QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 29, 13:53)
nenusimink mergyt pirma karta mazai kam pavyksta sekantis bus laimingas kartas, as irgi dariau natur. cikle ir 99% manau, kad nepavyko, bet nieko turiu jau plana huligana, kita cikla darisiu jau su stimuliacija
O tu nieko negerei po IUI palaikymui?kazin kodel taip anksti mmm atejo, pvz as geriu utrogestan 100mg iz kiek zinau jei testas bus neigiamas turiu ji nutraukti ir tada po keliu dienu ateis mmm.
Papildyta:
Afrodite69 nu gal dar anksti galvoti apie IVF gal net jo ir neprireiks nu tikrai tikiu, kad sis kartas tau bus paskutinis ir tau paviks, juk cia jau antras IUI ane?siaip girdejau, kad maziausiai reikia 3 IUI pasidaryti ir jei nieko tada IVF

O tu nieko negerei po IUI palaikymui?kazin kodel taip anksti mmm atejo, pvz as geriu utrogestan 100mg iz kiek zinau jei testas bus neigiamas turiu ji nutraukti ir tada po keliu dienu ateis mmm.
Papildyta:
Afrodite69 nu gal dar anksti galvoti apie IVF gal net jo ir neprireiks nu tikrai tikiu, kad sis kartas tau bus paskutinis ir tau paviks, juk cia jau antras IUI ane?siaip girdejau, kad maziausiai reikia 3 IUI pasidaryti ir jei nieko tada IVF

as geriu duphastona bet man liepe nutraukti tik kai prasides normalu kraujavimas,aisku jei HCG skaiciukai rodys kad nestumo nera tai iskart ir nutrauksiu,kam dar gert -prasmes nematau.
Jop,man 2IUI stimuliuotame cikle su gonaliu...matai man liepos 7 bus lygiai puse metu po laporoskopijos,tai neaisku ar neteks vel darytis jos-nes kol kas kaip ir viskas ok.Bet sikart po tiek uzaugintu foliu bijau kad bus nemazai cistu

O kas del IUI,na tiesiog galima rizikuoti dar su treciu nes visvien latviai atostogaus visa liepa,bet nezinau...manau kad geriau butu per liepos menesi pasidaryti visus visus tyrimus reikalingus pries IVF ir rupgjuti jau vaziuoti konsultacijai

bet zinai ...kartais vyras mane perkalba