Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

Sveikos mamytės,
Seniai nerašiu...
Vis per tuos darbus... verysad.gif
Norėčiau savo mažę vesti kažkur papildomai šokti, dainuoti ar pan. g.gif
Tik nežinau kur ir nuo kokio amžiaus pavyzdžiui priima šokti. ax.gif
Ir be to kiek tai kainuoja... g.gif
Atsakyti
Vat kaip tik klaipėdiečiai apie tai kalbasi: kad prie Kalifornijos yra kažkokia mokyklėlė Inkarėlis. www.inkarelis.net. pasižiūrėk čia
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 01 12, 19:59)
Tada Liepaitė. Kažkada seniai seniai pasakiau, kad svao vaikų ten nevesiu schmoll.gif . Ir nevedu - geriau, jau 10 min. paeiti, bet lankyti tikrai gerą darželį. Mes lankom Želmenėlį 4u.gif

Beje, Poli1, čia ne į temą, bet gal kaimynės esam? biggrin.gif

Aš irgi vedu savo mergičką į Želmenėlį, patinka, kad ten yra tvarka, ir užsiėminų yra papildomų, beveik visi nemokami išskyrus šokiai, už juos mokam 20 Lt, bet tai nebrangu, o ir atskirai vesti nereikia, nes maniškė labai nori šokti, o vedžioti vakarais kažkur nespėju..Aš už Želmenėlį. Seniau ėjom į Čiauškutę, darželis irgi nieko, vedėja thumbup.gif , bet užtat biški tvarkos trūksta. Ir auklėtojos buvo geros.

Jei ką ir aš gyvenu Baltijos pr. šalia Želmenėlio, tai irgi kaimynė, jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2006 01 14, 11:10)
Aš irgi vedu savo mergičką į Želmenėlį, patinka, kad ten yra tvarka, ir užsiėminų yra papildomų, beveik visi nemokami išskyrus šokiai, už juos mokam 20 Lt, bet tai nebrangu, o ir atskirai vesti nereikia, nes maniškė labai nori šokti, o vedžioti vakarais kažkur nespėju..Aš už Želmenėlį. Seniau ėjom į Čiauškutę, darželis irgi nieko, vedėja  thumbup.gif , bet užtat biški tvarkos trūksta. Ir auklėtojos buvo geros.
Jei ką ir aš gyvenu Baltijos pr. šalia Želmenėlio, tai irgi kaimynė, jei ką ax.gif

Na kaip šaunu, tiek kaimynių....Gal žiūrėk ir į tame pačiame darželyje susitiksime 4u.gif
O kokie dar būreliai yra Želmenėlyje? Gal moko anglų kalbos? O paruošimas į mokyklą ar geras ar reikia papildomai vesti į mokyklėlę?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 01 14, 14:58)
Na kaip šaunu, tiek kaimynių....Gal žiūrėk ir į tame pačiame darželyje susitiksime  4u.gif
O kokie dar būreliai yra Želmenėlyje? Gal moko anglų kalbos? O paruošimas į mokyklą ar geras ar reikia papildomai vesti į mokyklėlę?

Kas vedė, tai girdėjau, kad gerai ruošia.Anksčiau mokino anglų kalbos, bet dabar nebėra, švietimas uždraudė darželyje mokinti užsienio kalbos.Aš irgi labai norėjau vesti, nes skaičiau, kad vaikai yra imliausi užsienio kalbai 4 metų. Dar yr nemokami užsiemimai, papildomi, tai muzika, sportas,mankšta, lego kambarys(maniškė vakar parėjus sakė kad nebebus), bet nesuprato gal, tai paklausiu kitą savaitę auklėtojos. Ir aš manau apie ką vpapildomo, bet nežinau nė kur, ir to laiko nėra.Dirbu, dar mokaus, vyras toli dirba, tai laiko visai nėra
Mes pirmi metai į tą darželį einam.Mažą vedžiau į logopedinį Čiauškutę
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2006 01 14, 10:10)
Aš irgi vedu savo mergičką į Želmenėlį, patinka, kad ten yra tvarka, ir užsiėminų yra papildomų, beveik visi nemokami išskyrus šokiai, už juos mokam 20 Lt, bet tai nebrangu, o ir atskirai vesti nereikia, nes maniškė labai nori šokti, o vedžioti vakarais kažkur nespėju..Aš už Želmenėlį. Seniau ėjom į Čiauškutę, darželis irgi nieko, vedėja  thumbup.gif , bet užtat biški tvarkos trūksta. Ir auklėtojos buvo geros.

Nu ir mano bachūriukas Želmenėlį lanko bigsmile.gif
Noriu tavęs paklaust, mano mažiukė kaip tik papultų į taviškės arba paralelinę grupę jei į tą patį daržiuką vesčiau ax.gif gal gali surašyt kuri taviškės grupė ir kaip su auklėtojomis, patenkinta g.gif
o šiaip šitas darželis man labai labai labai thumbup.gif nebagotas, bet "šiltas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2006 01 14, 17:16)
Nu ir mano bachūriukas Želmenėlį lanko  bigsmile.gif
Noriu tavęs paklaust, mano mažiukė kaip tik papultų į taviškės arba paralelinę grupę jei į tą patį daržiuką vesčiau  ax.gif gal gali surašyt kuri taviškės grupė ir kaip su auklėtojomis, patenkinta  g.gif
o šiaip šitas darželis man labai labai labai  thumbup.gif nebagotas, bet "šiltas"  rolleyes.gif

Mano eina į Teatrinukų grupę, Ten 4-5 metų vaikai.Šita grupė daugiau su teatru susijus, kitos kitas pakraipas turi. Auklėtijos geros, bent jau nieko blogo negaliu pasakyti rolleyes.gif Bent jau mūsų grupė tvarkinga, nes tėveliai iš anksčiau buvo pasistengę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papla @ 2005 12 11, 14:45)
Mes užrašėm savo mažulka į "Berželį" Mogiliovo gatvėj. Nuo sausio pradėsim eit. Kažkaip negirdėjau jokių atsiliepimų apie šį darželį, gal kas ką žinot? Net keista - "Ąžuoliuke" eilės ilgiausios, o čia iškart priėmė.

Mes irgi einam i Berželį ir esam labai patenkinti 4u.gif Puikus darželis, puiki direktorė, jauki aplinka ir jokių priverstinių rinkliavų. Beje, Papla, įtariu kad Medutė eina į pasakučių grupę mirksiukas.gif mano mergytė taip pat tongue.gif O vyresnioji lanko siuvinukų grupę smile.gif
O tas Ąžuoliukas per dau įsivaizdina. Atceit eilės..Mano sesers dukrytės nepriėmė, nors namas prie pat darželio, tai ji vargšė turėjo eiti į tolimesnį darželį. Bet ji irgi labai patenkinta Berželiu, beje irgi eina į pasakučius biggrin.gif Iki susimatymo darželyje smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Mūsų patirtis tai du darželiai: Rūta ir dabar Volungėlė. Rutą pradėjom lankyti 2m 3 mėn. lopšelio auklėtojos buvo nuostabios, šiltos kaip tikros mamos. Vedėja deja nekokia, pinigu geriau jai neduot..
kai vaikas perėjo į darželio grupę tai teko nusivilti auklėtojomis, ne vaikai joms rūpėjo...
Dabar volungėlėje geriau, bet jaučiu kad yra tam tikros grupės kur daugiau dėmesio ir užsiėmimų ir kur mažiau, na gal man toks įspūdis .. bet
Atsakyti
QUOTE(Palu @ 2006 01 19, 23:27)
Sveiki. Mūsų patirtis tai du darželiai: Rūta ir dabar Volungėlė. Rutą pradėjom lankyti 2m 3 mėn. lopšelio auklėtojos buvo nuostabios, šiltos kaip tikros mamos. Vedėja deja nekokia, pinigu geriau jai neduot..

gal gali parašyti kas per auklėtojos ir kas per grupė? aš savo paną į Rūtą užrašiau nuo balandžio mėn. tai biški įdomu kas kaip ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mes ejom i pagranduka, bet nerinkau as ko tai, arciausiai namu ir psio. Anglu kalba sokia, baikit jus tuos vaikus bbalamutinti, juk jiem dar mokykla pries akis. Leiskit vaikam pabuti tik vaikais.............juk ta vaikyste tokia trumpa. blush2.gif
Atsakyti

Savo mazyli uzrasiau vos tik jam gimus. Mes lankem ir dar lankysim "Atzalyna"l/d, Panevezio g., salia dviraciu treko rajono. thumbup.gif
[/quote]

Aš mažylę irgi ten užrašiau. Sūnus lankė jį nuo 3 metų. Buvom patenkinti auklėtojom. 4u.gif Paskui vieną pakeitė, bet išgyvenom. O šiaip tai gražios šventės būdavo, auklėtojos daug dirbo su vaikais. thumbup.gif
Bet tai seniai buvo. maniškis dabar jau penktokas.
Atsakyti