Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Labas mergytes 4u.gif , kaip fainai, kad manes nepamirstat wub.gif
na buvau vakar jau pas savo dakatarelis, kuris mane ir operuos, tai darys pjuviuka sake nedideli, ir narkoze iki puses, sake pasikalbesim operacijos metu lotuliukas.gif tai prajuokino lotuliukas.gif , 3 dienas reisk pabut ligoninei ir 3 men reiks palaukti kol sugys gimda ir pjuvis , na bet nieko, viskas gerai nuotaikos geros, pailsesim siek tiek mirksiukas.gif , nuo taikos geros, kazkaip po dakatarelio ir nuotaika operuotis atsirado thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif , dabar labai laukiu mmm, kaip niekad ir iskart skambinu dakatreliui ir jau tada tikslia data pasakys operacijos , siaip pagal mano sakaiciavimus iseina, antra savaite birzelio g.gif

musyte
, kada tave operuos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 05 18, 09:08)
Labas mergytes 4u.gif , kaip fainai, kad manes nepamirstat wub.gif
na buvau vakar jau pas savo dakatarelis, kuris mane ir operuos, tai darys pjuviuka sake nedideli, ir narkoze iki puses, sake pasikalbesim operacijos metu  lotuliukas.gif tai prajuokino  lotuliukas.gif , 3 dienas reisk pabut ligoninei ir 3 men reiks palaukti kol sugys gimda ir pjuvis , na bet nieko, viskas gerai nuotaikos geros, pailsesim siek tiek mirksiukas.gif , nuo taikos geros, kazkaip po dakatarelio ir nuotaika operuotis atsirado  thumbup.gif  lotuliukas.gif  wub.gif , dabar labai laukiu mmm, kaip niekad ir iskart skambinu dakatreliui ir jau tada tikslia data pasakys operacijos , siaip pagal mano sakaiciavimus iseina, antra savaite birzelio  g.gif

musyte
, kada tave operuos? ax.gif

o man LP darys geguzes 30d. smile.gif smagu mazute, kad nuotaikos geros, saunuole tu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 18 gegužės 2011 - 09:18
QUOTE(musyte @ 2011 05 18, 10:17)
o man LP darys geguzes 30d. smile.gif smagu mazute, kad nuotaikos geros, saunuole tu wub.gif  wub.gif  wub.gif

o jau ir tau neuzkalnu LP, tai kaip gali buti kitaip, turi but geros nuotaikos, nes zinau kad reikia, ir tai turi padeti mirksiukas.gif wub.gif , pamatysi ir tau viska sok bus mazute wub.gif

o kaip tavo nuotaikos?, aiksu tau greiciau leis pradet vel planuot, mum tai poilsio bus siektiek, bet gal ir i nauda visia tai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 05 18, 09:38)
o jau ir tau neuzkalnu LP, tai kaip gali buti kitaip, turi but geros nuotaikos, nes zinau kad reikia, ir tai turi padeti  mirksiukas.gif  wub.gif , pamatysi ir tau viska sok bus mazute wub.gif

o kaip tavo nuotaikos?, aiksu tau greiciau leis pradet vel planuot, mum tai poilsio bus siektiek, bet gal ir i nauda visia tai bus  ax.gif

ai kazkaip negalvoju apie nieka kol kas, uzsiemu kitais dalykais ir nera laiko galvoti labai, tiesiog zinau, kad darysiu viska, kad buciau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 18, 10:51)
ai kazkaip negalvoju apie nieka kol kas, uzsiemu kitais dalykais ir nera laiko galvoti labai, tiesiog zinau, kad darysiu viska, kad buciau nestuke.gif  wub.gif

tas tai faktas, kad darysim , viska kad tik nestuke.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 18, 10:17)
o man LP darys geguzes 30d. smile.gif smagu mazute, kad nuotaikos geros, saunuole tu wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man histero geguzes 30. Tai operuosimes kartu smile.gif
Atsakyti
diana_j, musyte

šaunuolės merginos, kad tiek optimizmo daug, aš tikrai tikiu, kad jum pavyks 4u.gif jau spaudžiu kumštukus už jus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinu naująsias nėštukes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 18, 10:32)
O man histero geguzes 30. Tai operuosimes kartu smile.gif

thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 18, 10:33)
diana_j, musyte

šaunuolės merginos, kad tiek optimizmo daug, aš tikrai tikiu, kad jum pavyks  4u.gif jau spaudžiu kumštukus už jus  drinks_cheers.gif

wub.gif ACIU LABAI wub.gif
Atsakyti
Bet koks ilgas kelias iki vaikelio... doh.gif operacijos, tyrimai, proceduros, laukimas.... primas dziaugsmas - II, po to 3 menesiu baime... Po to, kad viskas ir toliau gerai klostytusi, po to, kad sveikas gimtu... Oh ir islepine bus musu vaikuciai... jauciu, dievinsim.. wub.gif bus seimininkai namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 18, 13:13)
Bet koks ilgas kelias iki vaikelio...  doh.gif operacijos, tyrimai, proceduros, laukimas.... primas dziaugsmas - II, po to 3 menesiu baime... Po to, kad viskas ir toliau gerai klostytusi, po to, kad sveikas gimtu... Oh ir islepine bus musu vaikuciai... jauciu, dievinsim..  wub.gif bus seimininkai namuose smile.gif

ne tas žodis...aš vis negaliu atsipalaiduot einant į tuliką doh.gif ...o paskui dar kas laukia...
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Oi, kiek nauju nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai jus sveikinu,,,rodos visai nesenai ir as isvydau tuos II issvajotus bruksniukus, o dabar jau ziuriu kad mano liniuote tik kad skuba finiso link ax.gif Tad noriu ir as atsiust jums savo virusiuka, jau tooooki uztureta, kuris po pilvuka kad malasi, mamytei sonus apspardo, laikas nuo laiko pazaksi wub.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif Sekmes jums mergytes einant siuo sunkiu keliu,,,,bet kai ateina ta laime, atsiperka bei pasimirsta visi vargai, visi skausmai, visi isleisti pinigai, bei visos islietos asaros ir t,t. TIKRAI IR JUMS PASISEKS SULAUKTI SAVO STEBUKLO
Atsakyti