Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 15:11)
Afrodite nu kas per nuotaikos nono.gif o tau ne per anksti kraujuka penktadieni priduoti, man penktadieni bus lygiai dvi savaites, o tau kiek pamenu maziau g.gif nu bet gal jau rodis nestuke.gif o del pozymiu tai ka aprasei visai gali buti ir nestukes pozymiai mirksiukas.gif pamatysis viskas bus gerai, tikrai pavyks, laikykis ir nepasiduok 4u.gif

Man irgi idomu, kada anksciausiai galima krauja priduot? g.gif
jei 12d. jau testas rodo, reiskia kraujas dar anksciau. Noriu kuo anksciau si karta priduot krauja ir tiksliai zinot, o ne svajot veltui. Nes praeita karta mmm atejo man 16d. po IUI, ir vis galvojau, gal testas blogas...., gal dar ivyks stebuklas... blink.gif
Atsakyti
Virusiukai mergytėms 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Kad daugiau optimizmo ir tikėjimo būtų tongue.gif

Nepamirškit atnaujinti sąrašėlio ir nestuke.gif atsiraportuoti atitinkamam skyrelyje biggrin.gif
Ištvermės visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
Aš agresyviai imu siunčiamus virusus blush2.gif blush2.gif

Afrodite, kas per pesimizmas, brangute. Mėmės dar neatėjo, o tu jau nuleidai rankas. Pagal tavo optimizmą po IUI, turėtum tikrai būti nestuke.gif.
Atsakyti
ir as gaudau virusiuka blush2.gif
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(bum @ 2011 05 31, 13:35)
Virusiukai mergytėms 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Kad daugiau optimizmo ir tikėjimo būtų tongue.gif

Nepamirškit atnaujinti sąrašėlio ir  nestuke.gif atsiraportuoti atitinkamam skyrelyje biggrin.gif
Ištvermės visoms oro_buckis.gif

oi Bum, saulele, aciu uz virusiukus wub.gif wub.gif Imu ir as ax.gif ax.gif

As si cikla praleidziu ir nesistimuliuoju ir IUI nedarysim. Palieku tai kitam ciklui
Atsakyti
Laba diena visoms
As po zirniuku fotosesijos pas gydytoja, uzsuku pas jus pavirusuoti :
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
augam po truputi, jau i septinta savaite ikopem blush2.gif turejom truputi patepliojimu, kas labai isgasdino, bet gydytoja mato, kad viskas gerai-vadinasi gerai mirksiukas.gif laikysimes
greiciau atsigauti mergaitems po histero ir LAP, ir kibti i darbus 4u.gif
laukiancioms rezultato-ramybes ir kantrybes 4u.gif
besiruosiancioms IUI-puikaus derliaus 4u.gif
Del nestumo pozymiu daug kas klausia, tai as galiu pasakyti, kad viska jauciau taip pat kaip ir per nepavykusi IUI, negaleciau nieko iskirti schmoll.gif pats pagrindinis pozymis yra teigiamas testas arba dideli HCG skaiciukai thumbup.gif
Na ir dar karta (nes dvigubi priklauso ax.gif : 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
[quote=REVO,2011 05 31, 16:54]

kaip fainiai, aukit sveiki ir dideli mirksiukas.gif gaudau virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 15:00)
As niekur nedingusi,tik man nekokia nuotaika ir nesinori cia drumsti.Na nera visai

nenusiteik mergyt is karto, tikek 4u.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 31, 15:21)
nu negerai, labai negerai kalbi schmoll.gif  KUR MAIDENNANA!!!!!!, gausi baudos kortelę, ir bus tau po kalbų

hihihi.gif pati nuvyniota, tai zinai ane? biggrin.gif

QUOTE(bum @ 2011 05 31, 15:35)
Virusiukai mergytėms 2.gif

gaudau 4u.gif

QUOTE(REVO @ 2011 05 31, 16:54)
2.gif 

gaudau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 31, 14:54)
Laba diena visoms
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
augam po truputi, jau i septinta savaite ikopem blush2.gif turejom truputi patepliojimu, kas labai isgasdino, bet gydytoja mato, kad viskas gerai-vadinasi gerai mirksiukas.gif laikysimes 

Na ir dar karta (nes dvigubi priklauso ax.gif2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

wub.gif wub.gif kaip smagu.

Imu virusiuka 2.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif
Štai kokiomis nuotaikomis pragyvenau šį savaitgalį doh.gif (aprašiau čia)
http://www.supermama...?...2074&st=264

Geriau jau šitų testų į rankas neimkit schmoll.gif

SVEIKINIMAI toms, kurios savo žirnelius jau pamatėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 05 31, 16:36)
Labas, mergaitės 4u.gif
Štai kokiomis nuotaikomis pragyvenau šį savaitgalį doh.gif  (aprašiau čia)
http://www.supermama...?...2074&st=264

Geriau jau šitų testų į rankas neimkit schmoll.gif

SVEIKINIMAI toms, kurios savo žirnelius jau pamatėte 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pas mane buvo tokia sitacija ir ne karta, pirkau is eurovaistines ir rode visada vaiduokliukus, bet ant kaseciu, o ne ant juosteliu, nst isaugojau kelis g.gif laikykis mazute 4u.gif
Atsakyti
O viespatie- vel primakalojau. Nebegaliu.. Jau antra karta parasau-- tai kompas uzstringa, tai dabar pati kazka paspaudziu. Vienu zodziu- buvau parasius ilga posta, bet dabar tingiu ta pati rasyt...

Parasysiu tik tiek- Ange-Liuxx- labai uzjauciu del mamos ligos. Laikykis mergyt... Viskas turi but gerai- medicina dabar pazengus... stiprybes tau it tavo seimai.

Irene- kokia neteisybe! Labai liudna... uzjauciu labai labai. Bet dabar tikrai zinai kad iui tavo atveju veiksminga, ir jau labai greit dziaugsies teigiamu NT. Cia tai jau garantuota- pamatysi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 31 gegužės 2011 - 17:26