Įkraunama...
Įkraunama...

*2000m drakoniukų mamos renkasi paplepėti*

labas 4u.gif

na is po viso itempto savaitgalio mes jau biggrin.gif ketvirtadieni atsiguliau 4val nakties ,kilau puse 8 doh.gif leke mergina plaukus kirptis ir sukuotis ,as ruosiaus su maziuku ,nes 10 val jau turejo prasidet svente ax.gif vaikai labai gerai buvo paruosti ,as kaip visada asaroju tokiais atvejais ,ir visai man negeda kad esu pakankamai sentimentali ir jautri ax.gif paskui namo ir i Dubysa biski su vaikais ir tevais pasivut biggrin.gif gryzom 3val tuoj rengtis ir i sokiu koncerta 4u.gif dar mergina nuverke posmiuka ,nes nenorinti jau visai sokti ,nes vadove ant jossaukianti kad ismes doh.gif zodziu skambinausi vadovei biski pasiaiskint kame reikalas doh.gif tipo ji tik gasdina ,bet vaikas verkia ,tai manau biski per daug blush2.gif

vakar as lekiau i siaulius igrupes susitikima po 15 metu biggrin.gif nukaip faina pamatyt kad ir ne visas bet pagrindines maciau ,bet ne is karto pazinau lotuliukas.gif aukletoja kaipir nepasikeitusi ,tikrai pagal metus laaabai graziai atrodanti thumbup.gif

tai va ispudziu pilna gryzau pries 11 val vakaro wub.gif
Atsakyti
na ir kaip atostogos ?
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Augė @ 2011 06 13, 09:38)
na ir kaip atostogos ?

man dar darban, tai Ema per dienas viena duodas su draugėm. Tai ji pas drauges, tai jos pas mus. Kvailiausia, tai, kad valgyt pati nepasiima. Tai užkanda kokią nesąmonę ir būna taip iki vakaro, kol vakarienė... Kai šilta - gerą pramogą turėjo - baseinėlį draugės kieme, tai ten mirko ištisai. Ai, dar džiazo festivaly Klp sudalyvavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 14 birželio 2011 - 07:27
Šaunuolė -džiazo festivalis , turėtu but smagu

maniškis šiemet irgi daugiau lauke nei namuos

tai ir smagu , orai geri
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

Na ir tustuma cia,vasaroja intensyviai visos turbut.

Na mes irgi atostogaujam,mergina mano iskrenda i IE liepos 14d.tai nezinau kaip mes cia be jos visa men busim,as dar nebuvau issikyrus tiek laiko su ja,siek tiek baisoka.O man atostogos nuo liepos 18d. thumbup.gif tai leksim su Eimuciu pajurin jauciu. Dar nauja gyventoja turim,suniuka toki miela miela wub.gif
Atsakyti
aš vis rašiau rašiau , nusibodo su savim kalbėti sad.gif

atostogos viskam , būnam namuos , Saulius neranda sau veiklos , pradėjo net skaityti smile.gif, skaito Rugiuose prie bedugnės , sako kad patinka smile.gif
Papildyta:
pamiršom Eriką su gimtadieniu pasveikinti , taigi

SU GIMTADIENIU Erikai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Laba Auge,pirma tau,nes jauciu,kad niekas daugiau ir neuzklys smile.gif

Na bet del viso pikto ir kitoms laba smile.gif

Prie sveikinimu prisidedu ir as 4u.gif

Maniskis irgi bimbineja ir neturi ka veikt,tik jis blogesnes veiklos randa,kompas kompas kompas doh.gif

Va mergina tai kieme vis buna,o jis neturi ten ka veikt taip man sake,draugai visi isvazineja,o su bet kuom jau jam nebetinka smile.gif

Kita savaites vaziuosim i Tarzanija,darbas veza visus su seimos nariais,visa diena ten praleisim,manau bus smagu ir vaikai biski prasiblaskys.O ryt vaziuoju i Vilniu,mano kriksto dukryte su mama parskrenda,jetus kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
as atostogauju pora savaicikiu ,tai lekem i pajuri 4 dienom thumbup.gif oras pasitaike tikrai geras tik viena diena is pajurio isbaide keli lasai lotuliukas.gif siaippailsejauir as ir vaikai aplinkla pakeite biggrin.gif noriu dvirati nusipirkti ir vaziuoti kur nors toliau tipo turistini blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dabar trise bendrujm cia matau biggrin.gif Viljana,dviracio ir as noriu,bet niekaip neprisiruosiu jo nusipirkt,dabar dukros pasiemu kai noriu pavazinet blush2.gif
Atsakyti
nuvežėm savo vaikus prie jūros , likom dviese su Mb , šiandien dar smagu , ryt ko gero bus liudna ax.gif
na nieko savaitgalį ir mes važiuosim smile.gif

šiemet kaip nekeista ,maniškis varydavo į lauką , nėra pas mus kur mažesniems , visur kelias , bet daugelį vaikų tėvai leidžia prie kompo ištisas dienas , tai kompanijos kartais ir nebūdavo
maniškiui 2 val ir viskas , pasigirsiu pradėjo skaityti knygas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vyras mano sekmingai dirba Norvegijoje, o as tame tarpe audziu minti, kaip neskausmingai pasiruosti po kokiu metu issikraustyma tenai..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tyla ir ramybe cia pas mus,vasara visiskai musu tema uztilde,tikiuosi,bent rudesi sugrys visos prapuolenes

Oksanik,viskas bus gerai,man tai visur gerai kur mano seima smile.gif
Atsakyti