QUOTE(egimilde @ 2014 06 29, 21:49)
Sveikos visos.
Jungiuosi į jūsų gretas. Skaitydama viską, ką tik randu apie geležies stokos anemiją užkydau ir pas jus. Maniau, kad tik man neranda mano blogos savijautos priežasties. Bet paskaičiusi forume, randu kad ir kitiems būna panašiai. Savijauta mano blogėja vis labiau ir labiau. Ištyrė man visą žarnyną,sako, kad viskas tvarkoj. Mėnesinės nėra gausios. Geležies kraujuje beveik nerasta, feritino apatinė riba. Beveik kasdien užeina tokie silpnumo priepuoliai, kad atrodo tuoj prarasiu sąmonę. Širdis permušinėja, atrodo iššoks iš krūtinės, kartais trūkčioja, kartais diegliuoja. Kai užspaudžia sprandą, pasidaro taip silpna, kad rodos nualpsiu. Niekam nelinkiu patirt tokio jausmo...Jau atrodo, kad su angelais tuoj susitiksiu

laimė, kad po kiek laiko praeina tas baisus jausmas. Buvo kelis kart paguldę ligoninėn, nieko nenustatė. Man irgi kaip Jogai pripaišė panikos priepuolius, bet aš pati jaučiu, kad ne nuo nervų juk tokie kraujo tyrimai...nors kaip dabar suprantu, matyt niekas labai ir nesigilino į mano geležies kiekį kraujuje.
Dabar pradėjau gerti ferrofolgamma du kartus dienoje. Geriu savaite, tai blogiau nesijaučiu, bet ir geriau kolkas neikiek. Ar kas bandėte gerti? Dabar bėda tame, kaip surasti, kur prarandama geležis.
Labai norėčiau, kad pasidalintumėte patirtimi, kaip sekasi greičiau pasveikti, kaip randa anemijos priežastį, pas kokius gydytojus kreipetės?
Skaitau jūsų postą ir matau save - gerkit geležį, viską valgykit, kas tik yra su daug geležies ir po kokių 2-3 mėnesių pradėsit atsigauti.
Idealiai jus suprantu, nes buvau jūsų kailyje, rezultato norite per greit. Tik vienas dalykas - mano mėnesinės buvo nenormaliai gausios, tai žinojau, kur kraujas dingsta...o jums reiktų tai išsiaiškinti.... Laikykitės tik nepasiduokit, kad duotų kokių antidepresantų, kaip aš buvau pabadžius mėnesį, nes taip aiškino visi dešimtys daktarų....o p....ypt...niekas į feritiną nepasigilino, o jis buvo 3,4..... ir dar suvariau savo smegenis šiek tiek...todėl kartais turiu užeinančius nerimo epizodus.....o visa tai buvo iššaukta bereikalingų antidepresantų ir nereikalinagi kišamo seratonino....

Visi aiškina, kad tai panika, kad vegetacinės reakcijos, o kad jos Blyn, kyla iš to, kad organizmas nebesugeba į plaučius ir į smegenis nunešto deguonies....tai į tai niekas nepasigilino........esu baisiai pikta, nes tai paprasčiausias mažakrayujystės diagnozaviams o ir to kai kurie daktarai nesugeba.....
aišku, dabar man jau ir gimda pašalinta , bet viskas čiki, paskutinį kartą feritinas buvo 66

be jokios geriamos geležies
Ps. mano patarimas būtų toks - nusiperkate, jei tik leidžia finansai, jeigu ne - skolinates, nes tai kainuoja apie 100 lt, Monofero ampuolę ir susirandate kas apsiims sulašinti šią geležį - jau po 1 lašinės tapsite žmogus, o jau tada galite gerti likusią geležį geriama forma. Aš buvau neapsišvietus, tai ir žarnyną gerai suvariau ir t.t....o reikėjo tik Monofero, kad nejausčiau, kaip laikas nuo laiko atrodo, kad tuoj tėkšiuos arba mirsiu.... Jei Monoferą gerai organizmas priims, sveka būsit per savaitę - dvi...kol nauji pasigamina daug naujų retikuliocitų ir t.t. Nepasiduokit!!!