QUOTE(Becel @ 2015 02 01, 11:06)
Tip pat ir man, su sepeteliu gaunasi dryziais. Tai naudoju su kempinele (Real Techniques) itapsnoju :Nars Sheer Glow turi labai baltu atspalviu

Del matiskumo - kai ja uzsitepu, tai tikrai atrodo labiau matine, bet pavaikstau pavaikstau (10-15 min.) ir pasidaro dregna
Aš po kelių min užpudruoju sausa, gal dėl to to drėgnumo pudros ir nepamatau
QUOTE(Tiga @ 2015 02 01, 23:48)
Man su sigma f80 labai gerai dengiasi, ir siaip ji kokia skalsi.. Vos ne dvigubai maziau sunaudoju palyginus su kitomis pudromis

As sia pudra irgi su sepeteliu vietomis tapsnoju
aš naudoju dior klasikinio tipo kreminės pudros šepetėlį, tai su juo nesidengia ji gerai, gal reikėtų įsigyti tokio tipo kaip pas jus
šepetėlis šiaip dior'o tikrai geras. Turiu daug metų ir jau n pūdrų su juo išmėginta, tik šitai kažkodėl netinka..
QUOTE(zomša @ 2015 02 02, 15:58)
Argija, pirkiniuose mačiau, kad pirkote MAC Lightscapade.
Ar pirkote Lietuvoje ir kiek tiksliai kainavo? Neprisiruošiu nuvažiuoti iki jų stendo, be to tik iš pabrūžinimo parduotuvėje apie produktus sunku kažką spręsti...

Iš interneto komentarų sunku suprasti - jis tinkamas ir kaip užbaigiamoji pudra, ar tik kaip highlighteris? Matosi stambios blizgios dalelės? Nėra labai sausas (na, toks kreidinis-miltinis)? Gal turėjote mythic (ar kaip jie dabar naujai vadinasi) meteoritus ir galite palyginti?
kainavo apie 110 Lt, turėjau dovanų čekį už šimtą ir kelis eur primokėjau, tikslios sumos nepamenu
Šiaip aprašyme MAC'as rašo, kad tinka ir visam veidui, ir atskirai tam tikrų vietų iššviesinimui, bet aš naudoju tik kaip highlighterį. Manau galima dengti ir visą veidą jei patinka švytintis įvaizdis, lightscapade tikrai ne iš tų rėkiančių, blizgančių highlighterių.. spalva tokia sunkiai apibūdinama, bet labiau švelni kreminė beige/ balta (nėra aukso, kas būdinga daugeliui highlighterių). Nėra atskirų didelių blizgučių, blizgias daleles galima įžiūrėti tik iš labai arti žiūrint. Spalva mano nuomone tinkama šviesios ir labai šviesios odos savininkėms.
Produktas pakankamai minkštas (minkštesnis už mano turimus mac'o skaistalus), šiek tiek trupa.
Meteoritus tik parduotuvėje testavus, tiesa nepasakysiu kokios spalvos, man regis net kelis limituotus čiupinėjusi esu.. bet man vieni buvo per rausvi, kiti su atskirais blizgučiais, ko tikrai nenorėjau.. tai palyginti su jūsų minimais mythic tikrai negalėčiau
Bendrai įvertinus esu labai patenkinta pirkiniu, labai gražu ne tik skruostikauliams, bet ir vidiniam akies kampui, bei po antakiu naudoti. (įsigijusi šį highlighterį imu primiršti savo mylimą mac shroom akių šešėlį)