QUOTE(Irėnė @ 2011 05 21, 21:58)
NESUPRATAU

kas per skausmai? nuo ko jie? nagi pasakok ko tau ten pripasakojo?
Na,kadangi man isaugo daug grafo folikulu ir labai daug mazesniu,tai pries Ovuliacija gaosi skausmai.Jie tiesiog priesovuliaciniai,bet kadangi turejo ovuliuoti keli foliai tai tempe ten kazkokia kiausides kapsule ir sukele didelius tikrai skausmus.Na,o kai nuvaziavau i gimdymo namus mano mieste,man pradejo sakyti kad nemato kiausides,kad panasu kad ji truko ir kad mato skyscio -tipo prasidejo vidinis kraujavimas.Norejo gultdyti daryti kraujo tyrima,statyti lasines ir leisti vaistus-bet as nesutikau,pasirasiau dokumetus ir gryzau namo.Liepe detis pusle salta arba su ledukais,leistis ketanovo ir jei nepraeis po diveju valandu vaziuoti atlgal-na skaudejo bet neaziavau

Kazkaip gryzau is GN,susileidau dar Ovitreli nors juodai skaudejo ir gulejau lovoj.
O siandien ginius pries IUI apziurejo ir pasake kad viskas grazu ir net parode kiausides mano

Gerai,kad nesileidau vaistu ir ypac nesidejau ledines pusles-ot butu buve
Labai labai aciu uz palaikyma,uz kumstukus ir geras mintis ir linkejimus.Atsiprasau,kad iskart neparasiau kai gryzau-tiesiog buvau pavargusi o ir sikart po IUi skaudejo labai,tai ejau iskart i lovyte.
Tai rezultatai kaip ir neblogi,gydytojas nezadejo man kad tikrai tapsiu

bet kazkaip viduj toks jausmas kad sikart tikrai pavyks.
Man kai ziurejo pries IUI tai jau buvo ovuliave foliai didieji ir matesi skyscio,kaip supratau kazkas negerai su gleivine

nes kazkaip idomiai jis ten sumurmejo apie gleivine kad praradus forma ar kazka panasiai...na bet turejau dar kelis folius didesniu ir mazus likusius neovuliavusius. Bandziau klausti pries kiek valandu ivyko ovuliacija tai jis sako negaliu to tikrai pasakyti-apskaiciuoti to neimanoma,na aisku as nervuotis pradejau kad per velai darome bet paskui aprimau ir bus kaip bus.
Vyro rezultatai pribloske ir nustulbino,
po atplovimo :Judrumas
A ir B 90 proc.
Kiekis 41mln. Sake,kad vyro rezultatai 10 kart geresni-na neveltui tiek visko vartojom ir t.t.Vyrui net asara is dziaugsmo nuriedejo nes ir jsi ir as pergyvenom del jo rezultatu
Nuo antradienio pradedu gert
DUPHASTONA,ir manau kad birzelio
3 eisiu priduoti kraujo kad pasakytu laukiuosi ar ne

Bet sikart nezinau ir oras superinis buvo,ir nuotaika,ir kazkoks vidinis tikejimas-na jei ne skausmas tai tiek i prieki,tiek atgal is Kauno su sypsena ir juoku butumem gryze.
Aciu visoms tikrai uz palaikyma