Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

MAn grazu ir spalvyte miela;)
Atsakyti

FANTASMAGORIJA
Ilgis 8 cm

user posted image
Atsakyti
Dosera, tavieji auskareliai superiniai.

Aruna, labai idomus auskarai.
Atsakyti
[quote=Auffrite,2012 01 21, 11:58]
Labai siltai apyranke atrodo.O kur jus pirkote kailio juosta,ar tiesiog pati turejote uzsilikusio kailio?

kailio juosta pirkau kaune zanavyku gatveje yra tokia parduotuve,ten visoki siuvimo priedai,tai yra tu kailiu,man atrodo metras kainuoja lygtai 12 litu,as dar sukneles juodos apacia apsiuvau su tuo kailiuku,dar galvoju gal koki ruba papuost,kai pirkau dar buvo zydros spalvos ir rudas.
Atsakyti
Auffrite, Hobite - dėkoju, labai miela, kad jum patiko smile.gif .
Aruna - oho kokie keisti ir įdomūs bigsmile.gif .
Atsakyti
[quote=miaukito,2012 01 25, 10:25]
[quote=Auffrite,2012 01 21, 11:58]
Labai siltai apyranke atrodo.O kur jus pirkote kailio juosta,ar tiesiog pati turejote uzsilikusio kailio?

kailio juosta pirkau kaune zanavyku gatveje yra tokia parduotuve,ten visoki siuvimo priedai,tai yra tu kailiu,man atrodo metras kainuoja lygtai 12 litu,as dar sukneles juodos apacia apsiuvau su tuo kailiuku,dar galvoju gal koki ruba papuost,kai pirkau dar buvo zydros spalvos ir rudas.
[/quote]

kaip gaila kad cia Kaune...ahh... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 27 sausio 2012 - 15:42
Naujos kartos auskarai...

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokie idomus,ypac tie su drakonu ir katineliu patiko.
Atsakyti
mano auskareliai, man kokedl patinka ir nesioti ir daryti ilgus auskarus 4u.gif
My Webpageuser posted image Uploaded with ImageShack.us]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Auskariukai (žadeitas, oniksas, stiklas)
user posted image
Atsakyti
Kasdienai
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinarita: 31 sausio 2012 - 21:09
Kokios Jūs visos kūrybingos ir kokie gražūs darbeliai bigsmile.gif

Baterfly>>> kokie įdomūs ir savotiški bigsmile.gif Kažin kada Lietuvoj atsiras. Kaip suprantu nebūtina būti prasidūrusiomis ausimis, kad tokius būtų galima nešioti?

rinarita>>> labai paprieštaraučiau, kad čia kasdienai unsure.gif Įdomūs ir kažkokius vabaliukus primena biggrin.gif
Atsakyti