Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

aš dar kol kas tik techninių darbų pradėjimo stadijoje, jau kai ką nors turėsiu, būtinai įkelsiu smile.gif
dar keletas klausimų. kur Vilniuje graviruoti taures, ir kiek tai ~ kainuoja?
ir pėdutes jaunajam spausdinti ir ant jų markeriu užrašyti, ar kažkaip įrašot į pėdutę ir tik paskui spausdinat?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 11, 22:42)
aš dar kol kas tik techninių darbų pradėjimo stadijoje, jau kai ką nors turėsiu, būtinai įkelsiu smile.gif
dar keletas klausimų. kur Vilniuje graviruoti taures, ir kiek tai ~ kainuoja?
ir pėdutes jaunajam spausdinti ir ant jų markeriu užrašyti, ar kažkaip įrašot į pėdutę ir tik paskui spausdinat?

ievuze.t apie kokias tu cia pedutes kalbi, idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 11, 20:20)
ievuze.t apie kokias tu cia pedutes kalbi, idomu pasidare  ax.gif


čia viena iš jaunajam užduočių atvykus pas jaunąją. ant pėdučių užrašomos neigiamos ir teigiamos savybės, jaunikis turi dėti kojas tik ten, kurios pėdutės apibūdina jo mylimąją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 06 11, 01:18)
Gal galite placiau paaiskinti, kaip daryti Palinkejimu paveiksla? Butu grazu, jei butu viduryje Jaunuju nuotrauka, o palinkejimus aplink rasytu. Tik nesuvokiu, kaip tai igyvendinti, koks turetu buti materialas. Ar ta drobe tokia, ant kurios daro foto? Tada su kokiu rasikliu reiketu rasyti? Tikriausiai reiketu ir stova nusipirkti?

palinkejimu paveikslas buvo ikeltas keliais puslapiais atgal manau ten paprasta nuotrauka ireminta tik aplink labai didelis paspartas (ta vieta rasymui) ir remelis zadejau ir as taip daryti bet abeji jaunieji jau turi sveciu knygas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(L'una @ 2011 06 11, 16:13)
Merginos, kokie darbeliai pas jus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 10 balu  yu.gif
ir as veltui nesedejau, pasipuosiau krepsi smile.gif kazko lb mandro nenorejau, tai pasilikau ties paprasciausiu variantu, del akcento 4u.gif
http://s39.radikal.r...e9476404f89.jpg

super krepsys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(L'una @ 2011 06 11, 20:21)
O kodel ir kitos besiruosiancios svociutes nepasidalijate savo darbeliais  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sesuo, kurios liudininke, liepos men. busiu, kaip tik si savaitgali sudalyvavo vestuvese. tai issiklausinejau kas patiko ar nepatiko is pirsliu darbo. Matyt pasitaike nelabai pasiruose pirsliai, pats vestuviu vakaras sake, kad buvo linksmas ir saunus, nes buvo geri muzikantai, o va iki parvaziavimo kazkaip nelabai ka idomaus ir nuveike - eilerasciai apie mamos susiraukslejusias rankas (nors mama labai jaunatviska) skambejo tikrai keistokai...gamtoje sake, kad pritruko zaidimu, vienas buvo juokingas kai suskirstoma komandomis ir porai duodamos vienos vyriskos kelnaites ir pora abu po viena savo koja ikisa i kelnaiciu kleksne ir turi kartu nubegti iki pirslio ir grizti atgal, o suderinti zingsnius sunkoka smile.gif o kitus zaide tradicinius - perduoti sampano buteli per kojas, ridenti teniso kamuoliukus per pabrolio kelnes, pabroliai sukosi aplink buteli ir bego prie savo pamerges...
vakaro eigoj buvo smagus pasisokimas, kuri suorganizavo muzikantai - keletui poru buvo isdalintos uzduotys kokio stiliaus sokius jie tures susokti - pvz. afrikietiska, indiska soki, country ir pan...o po to rinko geriausia sokeja.
Atsakyti
radau zaidimu tikiuosi panaudosit nes atrodo nematyti ir negirdeti:
BANKŲ TINKLAS

Žaidimo vedėjas pakviečia dvi poras (kiekvienoje poroje - vyras ir moteris). Vedėjas: “Prašome, pasirinkti, kuris poroje būsite bankas, o kuris investuotojas. (Poros pasiskirsto). Dabar Jūs turėsite kuo greičiau sukurti bankų tinklą, į kiekvieną banką padėdami po vieną kupiūrą. (Poroms išduodami pinigai-fantai). Bankai - tai jūsų kišenės, atvartai, įvairiausios slaptos vietos. Pasistenkite kuo greičiau sutvarkyti savo indėlius ir atidaryti kuo daugiau bankų. Įneškite pradinius indėlius!”
Duodama komanda pradėti žaidimą. Po 1 min. vedėjas susumuoja rezultatus: “Kiek kupiūrų jums liko? O jums? Nuostabu! Visi pinigai investuoti! Šaunuoliai! Dabar paprašysiu investuotojus susikeisti poromis ir kuo greičiau nuimti iš sąskaitų visas sumas. Atidarykite bankus, paimkite pinigus!”. Skambant muzikai investuotojai ieško pas kitą partnerį paslėptų pinigų.

PADĖTI KIAUŠINĮ

Žaidėjai pasidalija į poras. Kiekvienos poros nariai sustoja nugara vienas į kitą ir pasilenkia į priekį. Apatine nugaros dalimi partneriai laiko kiaušinį. Žaidimo tikslas - kiaušinį gražiai padėti ant grindų. Laimi pora, nesudaužiusi kiaušinio. Vietoj kiaušinio galima laikyti guminį kamuoliuką. Tada laimi pora, kurios padėtas ant grindų kamuoliukas nenurieda į šalį.

“ŽEMĖ - JŪRA”

Žaidimo dalyviai sustoja į eilutę vienas paskui kitą, ši teritorija vadinama jūra. Įsivaizduokite, kad šalia nubrėžiama linija, kurią peršokus lengvu šuoliuku (šonu) patenkama į kitą teritoriją - žemę.

Kai žaidimo vedantysis sako “žemė”, dalyviai šoka šonu į “žemės” teritoriją, kai vedantysis sako - “jūra”, dalyviai peršoka į “jūros” teritoriją.

O tada prasideda visas smagumas…: vietoj “jūra” vedantysis pasako “jūratė” o tai jau yra ne tas pats ir, kurie peršoka į “žemės” teritoriją iškrenta iš žaidimo.

“Jūra” - Jūratė, juragiai, jurmala ir pan.

“Žemė” - žemėlapis, žemiečiai, žemaitija ir pan.
KINIEČIŲ PIETUS

Žaidime dalyvauja du ar daugiau dalyvių. Kiekvienam duodame kinietiškas lazdeles ir lėkštelę, kurioje yra tie patys maisto produktai. PVZ: penkios alyvuogės, penkios razinos, penki riešutai ir pan.). Skelbiama žaidimo pradžia. Kiekvienas dalyvis stengiasi kuo greičiau suvalgyti visus maisto produktus esančius lėkštelėje. Laimi tas, kuris pirmas suvalgo visus maisto produktus esančius lėkštelėje.

APELSININIS ŠOKIS

Žaidimo dalyviai sustoja poromis. Paleidžiama muzika. Kiekvienai pora duodamas apelsinas, kurį pora laiko kaktomis. Muzika palaipsniui greitėja. Nukritus apelsinui pora iškrenta iš žaidimo. Laimi ta pora, kuri ilgiausiai išlaiko apelsiną ir jo nepameta.
STRIPTIZAS

Jauniesiems nieko nežinant, iš kartono iškirpkite normalaus ūgio žmogaus siluetus. Veidų vietoje priklijuokite jaunųjų nuotraukas. Manekenus aprenkite: užmaukite trumpikes, neužmirškite net kepurės. Drabužiai gali būti tikri arba popieriniai. Popierinius paprasčiausiai prismeikite prie manekeno.

Žaidimo vedėjas klausinėja svečių apie jaunuosius: kada gimė, koks mėgstamiausius valgis ir t. t. Suklydęs svečias turi nuo manekeno nuvilkti kurį nors drabužį.

Intymiausias vietas galima uždengti figos lapeliais, iškirptais iš žalio popieriaus. Jeigu neabejojate, jog jaunieji neįsižeis, ant jų galima užrašyti linksmų palinkėjimų.
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 11, 21:42)
dar keletas klausimų. kur Vilniuje graviruoti taures, ir kiek tai ~ kainuoja?
ir pėdutes jaunajam spausdinti ir ant jų markeriu užrašyti, ar kažkaip įrašot į pėdutę ir tik paskui spausdinat?

visuomet pas jį graviruoju bigsmile.gif
http://www.supermama...?...&p=11074689
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 06 13, 06:06)


ačiū, o pas jį brokų nepasitaiko? nes kiek teko skaityti, tai kartais, kas rankom graviruoja, sugadina, buna nelygiai, negražiai...
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 11, 19:21)
O kodel ir kitos besiruosiancios svociutes nepasidalijate savo darbeliais  blush2.gif  ax.gif



as techniniu darbu kol kas dar nedarau (turiu dal laiko), atlieku kaupiamaja funkcija, copy - print - i stalciu lotuliukas.gif
ir aisku, su jumis benrauju smile.gif
Papildyta:
ai, merginos, cia labiausiai taikau i Karamele - nebenervuokit su tokiais graziais tortais ir pan. cia liudna toms, kurios vietoj ranko kojas turi biggrin.gif - nusugebu taip susikrapstyt, ir kantrybes neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 13, 10:53)
ai, merginos, cia labiausiai taikau i Karamele - nebenervuokit su tokiais graziais tortais ir pan. cia liudna toms, kurios vietoj ranko kojas turi  biggrin.gif  - nusugebu taip susikrapstyt, ir kantrybes neturiu  blush2.gif

nei pas viena nera vietoj ranku koju tongue.gif galiu ir nerodyti tik man paciai kai matau pavyzduku kyla minciu, o ne kad papasakoji o kitos net neisivaizduoja schmoll.gif viskas padaroma tik kantrybes ir noro reikia mirksiukas.gif gal tiek ir nesistengciau nei ne brolio vestuves butu o be to ir pirma karta pirsliausim net nzn ko reikia todel stengiuosi bent tai ka darau kad butu grazu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kuriai pravers. http://www.kiauletau...vimo-paslaugoms
Atsakyti
Sveikutės svočiukės,

Klausimėlis toms, kurios darė ar daro darbų pasiskirstymą su žaidimo kauliukais, iš kur gaunat tuos kauliukus, perkat, ar pačios gaminat?
Radau kad internete galima pasidaryti tokius kauliukus, bet dar kol kas neisbandžiau:
http://www.gerapamok...=...2&Itemid=19

gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti