*ElGuna,2011 05 14, 19:40
moteris nieko niekam neprivalo ir tuo labiau buti grazi savo vyrui
siandien vyrui patinka D dydzio krutine - begsite pumpuoti, jeigu pas jus A, nes "privalote buti grazi savo vyrui"?
ir jam patinka 55 cm liemuo - isimsite pora sonkauliu?
poryt jam patiks rubenso tipo moteris, valgysite vakarais po 2 tortus pries miega?
neisprotekime jau gal del vyru. moteris prievalo myleti save. daugiau niekam nieko neprivalo.Moonte,2011 05 14, 20:01
Jus rimtai tuo tikite?
alisia31,2011 05 14, 20:11
Esant graziai sau-busi grazi ir kitiems.O jeigu ir ne, juk neitiksi visiems.

Vakar norejau padiskutuoti sia tema.
Visu pirma su *ElGuna negaliu sutikti, kaip ir Alisia. Jus is dalies tik teisios, bet yra vienas bet. Tikiuosi, mes nekalbam apie narcizus, isimylejusius i save brangucius. Taip, zmogaus saviverte daug ka reiskia, bet tas pats zmogus negali uzmigti ant lauru, arba degraduoti t.y. nelaveti, nejudeti i prieki.
Gilioj, gilioj vaikysteje buvau vienos metamorfozes liudininke. Man buvo 8 metai, musu name gyveno mergina, vos tik baigusi mokykla istekejo. Tuomet ji man atrode laaaabai grazi, kaip porcelianine lelyte, o ta vestuvine suknele...
Praejo 10 metu, jau man buvo 18. Per ta laika "manasis grozio etalonas" zenkliai pasikeite, pagimde 2 vaikucius, priaugo mazdaug 30 kg., savo grazius plaukus nusikirpo, susuko smulkiuoju cheminiu - sukuosena ala pudelis. Beveik tapo identiska, kaip musu kiemsarge Vanda, kurios galva puose "bigudi", kansaras dantyse, nudeveta kazkada buvusi iseigine suknele, nusklembtos slepetes.
Ir tada as pasibaisejau, kaip zmogus taip gali save nevertinti. Pasizadejau sau, kad niekada nedevesiu buvusiu iseiginiu sukneliu, niekada... ir t.t. ir t.t.
Tiesa, tos 28 metu moters vyras, kuris buvo su ja vienmetis dairesi i mus pliuskes. Po dvylikos bendro gyvenimo metu jie issiskyre. Jis vede priziurincia save moteri. Kai manoji dievaite istekejo uz zymiai vyresnio vyro, stiliaus taip ir nepakeite.
Tos litanijos moralas yra tas. Ta rodos neva meile sau, kartais painiojama su tingumu, pofigizmu t.y. abejingumu sau. Tas visiem zinomas pasiteisinimas - man ir taip gerai. Mes gal ir galime sau patikti, bet neuzmirskime ir salimais gyvenanciu. Mes visi su laiku kintam, bet klausimas kokia linkme. Todel visai yra desninga, kad kartais salimais gyvenantiems su mumis nepakeliui ir nebutinai tai yra ju kalte.