Įkraunama...
Įkraunama...

*2000m drakoniukų mamos renkasi paplepėti*

Sveikutes 4u.gif
Na Deividas irgi matosi kad sparciai arteja prie paauglystes doh.gif prasidejo atsikabinejimai, neklausimai,ko anksciau nebudavo,na su moksais tai dar dar,gryzta is mokyklos ar treniruotes ir pirmas darbas pamoku ruosa,taip jau iprato nuo 1 klases.
Na bet bandom geruoju visada tartis,nes su jo harakteriu piktuoju nieko nepasieksiu schmoll.gif Pazimiu visokiu jau turi nuo 5 iki 10,na bet koks mokseivis be neigiamo pazymio,sulauksim ir tokiu,visko gi buna....Cia ne esme pazimiuose,svarbu kad vaikas stengtusi,bet tolyn turbut bus tik sunkyn doh.gif bent jau su didckiu taip yra doh.gif
Auge,na kaip man graziai Sauliukas atrodo sokdmas,gal cia tik laikinas nenoras,tegul tik soka,man taip grazu wub.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
labas
kaip gyvenat ,kaip sekasi vaikams atostogauti biggrin.gif mano tai abu dabar namuose ir maziuko nevedam i darzeli ,tegul pamiega biggrin.gif
Atsakyti
Labu!
Nu la-abai jau lauktos atostogos tongue.gif Miega neilgai,bet tada beveik iki 11val guli ir telika ziuri. bigsmile.gif
Ir didelio noro gryzt i mokykla irgi nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

baigėsi atostogos vaikams 4u.gif didelio noro žinoma nebuvo eiti į mokyklą
Atsakyti
visiškai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Ne tas zodis doh.gif
Vos atsikelem rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,

O maniskiai kazkaip visai norejo i mokykla,net keista smile.gif
Atsakyti
nors pavėluotai ,
Juste sveikinu su Gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
o mes švenčiam anūko gimtadienį blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
AUGE-sveikinimai ir nuo musu! 4u.gif

Oh,kontrolinis nelabai parasytas,dar nesupranta vaikas,kad cia jau "rimtai" mokytis reikia. schmoll.gif Nu,zada dar istaisit. bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

pavėluoti sveikinimai JUSTEI 4u.gif

Auge anūkui ir sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
dėkui
birthday.gif vaišinu
Atsakyti