygtai 12 litu,as dar sukneles juodos apacia apsiuvau su tuo kailiuku,dar galvoju gal koki ruba papuost,kai pirkau dar buvo zydros spalvos ir rudas.
Auffrite, Hobite - dėkoju, labai miela, kad jum patiko
.
Aruna - oho kokie keisti ir įdomūs
.

Aruna - oho kokie keisti ir įdomūs

[quote=miaukito,2012 01 25, 10:25]
[/quote]
kaip gaila kad cia Kaune...ahh...
[/quote]
kaip gaila kad cia Kaune...ahh...

Kokie idomus,ypac tie su drakonu ir katineliu patiko.
mano auskareliai, man kokedl patinka ir nesioti ir daryti ilgus auskarus
My Webpage
Uploaded with ImageShack.us]My Webpage[/URL]

My Webpage

Auskariukai (žadeitas, oniksas, stiklas)

Kokios Jūs visos kūrybingos ir kokie gražūs darbeliai
Baterfly>>> kokie įdomūs ir savotiški
Kažin kada Lietuvoj atsiras. Kaip suprantu nebūtina būti prasidūrusiomis ausimis, kad tokius būtų galima nešioti?
rinarita>>> labai paprieštaraučiau, kad čia kasdienai
Įdomūs ir kažkokius vabaliukus primena

Baterfly>>> kokie įdomūs ir savotiški

rinarita>>> labai paprieštaraučiau, kad čia kasdienai