Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(juzė @ 2011 05 14, 22:19)
O vokietė. Tokia seksi... Graži. Labai man ji graži.

Neeilinio grozio, isskirtinio tokio.Kaip ir balsas.
Papildyta:
Ispane grazute
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 05 14, 23:43)
Neeilinio grozio, isskirtinio tokio.Kaip ir balsas.

Man ir daina labiausiai patiko, iš tų, kiek girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 15, 08:49)
Man ir daina labiausiai patiko, iš tų, kiek girdėjau.

issiskirianti is kitu, jei butu atlikusi kita dainininke, ko gero ir kitais metais butu viskas vyke vel vokietijoje
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 15, 15:46)
issiskirianti is kitu, jei butu atlikusi kita dainininke, ko gero ir kitais metais butu viskas vyke vel vokietijoje

OT, bet kuo daugiau klausau (ir ziuriu tongue.gif ), tuo graziau atrodo bigsmile.gif . 10 cm praplatinus pecius, butu idealus vaizdas.
Atsakyti
Pamirsau vaizdiaali prisegt. lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=v27gtuLhiac
Atsakyti
*ElGuna,2011 05 14, 19:40
moteris nieko niekam neprivalo ir tuo labiau buti grazi savo vyrui biggrin.gif siandien vyrui patinka D dydzio krutine - begsite pumpuoti, jeigu pas jus A, nes "privalote buti grazi savo vyrui"? biggrin.gif ir jam patinka 55 cm liemuo - isimsite pora sonkauliu?
poryt jam patiks rubenso tipo moteris, valgysite vakarais po 2 tortus pries miega?
neisprotekime jau gal del vyru. moteris prievalo myleti save. daugiau niekam nieko neprivalo.

Moonte,2011 05 14, 20:01

Jus rimtai tuo tikite?

alisia31,2011 05 14, 20:11

Esant graziai sau-busi grazi ir kitiems.O jeigu ir ne, juk neitiksi visiems. biggrin.gif

Vakar norejau padiskutuoti sia tema.

Visu pirma su *ElGuna negaliu sutikti, kaip ir Alisia. Jus is dalies tik teisios, bet yra vienas bet. Tikiuosi, mes nekalbam apie narcizus, isimylejusius i save brangucius. Taip, zmogaus saviverte daug ka reiskia, bet tas pats zmogus negali uzmigti ant lauru, arba degraduoti t.y. nelaveti, nejudeti i prieki.

Gilioj, gilioj vaikysteje buvau vienos metamorfozes liudininke. Man buvo 8 metai, musu name gyveno mergina, vos tik baigusi mokykla istekejo. Tuomet ji man atrode laaaabai grazi, kaip porcelianine lelyte, o ta vestuvine suknele...

Praejo 10 metu, jau man buvo 18. Per ta laika "manasis grozio etalonas" zenkliai pasikeite, pagimde 2 vaikucius, priaugo mazdaug 30 kg., savo grazius plaukus nusikirpo, susuko smulkiuoju cheminiu - sukuosena ala pudelis. Beveik tapo identiska, kaip musu kiemsarge Vanda, kurios galva puose "bigudi", kansaras dantyse, nudeveta kazkada buvusi iseigine suknele, nusklembtos slepetes.

Ir tada as pasibaisejau, kaip zmogus taip gali save nevertinti. Pasizadejau sau, kad niekada nedevesiu buvusiu iseiginiu sukneliu, niekada... ir t.t. ir t.t.

Tiesa, tos 28 metu moters vyras, kuris buvo su ja vienmetis dairesi i mus pliuskes. Po dvylikos bendro gyvenimo metu jie issiskyre. Jis vede priziurincia save moteri. Kai manoji dievaite istekejo uz zymiai vyresnio vyro, stiliaus taip ir nepakeite.

Tos litanijos moralas yra tas. Ta rodos neva meile sau, kartais painiojama su tingumu, pofigizmu t.y. abejingumu sau. Tas visiem zinomas pasiteisinimas - man ir taip gerai. Mes gal ir galime sau patikti, bet neuzmirskime ir salimais gyvenanciu. Mes visi su laiku kintam, bet klausimas kokia linkme. Todel visai yra desninga, kad kartais salimais gyvenantiems su mumis nepakeliui ir nebutinai tai yra ju kalte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gegužės 2011 - 19:21
QUOTE(Moonte @ 2011 05 15, 19:16)
[color=blue]*ElGuna,2011 05 14, 19:40[b]
moteris nieko niekam neprivalo ir tuo labiau buti grazi savo vyrui :

bet tas pats zmogus negali uzmigti ant lauru, arba degraduoti t.y. nelaveti, nejudeti i prieki.

Todel visai yra desninga, kad kartais salimais gyvenantiems su mumis nepakeliui ir nebutinai tai yra ju kalte.

Kodel tuolabiau? Nei moteris, nei vyras absoliuciai nieko vienas kitam nepivalo, netgi buti moterimi, ar vyru, nekalbant jau apie grazius. Neprievartiniuose zmoniu santykiuose galioja laisvanoriskumo principas. Jei vienas zmogus savo elgesiu sugeba suzadinti tokia kito asmens reakcija kaip noa buti graziu, ar grazesniu - puiku.

"pats zmogus negali uzmigti ant lauru, arba degraduoti t.y. nelaveti, nejudeti i prieki." Lauru supratimas labai ivairus, kaip ir krypties, kas kam geris. Pvz., vienas vertina paprastuma, o kitam geris slypi manieringume.

Todel visai yra desninga, kad kartais salimais gyvenantiems su mumis nepakeliui. Tik vargu, ar tai yra kalte - tai paprasciausiais vertybiu netapatumas.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 15, 20:29)
1. Kodel tuolabiau? Nei moteris, nei vyras absoliuciai nieko vienas kitam nepivalo, netgi buti moterimi, ar vyru, nekalbant jau apie grazius. Neprievartiniuose zmoniu santykiuose galioja laisvanoriskumo principas. Jei vienas zmogus savo elgesiu sugeba suzadinti tokia kito asmens reakcija kaip noa buti graziu, ar grazesniu - puiku. 

2. "pats zmogus negali uzmigti ant lauru, arba degraduoti t.y. nelaveti, nejudeti i prieki." Lauru supratimas labai ivairus, kaip ir krypties, kas kam geris. Pvz., vienas vertina paprastuma, o kitam geris slypi manieringume.

3. Todel visai yra desninga, kad kartais salimais gyvenantiems su mumis nepakeliui. Tik vargu, ar tai yra kalte - tai paprasciausiais vertybiu netapatumas.

1. Kai rinkau citatas kazkodel jas neisskyre, tad pakeiciau spalva paryskinau melynai, todel...

Butent, kad mus salimais esantis skatina tobuleti t.y. patikti jam, prilygti, sudominti.

2. Man manieringumas asocijuojasi su snobizmu, nes jis tik pavirsutiniskas, todel zmogus ne laveja, o tik apsimeta tuom kuriuo nera. As kalbu apie lavejima ir ne tik dvasini, bet ir fizini.

3. O kodel zmoniu vertybes kinta? O todel, kad vienas laveja, aktyviai gyvena, kai kitas aptingsta, jam ir taip gerai, o po gulinciu akmeniu vanduo neteka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gegužės 2011 - 19:43
QUOTE(Moonte @ 2011 05 15, 19:39)
3. O kodel zmoniu vertybes kinta? O todel, kad vienas laveja, aktyviai gyvena, kai kitas aptingsta, jam ir taip gerai, o po gulinciu akmeniu vanduo neteka  mirksiukas.gif

Gerai, paklausiu kitaip. Kiekius veiksmus galetum priskirti savo lavejimui?

P.S. Hm. Idomus klausimas: kas yra lavejimas. Turbut tai pranasumo igijimas pries save buvusi. Ka vertinam kaip pranasuma, vel klausimas. Finansini atlygi, gebejima atlikt ko iki siol negalejom? Tarkim, dabar galim, bet ar tai idomu, ar tik sportinis intresas patenkintas, su kuo lyginam? Ir galu gale kodel reiketu lygint, jei kitiem paliekam teise tvarkyt savo gyvenima kaip jiems norisi. Vis dar nesuprantu, kodel zmones neranda sau vietos tol, kol visu giminiu ir artimuju neisrikiuoja i tvarkinga rikiuote pirmas - antras, ir kiekvienas pagal savo kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 15, 20:49)
Gerai, paklausiu kitaip. Kiekius veiksmus galetum priskirti savo lavejimui?

P.S. Hm. Idomus klausimas: kas yra lavejimas. Turbut tai pranasumo igijimas pries save buvusi. Ka vertinam kaip pranasuma, vel klausimas. Finansini atlygi, gebejima atlikt ko iki siol negalejom? Tarkim, dabar galim, bet ar tai idomu, ar tik sportinis intresas patenkintas, su kuo lyginam? Ir galu gale kodel reiketu lygint, jei kitiem paliekam teise tvarkyt savo gyvenima kaip jiems norisi. Vis dar nesuprantu, kodel zmones neranda sau vietos tol, kol visu giminiu ir artimuju neisrikiuoja i tvarkinga rikiuote pirmas - antras, ir kiekvienas pagal savo kriterijus.

Tai visuma. Plesti akirati, skaitant knygas, mokytis, dometis aplinka, naujom tendencijom, kalbomis, keliauti, dalyvauti kulturiniam gyvenime, neapsiriboti vien profesine veikla, lavinti kuna, palaikyti ji tonuse, rupintis savo sveikata. Nera normalu, kad zmogus per visa gyvenima naudojasi 18 metu zmogaus bagazu, na zinoma, siek tiek ji pakoregavus, nes tai itakoja gyvenimo patirtis, bet tai vyksta jau be papildomo samoningo asmeninio indelio, o tik susiklosciusiu aplinkybiu itaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gegužės 2011 - 20:05
QUOTE(Moonte @ 2011 05 15, 19:55)
Tai visuma. Plesti akirati, skaitant knygas, mokytis, dometis aplinka, naujom tendencijom, kalbomis, keliauti, dalyvauti kulturiniam gyvenime, neapsiroboti vien profesine veikla, lavinti kuna, palaikyti ji tonuse, rupintis savo sveikata. Nera normalu, kad zmogus per visa gyvenima naudojasi 18 metu zmogaus bagazu, na zinoma, siek tiek ji pakoregavus, nes tai itakoja gyvenimo patirtis, bet tai vyksta jau be papildomo samoningo asmeninio indelio, o tik susiklosciusiu aplinkybiu itaka.

Mazdaug kryptis aiski: sugert pasauli i save ir pristatyt jam kokybiskai nauja Moonte. Viskas. Ratas uzsidaro. Tobulejimas del tobulejimo. Ar teisingai supratau?
Jei jusu gyvenimo bendrakeleivis nusprestu tobuleti kita kryptimi, tarkim, kurti japoniska soda ir ji tobulinti, kurio vertybes vertesnes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catre: 15 gegužės 2011 - 20:09
QUOTE(Catre @ 2011 05 15, 21:04)
Mazdaug kryptis aiski: sugert pasauli i save ir pristatyt jam kokybiskai nauja Moonte. Viskas. Ratas uzsidaro. Tobulejimas del tobulejimo. Ar teisingai supratau?

Del saves, nes dometis yra idomu, pagaliau naudinga mirksiukas.gif.

Na tarkim, mano vyras stato katamaranus. Automatiskai esu itraukta i ta veikla, domedamasi vyru, as domiuosi jo veikla, veiklos niuansais. Ar Moontei kaip zmogui to reikia, gal ir ne, ar ta info labai jau itakoja bendra mano ziniu bagaza, manau irgi ne. Bet mes turime su vyru sasajos taskus, jis gali su manimi klabeti apie savo versla, suprasdamas, kad man tai nera tera incognito. Analogsikai ir jis domisi mano profesija, mes vienas kita praturtinom. Vyras, sunus domisi rytu filosofija, analogsikai tai itakoja ir mane. Savo rauoztu, as itakoju juos kitaip, mes lankomes kulturiniuose renginiuose. Ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gegužės 2011 - 20:18