QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 26, 10:17)
vat sita kai pamaciau tai ir uzsigeidziau paveikslo, bet kaip ant mano upirktos drobes uzkelt foto
QUOTE(lauricka @ 2011 05 26, 10:20)
pasirausiau per skelbimus, uzsiklausiau, pvz. dvieju zmoniu sazas, formate40x30, nespalvotas 70lt
jei reikes kontakta parasysiu i AZ
jauciu, tikrai nebedarysiu tos knygos, o apsistosiu ties sarzu
buciau dekinga uz kontaktus, jei ne siai sventei tai bus dar progu, kur sia minti naudosiu
Beje jus svociutes ir toliau nepamirstat savo sutuoktu poru? lankot per metines? gal yra tema ir apie tai?
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 26, 14:14)
O del linkejimu knygos. Paveikslas labai saunu, kazkas idomesnio. As mastau mastau kaip cia idomiau sugalvot, o jeigu ant tokio
Medis sveiciai linkejimus rasytu. O pati atspausdint ant A1 ar A2 formato ???
ne visai toki medi ir as apziurejau, gal rasiu vel ta nuoroda ir imesiu.
Sveciu knyga
Man ten ir kitu idomiu minciu yra, pvz rasyt palinkejimus senovine rasomaja masina (kaip jauniesiems bus idomu nz, bet sveciams tuo metu tai atrakcija

)
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 27, 12:28)
svociutes zadu duoti jauniesiem plesyti tuos kopustus bet man nepatinka pats galas to zaidimo (ir mano pirsleliui) ta prasme kad ziuriu i jus ir galvoju ar ne per jauni zenijates gi vaiku kopustuose nebuna ir
tada duodama zaislu imkit dar pazaiskit ka galima toj vietoj padaryti ar pasakyti nes ne tokie ir jauni tie musu jaunieji

gal kaip nors kad patys vaikus darytik o ne kopustuose ieskokit tik gal kaip graziau:geda2:
kazkas rase, kad iteikia knyga "is kur as atsiradau", gal ne prie sio zaidimo, bet gi ir cia tinka
su tais prizais pribaigei

pritariu merginoms, tu nereali