Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 20:43)
Žinoma, jums ji gali visai nepatikti, tai yra labai normalu. Bent bet jau pripažinote, kad gausiai apkūnus žmogus gali turėti puikų pasisekimą likusiame pasaulyje - tą aš ir norėjau jums pasakyti.

As tai ir taip tikiu, bet jusu klausimai buvo tokie, kad teko atsakineti, kas man asmeniskai patinka, ar nepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 20:41)
Na jau, netgi as zinau. Na ne i lova - i valti, ar laiva, nepamenu jau gabaritu, tektu grizt per pora puslapiu.  lotuliukas.gif

Pati supratote, ką tuo norėjote pasakyti, ar tik šiaip čia... linksmumas užėjo?
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 20:49)
Pati supratote, ką tuo norėjote pasakyti, ar tik šiaip čia... linksmumas užėjo?

lotuliukas.gif Cia jau pastovi busena sioje diskusijoje. Supratau ka, bet nelabai supratau, kodel man norejote pasakyti ta, ka norejote pasakyti? lotuliukas.gif As ne gelbetoja, jei ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catre: 18 gegužės 2011 - 20:55
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 20:47)
As tai ir taip tikiu, bet jusu klausimai buvo tokie, kad teko atsakineti, kas man asmeniskai patinka, ar nepatinka.  biggrin.gif

Nes klaidingai numaniau, kad jūs galite pabandyti nešališkai paanalizuoti įsivaizduojamą situaciją, bet...
Atsakyti
O, jau čia beveik kaip kokiam mis konkurse... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 20:56)
Nes klaidingai numaniau, kad jūs galite pabandyti nešališkai paanalizuoti įsivaizduojamą situaciją, bet...

O, bet, taciau.., kadangi situacija isivaizduojama, skenduoliu ir kt. nukentejusiuju kaip ir nera. Atsiprasau, kad nepateisinau jusu teisetu lukesciu. verysad.gif
Atsakyti
Išties, Catre, jūs teisi, pasiduodu. Jūs tik išreiškėte savo nuomonę apie tai, kad negalėtumėte jausti jokių meilių ir potraukių stambiam žmogui. O aš pateikiau pavyzdį, kad ir tokie žmonės būna mylimi, geidžiami ir pan. Bet kitų žmonių požiūris yra ne jūsų, sumaišiau jūsų požiūrio išsakymą su noru jį įteigti kitiems. Sorry.

(Gal tik tiek pridėsiu, kad ne visi stambūs žmonės nusipelno įžeidžių žodžių, ne visiem pasiseka sportu, aktyviu ir sveiku gyvenimo būdu numesti svorį ir kai kuriuos tai tikrai gali žeisti, netgi šiame forume)
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 21:07)
Išties, Catre, jūs teisi, pasiduodu. Jūs tik išreiškėte savo nuomonę apie tai, kad negalėtumėte jausti jokių meilių ir potraukių stambiam žmogui. O aš pateikiau pavyzdį, kad ir tokie žmonės būna mylimi, geidžiami ir pan. Bet kitų žmonių požiūris yra ne jūsų, sumaišiau jūsų požiūrio išsakymą su noru jį įteigti kitiems. Sorry.

(Gal tik tiek pridėsiu, kad ne visi stambūs žmonės nusipelno įžeidžių žodžių, ne visiem pasiseka sportu, aktyviu ir sveiku gyvenimo būdu numesti svorį ir kai kuriuos tai tikrai gali žeisti, netgi šiame forume)

Matot, tada tenka sutikti, kad ygiai tokia pat teise turi isizeisti ir forume vadinamos kudenos, kaulu maisai, asakos ir t.t., neteko skaityti tokiu atsiliepimu? Ar vieningai nutarsime, kad apkunumas yra liga ir ziuresime taip pat jautriai, kaip i kito pobudzio neigaluma? g.gif Ir nepalanki nuomone apie apkunius yra izeidzianti, o ju nuomone apie vadinamas kudenas - tai jau kaip ir nieko blogo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catre: 18 gegužės 2011 - 21:14
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 21:12)
Matot, tada tenka sutikti, kad ygiai tokia pat teise turi isizeisti ir forume vadinamos kudenos, kaulu maisai, asakos ir t.t., neteko skaityti tokiu atsiliepimu? Ar vieningai nutarsime, kad apkunumas yra liga ir ziuresime taip pat jautriai, kaip i kito pobudzio neigaluma?  g.gif

Kai kuriais atvejais apkūnumas yra ligos priežastis. Tad būna ir taip, kad sporto klubais, sveika mityba ir išprotėjimu dėl svorio numetimo, apkūnumo taip greit ir lengvai neatsikratoma.
Mes gi priėjome išvados, kad tai gali būti jums, man, nors ir visam likusiam pasauliui, jeigu taip norit, negražu, bet ar tai pateisina įžeidinėjimus?
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 21:21)
Kai kuriais atvejais apkūnumas yra ligos priežastis. Tad būna ir taip, kad sporto klubais, sveika mityba ir išprotėjimu dėl svorio numetimo, apkūnumo taip greit ir lengvai neatsikratoma.
Mes gi priėjome išvados, kad tai gali būti jums, man, nors ir visam likusiam pasauliui, jeigu taip norit, negražu, bet ar tai pateisina įžeidinėjimus?

Kai kuriais atvejais ir kudumas yra ligos priezastis, kaip ir bloga oda, dantu praradimas, ar spalva ir daugybe kitu dalyku. Sutinku, kad tai nesuteikia teises izeidineti, bet tada sutariam, kad asmenine nuomne atsakymuose i tokius klausimus yra nonsensas ir visas sias temas draugiskai apeiname. Idomu, kaip i Montekristos komentara turetu paziureti paaradontoze sergantys, ar i komentarus del juodu paakiu - sirdininkai? Apkunioms lyg ir nebuvo pasiulyta ... uz buteli? Gal pasieieskokit kito objekto pagiezai isreikst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catre: 18 gegužės 2011 - 21:36
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 21:33)
Kai kuriais atvejais ir kudumas yra ligos priezastis, kaip ir bloga oda, dantu praradimas, ar spalva ir daugybe kitu dalyku. Sutinku, kad tai nesuteikia teises izeidineti, bet tada sutariam, kad asmenine nuomne atsakymuose i tokius klausimus yra nonsensas ir visas sias temas draugiskai apeiname. Idomu, kaip i Montekristos komentara turetu paziureti paaradontoze sergantys, ar i komentarus del juodu paakiu - sirdininkai? Apkunioms lyg ir nebuvo pasiulyta ... uz buteli? Gal pasieieskokit kito  objekto pagiezai isreikst?

Asmeninė nuomonė neturėtų tapti įžeidimu. Pasakyti, kad jums negražu yra viena, o pasakyti, pvz "bedantė baisuoklė", "kūdena", "spoguotoji" ir pan yra tas pats, ką jūs pasakote "į begemotą panašus padaras". Apie ligas/ne ligas ir jų padarinius ir tai, kaip tai vertinate, kalbėti yra viena, baksnotis pirštais ir šaipytis - visai kas kita.
(P.s. Montekrista nenuėjo į apie parodontozę kalbančiųjų temą ir šito nepasakė)
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 21:56)
Asmeninė nuomonė neturėtų tapti įžeidimu. Pasakyti, kad jums negražu yra viena, o pasakyti, pvz "bedantė baisuoklė", "kūdena", "spoguotoji" ir pan yra tas pats, ką jūs pasakote "į begemotą panašus padaras". Apie ligas/ne ligas ir jų padarinius ir tai, kaip tai vertinate, kalbėti yra viena, baksnotis pirštais ir šaipytis - visai kas kita. 
(P.s. Montekrista nenuėjo į apie parodontozę kalbančiųjų temą ir šito nepasakė)

blink.gif Atsiprasau visu begemotu. Isties jie cia niekuo deti.

P.S. Sita tema irgi ne "ar storumas liga", o i begemotus savo konturais panasus zmones man asmeniskai negrazu ir niekas manes neprivers tvirtinti kitaip. Dar karta atsiprasau begemotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catre: 18 gegužės 2011 - 22:10