Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 12, 20:58)
radau zaidimu tikiuosi panaudosit nes atrodo nematyti ir negirdeti:
BANKŲ TINKLAS

Žaidimo vedėjas pakviečia dvi poras (kiekvienoje poroje - vyras ir moteris). Vedėjas: “Prašome, pasirinkti, kuris poroje būsite bankas, o kuris investuotojas. (Poros pasiskirsto). Dabar Jūs turėsite kuo greičiau sukurti bankų tinklą, į kiekvieną banką padėdami po vieną kupiūrą. (Poroms išduodami pinigai-fantai). Bankai - tai jūsų kišenės, atvartai, įvairiausios slaptos vietos. Pasistenkite kuo greičiau sutvarkyti savo indėlius ir atidaryti kuo daugiau bankų. Įneškite pradinius indėlius!”
Duodama komanda pradėti žaidimą. Po 1 min. vedėjas susumuoja rezultatus: “Kiek kupiūrų jums liko? O jums? Nuostabu! Visi pinigai investuoti! Šaunuoliai! Dabar paprašysiu investuotojus susikeisti poromis ir kuo greičiau nuimti iš sąskaitų visas sumas. Atidarykite bankus, paimkite pinigus!”. Skambant muzikai investuotojai ieško pas kitą partnerį paslėptų pinigų.

PADĖTI KIAUŠINĮ

Žaidėjai pasidalija į poras. Kiekvienos poros nariai sustoja nugara vienas į kitą ir pasilenkia į priekį. Apatine nugaros dalimi partneriai laiko kiaušinį. Žaidimo tikslas - kiaušinį gražiai padėti ant grindų. Laimi pora, nesudaužiusi kiaušinio. Vietoj kiaušinio galima laikyti guminį kamuoliuką. Tada laimi pora, kurios padėtas ant grindų kamuoliukas nenurieda į šalį.

“ŽEMĖ - JŪRA”

Žaidimo dalyviai sustoja į eilutę vienas paskui kitą, ši teritorija vadinama jūra. Įsivaizduokite, kad šalia nubrėžiama linija, kurią peršokus lengvu šuoliuku (šonu) patenkama į kitą teritoriją - žemę.

Kai žaidimo vedantysis sako “žemė”, dalyviai šoka šonu į “žemės” teritoriją, kai vedantysis sako - “jūra”, dalyviai peršoka į “jūros” teritoriją.

O tada prasideda visas smagumas…: vietoj “jūra” vedantysis pasako “jūratė” o tai jau yra ne tas pats ir, kurie peršoka į “žemės” teritoriją iškrenta iš žaidimo.

“Jūra” - Jūratė, juragiai, jurmala ir pan.

“Žemė” - žemėlapis, žemiečiai, žemaitija ir pan.
KINIEČIŲ PIETUS

Žaidime dalyvauja du ar daugiau dalyvių. Kiekvienam duodame kinietiškas lazdeles ir lėkštelę, kurioje yra tie patys maisto produktai. PVZ: penkios alyvuogės, penkios razinos, penki riešutai ir pan.). Skelbiama žaidimo pradžia. Kiekvienas dalyvis stengiasi kuo greičiau suvalgyti visus maisto produktus esančius lėkštelėje. Laimi tas, kuris pirmas suvalgo visus maisto produktus esančius lėkštelėje.

APELSININIS ŠOKIS

Žaidimo dalyviai sustoja poromis. Paleidžiama muzika. Kiekvienai pora duodamas apelsinas, kurį pora laiko kaktomis. Muzika palaipsniui greitėja. Nukritus apelsinui pora iškrenta iš žaidimo. Laimi ta pora, kuri ilgiausiai išlaiko apelsiną ir jo nepameta.
STRIPTIZAS

Jauniesiems nieko nežinant, iš kartono iškirpkite normalaus ūgio žmogaus siluetus. Veidų vietoje priklijuokite jaunųjų nuotraukas. Manekenus aprenkite: užmaukite trumpikes, neužmirškite net kepurės. Drabužiai gali būti tikri arba popieriniai. Popierinius paprasčiausiai prismeikite prie manekeno.

Žaidimo vedėjas klausinėja svečių apie jaunuosius: kada gimė, koks mėgstamiausius valgis ir t. t. Suklydęs svečias turi nuo manekeno nuvilkti kurį nors drabužį.

Intymiausias vietas galima uždengti figos lapeliais, iškirptais iš žalio popieriaus. Jeigu neabejojate, jog jaunieji neįsižeis, ant jų galima užrašyti linksmų palinkėjimų.


labai aciu uz zaidimus! jie tikrai superiniai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kam patiks ir si mano mintis (gal jau kur ir mineta)
antra diena pries iteikiant suri ant kiekvieno atskiro lapo nupiesiu tokias pedutes ir papasakosiu kad su pirsliu ziurejom pro raktu skylute ir stai ka matem (gal paveikslelius susiesiu skaitant ir lovos patikrinimo akta) ir galiausiai suris!!! smile.gif

http://www.google.lt.../...366&bih=667

Atsakyti
QUOTE(Judcke @ 2011 06 13, 14:39)
gal kam patiks ir si mano mintis (gal jau kur ir mineta)
antra diena pries iteikiant suri ant kiekvieno atskiro lapo nupiesiu tokias pedutes ir papasakosiu kad su pirsliu ziurejom pro raktu skylute ir stai ka matem (gal paveikslelius susiesiu skaitant ir lovos patikrinimo akta) ir galiausiai suris!!! smile.gif

[


thumbup.gif as pasinaudosiu, aciu
papasakokit placiau apie ta lovos patikrinimo akta, blush2.gif
Atsakyti
svociutes gal kuri kur nors matet etiketes prieskoniams? zadu daryti vietoj akmeneliu su prieskoniais (dabar kaip tik maximoj akcija) kazkur buvau skaicius bet vat neissisaugojau doh.gif ir dar kaip reiktu pavadinti ta dezute su prieskoniais blush2.gif padekit kelios galvos geriau nei viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 14, 08:28)
thumbup.gif  as pasinaudosiu, aciu
papasakokit placiau apie ta lovos patikrinimo akta,  blush2.gif


kazkas panasaus smile.gif


NAKTIES APŽVALGA IR SŪRIO RAGAVIMAS
A K T A S
Š.m............ komisija susidedanti iš pirmininko Bekelnio ir pono Lovinio ir Pagalvinio patikrino jaunavedžių šią naktį eksploatuotą inventorių, išsiaiškino padarytus defektus bei surašė šį aktą.
Visi žino, kad jaunavedžiams, kaip vyrui ir žmonai buvo patikėta viena iš būtiniausių šeimyniniame gyvenime vertybių - lova.
Komisija kruopščiai apžiūrėjusi šį meilės simbolį po pirmosios nakties nustatė, kad lova prieš parą buvo pilnavertė tiek estetiniu tiek konstrukciniu požiūriu. Po šios nakties šis daiktas neteko išvaizdos, puikios amortizacijos ir įprastos formos. Be minėto trukumų buvo išaiškinta visa eilė gedimų:
1. Viename gale išspirtos dvi lentos, sulenkti lovos galus ir šonus jungiantys varžtai. Manoma, kad tai įvyko nuo didelės vibracijos.
2. Šoninė lenta apsvilusi. Manoma, kad jaunieji išvystė didelę trintį, norėdami įsitikinti ar tikrai gaunama ugnis trinant vienà kūną į kitą.
3. Pagalvė sušlapusi ir sukandžiota, manoma, kad praėjusią naktį jaunasis karščiavo ir smarkiai prakaitavo.
Čiužinys beveik perplėštas ir išaiškinta, kad dėl kai kurių priežasčių jaunasis ieškojo atramos taško ir nykščiu užkabinęs perplėšė skylutę čiužiny. Bet laimė, šios skylutės dėka buvo aptiktas gerai suspaustas suris - šios nakties sunkaus darbo rezultatas.
KOMISIJA:……………........

yra ir kalbeta daugiau apie si lovos patikrinimo akta. gali punktu ir daugiau prirasyti. as bandysiu punktus susieti su pedutem mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip darysit su išlydėjimu, pas jaunąjį namie būsit ir važiuosit tada pas jaunąją ar iškarto pas jaunąją važiuosit ir lauksit vyrų? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 14, 12:43)
Sveikos smile.gif
Kaip darysit su išlydėjimu, pas jaunąjį namie būsit ir važiuosit tada pas jaunąją ar iškarto pas jaunąją važiuosit ir lauksit vyrų?  g.gif  smile.gif

musu visi rinksis sodyboje nes jaunieji uzsieny gyvena tik as vaikinus isvarysiu lauk kol nuotaka uzrakinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 14, 13:04)
musu visi rinksis sodyboje nes jaunieji uzsieny gyvena tik as vaikinus isvarysiu lauk kol nuotaka uzrakinsiu blush2.gif


Labai neblogas puslapis su daug klasifikuotų paveikslėlių www.clipart.com Galima daug kur panaudoti ,atsiverčiat spaudžiat ant clipart ar iliustrations.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita...: 14 birželio 2011 - 11:31
Sveikutes svociutes, as padariau ale knyga „Seimos biudzeto planavimas“. Vidiniu lapu atspausdinau gal 24, uzdejau virseli atspausdinta ant spalvoto lapo, galinis virselis ir spalvotas lapas ir irisau su spirale wink.gif Ikeliau i pastuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 14, 12:04)
musu visi rinksis sodyboje nes jaunieji uzsieny gyvena tik as vaikinus isvarysiu lauk kol nuotaka uzrakinsiu blush2.gif


Kaži kaip man daryt g.gif nes jaunikis pas savo tėvus išsilydės, o jaunoji pas savo, nors irgi užsieny gyvena abu. Tai man su jaunaja būt ar su vyrais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 14, 13:45)
Kaži kaip man daryt  g.gif  nes jaunikis pas savo tėvus išsilydės, o jaunoji pas savo, nors irgi užsieny gyvena abu. Tai man su jaunaja būt ar su vyrais?  smile.gif

turetu but pirslys pas vyrus o svocia pas merginas mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia kaip ir kalba po Lovos tikrinimo akto perskaitymo

PIRŠLYS:
Jaunųjų guoly buvo taip karšta, kad ir „vaikiukų atsirado“. Va berniukai (rodo pailgus), va mergytės (rodo špygutes). Spausta buvo labai stipriai, kad dar ir „Meilės eliksyro“ prilašėjo! Taigi pasivaišinkit pirmosios vedybinės nakties vaisiais ir įvertinkit taip nekaltai į mus žvelgiančių Jaunųjų triūsą...

Jaunieji vaišina sūriu, „vaikiukais – duoniukais“, „eliksyru“
Tuopat metu

PIRŠLYS:
Svečių tarpe buvo gana ramu. Tiesa, vienas svečias buvo priėjęs ir skundėsi, kad pametė žmoną. Radusius prašo pasilikti ją sau.

SVOČIA:
O štai pabrolių tarpe būta kritulių ir net į svetimas lovas. Todėl daugumai pabroliukų šį rytą teko kreiptis į mūsų medicinos personalą, kad išsigydytų mėlynes paakiuose ir gumbus galvose. Pažiūrėjus į juos dabar smurto žymių lyg ir nesimato, vadinasi gydymas buvo veiksmingas.

PIRŠLYS:
Kai kurios pamergės ašarodamos prašė tarpininkauti, atgaunant iš muzikanto kai kuriuos savo drabužėlius.

SVOČIA:
Tik šeimininkė visą naktį nemiegojo – plovė, virė, kepė, kad mes dabar galėtumėm atsigauti.

PIRŠLYS:
Taigi naktelės būta audringos, todėl siūlau tostą už pirmąją vedybinę naktį
Atsakyti