Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Ateinu su atsliepimu apie Studio Sculpt

user posted image

Tiesa, bandziau dar tik dvi dienas. Bet pirmas ispudis labai labai geras. Nei viena pudra pastaruoju metu taip graziai neatrode ant veido. Mano oda kazkokia issausejusi, pudros labai negraziai dengiasi. O sita - zymiai graziau, dailiau, lygiau. Viena diena naudojau tik ja, be jokiu uztvirtinanciu pudru - laikesi neblogai ir vakare vaizdas buvo gana geras. Vakar naudojau su sausa pudra (siek tiek), tai vaizdas man patiko labiau, ir laikesi iki vakaro geriau. Vakare veidas atrode gerai. Ji duoda tokio dregno veido efekta, jei naudoti be sausos pudros. Maskuoja gerai, laikosi gerai, zodziu esu labai labai patekinta. Atspalvis NC15, bet sakyciau galetu buti dar tonu sviesesnis mano baltai odai.
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2015 01 29, 16:25)
bronzeris tai = bronzatas? jei taip tada naudoju ir esu begalo patenkinta. norejau neblizgaus, nemegstu buti kaledu eglute, tai esu 100% patenkinta!

Taip, bronzantas. O kokią spalvą konkrečiai naudojate? esate šviesios odos? naudojate kontūravimui ar tiesiog visam veidui parudinti?

QUOTE(Becel @ 2015 01 31, 12:12)
Ateinu su  atsliepimu apie Studio Sculpt

<...>

Tiesa, bandziau dar tik dvi dienas. Bet pirmas ispudis labai labai geras. Nei viena pudra pastaruoju metu taip graziai neatrode ant veido. Mano oda kazkokia issausejusi, pudros labai negraziai dengiasi. O sita -  zymiai graziau, dailiau, lygiau. Viena diena naudojau tik ja, be jokiu uztvirtinanciu pudru - laikesi neblogai ir vakare vaizdas buvo gana geras. Vakar naudojau su sausa pudra (siek tiek), tai vaizdas man patiko  labiau, ir laikesi iki vakaro geriau. Vakare veidas atrode gerai. Ji duoda tokio dregno veido efekta, jei naudoti be sausos pudros. Maskuoja gerai, laikosi gerai, zodziu esu labai labai patekinta. Atspalvis NC15, bet sakyciau galetu buti dar tonu sviesesnis mano baltai odai.

Naudoju šią nuo gruodžio mėnesio, tai tikrai puiki. Mano oda mišri, žiemą mėgsta vietomis išsausėti. Tik sakyčiau man ji tokia pusiau matinė ant veido gaunasi, tikrai ne "drėgna" g.gif
Kaip jūs ją dengiate? man vienintelis šios pudros minusas, kad su šepetėliu ne itin gražiai dengiasi, rankomis geriau, o rankų tepliotis aš nemėgstu.. biggrin.gif
Taip pat naudoju NC15, kartais nueinu į soliariumą, tai tinka atspalvis. O šiaip turint šviesią odą sunku su atspalviais.. doh.gif (turiu įtarimą, kad gamintojai nėra matę šviesiaodžių, nes sunku rasti gerą šviesų atspalvį, ir ne tik mac'o.. )
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 01 31, 13:05)
Naudoju šią nuo gruodžio mėnesio, tai tikrai puiki. Mano oda mišri, žiemą mėgsta vietomis išsausėti. Tik sakyčiau man ji tokia pusiau matinė ant veido gaunasi, tikrai ne "drėgna"  g.gif
Kaip jūs ją dengiate? man vienintelis šios pudros minusas, kad su šepetėliu ne itin gražiai dengiasi, rankomis geriau, o rankų tepliotis aš nemėgstu..  biggrin.gif
Taip pat naudoju NC15, kartais nueinu į soliariumą, tai tinka atspalvis. O šiaip turint šviesią odą sunku su atspalviais..  doh.gif  (turiu įtarimą, kad gamintojai nėra matę šviesiaodžių, nes sunku rasti gerą šviesų atspalvį, ir ne tik mac'o.. )

Tip pat ir man, su sepeteliu gaunasi dryziais. Tai naudoju su kempinele (Real Techniques) itapsnoju :Nars Sheer Glow turi labai baltu atspalviu smile.gif
Del matiskumo - kai ja uzsitepu, tai tikrai atrodo labiau matine, bet pavaikstau pavaikstau (10-15 min.) ir pasidaro dregna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 01 31, 14:05)
Taip, bronzantas. O kokią spalvą konkrečiai naudojate? esate šviesios odos? naudojate kontūravimui ar tiesiog visam veidui parudinti?
Naudoju šią nuo gruodžio mėnesio, tai tikrai puiki. Mano oda mišri, žiemą mėgsta vietomis išsausėti. Tik sakyčiau man ji tokia pusiau matinė ant veido gaunasi, tikrai ne "drėgna"  g.gif
Kaip jūs ją dengiate? man vienintelis šios pudros minusas, kad su šepetėliu ne itin gražiai dengiasi, rankomis geriau, o rankų tepliotis aš nemėgstu..  biggrin.gif
Taip pat naudoju NC15, kartais nueinu į soliariumą, tai tinka atspalvis. O šiaip turint šviesią odą sunku su atspalviais..  doh.gif  (turiu įtarimą, kad gamintojai nėra matę šviesiaodžių, nes sunku rasti gerą šviesų atspalvį, ir ne tik mac'o.. )

Man su sigma f80 labai gerai dengiasi, ir siaip ji kokia skalsi.. Vos ne dvigubai maziau sunaudoju palyginus su kitomis pudromis smile.gif As sia pudra irgi su sepeteliu vietomis tapsnoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 01 31, 14:05)

Argija, pirkiniuose mačiau, kad pirkote MAC Lightscapade.
Ar pirkote Lietuvoje ir kiek tiksliai kainavo? Neprisiruošiu nuvažiuoti iki jų stendo, be to tik iš pabrūžinimo parduotuvėje apie produktus sunku kažką spręsti...smile.gif
Iš interneto komentarų sunku suprasti - jis tinkamas ir kaip užbaigiamoji pudra, ar tik kaip highlighteris? Matosi stambios blizgios dalelės? Nėra labai „sausas“ (na, toks kreidinis-miltinis)? Gal turėjote mythic (ar kaip jie dabar naujai vadinasi) meteoritus ir galite palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2015 02 01, 11:06)
Tip pat ir man, su sepeteliu gaunasi dryziais. Tai naudoju su kempinele (Real Techniques) itapsnoju :Nars Sheer Glow turi labai baltu atspalviu smile.gif
Del matiskumo -  kai ja uzsitepu, tai tikrai atrodo labiau matine, bet pavaikstau pavaikstau (10-15 min.) ir pasidaro dregna biggrin.gif

Aš po kelių min užpudruoju sausa, gal dėl to to drėgnumo pudros ir nepamatau g.gif

QUOTE(Tiga @ 2015 02 01, 23:48)
Man su sigma f80 labai gerai dengiasi, ir siaip ji kokia skalsi.. Vos ne dvigubai maziau sunaudoju palyginus su kitomis pudromis smile.gif As sia pudra irgi su sepeteliu vietomis tapsnoju smile.gif

aš naudoju dior klasikinio tipo kreminės pudros šepetėlį, tai su juo nesidengia ji gerai, gal reikėtų įsigyti tokio tipo kaip pas jus g.gif
šepetėlis šiaip dior'o tikrai geras. Turiu daug metų ir jau n pūdrų su juo išmėginta, tik šitai kažkodėl netinka..

QUOTE(zomša @ 2015 02 02, 15:58)
Argija, pirkiniuose mačiau, kad pirkote MAC Lightscapade.
Ar pirkote Lietuvoje ir kiek tiksliai kainavo? Neprisiruošiu nuvažiuoti iki jų stendo, be to tik iš pabrūžinimo parduotuvėje apie produktus sunku kažką spręsti...smile.gif
Iš interneto komentarų sunku suprasti - jis tinkamas ir kaip užbaigiamoji pudra, ar tik kaip highlighteris? Matosi stambios blizgios dalelės? Nėra labai „sausas“ (na, toks kreidinis-miltinis)? Gal turėjote mythic (ar kaip jie dabar naujai vadinasi) meteoritus ir galite palyginti?

kainavo apie 110 Lt, turėjau dovanų čekį už šimtą ir kelis eur primokėjau, tikslios sumos nepamenu
Šiaip aprašyme MAC'as rašo, kad tinka ir visam veidui, ir atskirai tam tikrų vietų iššviesinimui, bet aš naudoju tik kaip highlighterį. Manau galima dengti ir visą veidą jei patinka švytintis įvaizdis, lightscapade tikrai ne iš tų rėkiančių, blizgančių highlighterių.. spalva tokia sunkiai apibūdinama, bet labiau švelni kreminė beige/ balta (nėra aukso, kas būdinga daugeliui highlighterių). Nėra atskirų didelių blizgučių, blizgias daleles galima įžiūrėti tik iš labai arti žiūrint. Spalva mano nuomone tinkama šviesios ir labai šviesios odos savininkėms.
Produktas pakankamai minkštas (minkštesnis už mano turimus mac'o skaistalus), šiek tiek trupa.
Meteoritus tik parduotuvėje testavus, tiesa nepasakysiu kokios spalvos, man regis net kelis limituotus čiupinėjusi esu.. bet man vieni buvo per rausvi, kiti su atskirais blizgučiais, ko tikrai nenorėjau.. tai palyginti su jūsų minimais mythic tikrai negalėčiau ax.gif

Bendrai įvertinus esu labai patenkinta pirkiniu, labai gražu ne tik skruostikauliams, bet ir vidiniam akies kampui, bei po antakiu naudoti. (įsigijusi šį highlighterį imu primiršti savo mylimą mac shroom akių šešėlį) rolleyes.gif
Atsakyti
Vilnietės, gal kuri užmatė ir pasakys ar MAC LT yra šis basic brush kit pirkti? Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Gal MAC turi kokia superine pudra riebiai odai? kad gerai issilaikytu, nepradetu blizget, bet suteiktu svytingio ir pailsejusio veido ispudi.

Is MAC turiu Studio Careblend ir Mineralize presuotas pudras, abi labai patinka, Careblend kartojama jau trecia karta, taip pat LongWear concealeri turiu, jis man irgi labai patinka, tikrai kartosiu kai sunaudosiu, zodziu sie isbandyti produktai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, spėju dabar dėl padidėjusio dolerio kurso, labiau apsimoka pirkti iš UK puslapio, negu iš JAV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2015 02 06, 20:07)
Merginos, spėju dabar dėl padidėjusio dolerio kurso, labiau apsimoka pirkti iš UK puslapio, negu iš JAV?  g.gif

Tai pabandykit pasiskaičiuoti +/-, preliminarią kainą žinosit.. Išvis, galvoju, kad daugmaž jau apsimoka ir Vilniuje pirkt MAC, jei tik turit tokią galimybę. Buvo Douglas'as žadėję, kad greit galėsim ir internete prekintis, bet tas 'greit' jau kokius 2 mėnesius trunka.. Nežinau, gal jiems pazyzt daugiau reikia ar ką, kad matytų, jog yra norinčių biggrin.gif O tai noriu poros prekių ir 'laikausi' vien dėl tos idėjos, jog galėsiu pirkt nebūtinai per tarpininkes..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 07, 01:52)
Tai pabandykit pasiskaičiuoti +/-, preliminarią kainą žinosit.. Išvis, galvoju, kad daugmaž jau apsimoka ir Vilniuje pirkt MAC, jei tik turit tokią galimybę. Buvo Douglas'as žadėję, kad greit galėsim ir internete prekintis, bet tas 'greit' jau kokius 2 mėnesius trunka.. Nežinau, gal jiems pazyzt daugiau reikia ar ką, kad matytų, jog yra norinčių biggrin.gif O tai noriu poros prekių ir 'laikausi' vien dėl tos idėjos, jog galėsiu pirkt nebūtinai per tarpininkes..

Kad sunku dabar su tuo euru pasiskaičiuot kursą. doh.gif biggrin.gif tai, kad nėra galimybės pirkti Vilniuje ir nelauksiu kol atsiras galimybė pirkti pas juos internetu, nes tokia gali ir iš viso neatsirasti.. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, po kiek eurais Douglas'e MAC'o lūpų pieštukai ir lūpdažiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BouncY: 08 vasario 2015 - 15:44